Přejít na výpis diskuzí

P. Diddy

OSOBNOST 31.12.2006 
101 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MARKET

CUS DOUFAM ZE SI REKLA IRCI ZE SI BUDEME PSAT NA CHATA KHAN A MAM NABARVENE NA SVETLE ALE NECHYTLO MI TO MOC ALE NA SVETLU TO JDE VYDET UPLNE ALE I VE TME TROSKU PORAD JSEM HO NEVIDELA ALE JAK JSEM SLA ZE SKOLY TAK TAM BYL JEHO BRACHA A ON SE OPICI PODLE JEHO BRAHCY ALE TAKY ZE VYPADA JAK ON ALE JA NEMAM RADA MALE DECKA VIS CO MYSLIM ME JE PONEM SMUTNO ME SE CHCE BRECET BESTAK MA HOLKU ALE ON STEJNE MENI HOLKY KAZDY DEN FAKT TO NENI SRANDA ALE JESTE JSEM HO NEVIDELA TAK CUS VZYCKY SE MI ZDA ONEM VECER ZE JSEM TO SNIM .......
  • karina

Ahoj Karin. On ti napsat nemůže, protože nemá jak. A předtím, jak jsem ti napsala, že tam je se mnou, tak už to nestihl, protože se knihovna zavírala. Tak jsme to ani nestihli. To jo ty máš vlasy nabarvené na hnědo? Na světlé nebo tmavé. Já je mám pořád stejné. Já už končím čau a pozdrav všechny.
  • market

cus sla jsem se podivat za mojim ale nemuzu ho najit je mi po nem smutno ja mu chci dat moje cislo nemohla jsem mu to dat driv nez ted protoze jsem stratila mobil a jak ho vydim tak se na me jenom usmeje myslim si ze to chce dat jemu mladsimu brachovi anebo jeho kamaradovi protoze jak jsem sla ven tak tam byl a utikal za mnou a oni me neznaji jako karina ale mya a on rval mya pojd jsem a ja pusu jsem mu ukazala vis co myslim ne ppppppuuuuuuu myslis si to tes ja jo a ten muj vzdycky jak me vydel tak zamnou sel a on tak ty si mi neco slybyla a ja jo neboj dam ti to a on se nemohl dockat a uz mi nic nerika a jak jsem sla do parku on tam porad chodi a on oj babe a ja jenom na neho zamavala a ted nic a ukazala jsem mu ppppppuuuuuu on se semnou uz nebavi mam moc novinek ale tady se to nevleze tak cus a jeste neco byla tady tina na novy rok ona je uplne hezka a vsechno mi vzala veris tomu moje veci co jsem dostala na vanoce a jeste jsem si nabarvila vlasy a uz je mam asi 4tydny na hnedo tak cus jo a jmenuje se azaar presne nevim jak se to pise zni to jako tarzan a neposmivej se a hlavne to nikomu nerikej cus a at mi taky napise
  • Karin

Ahoj Karinko, přeju ti všechno nejlepší k tvojim birthday. Doufám, že jsem to napsala dobře. Jestli jsme dostali SMS to nevím, ale zepám se. Mama říkala, že mi koupí mobil. Ale ona mluví a stejně nic, ale mě to nevadí. Pozdravuje tě Dalibor. A nevím kdy ti napíše, protože nemá čas. A do knihovny chodíme málo. Pozdravuj mi tam všechny. Já už končím. Jestli budu mít čas tak ti napíšu. Ahoj měj se dobře.
  • jak se mate co delate tak rekni irene ze si budeme psat na snoop dog ona vi proc tak ji to vyrit jo cus pozdravuj vsechny ja jsem vam napsala na mobil sms dostaly jste to nebo ne na strejdu stefana
  • MARKET

asi to snim budu muset skoncit protoze bydli hned o ulici a vsichni nas vidi a i jak jsme sly s matkou tak tak se na me usmal ale vesmu si od neho cislo v sobotu a dneska neco dostanu ale darky na narozeniny a v sobotu budu mit party a vis o tom ze se to tatka dovedel a ja ty tomu veris a rikal ze jo protoze vsichni to vidi ze nas snima vidi p. cus
  • market

cus zrovna jsem prisla ze skoly a mam narozeniny rekla si darce ze si budeme psat na snoop dog doufam ze jo zatim cus a jakto ze mi jeste nenapsal
  • Karina

Ahoj Karinko Tak co jak se máš? Mám pro tebe dobrou zprávu. Hádej kdo tu se mnou je! Dalibor tady je se mnou. Pozdravuje tě. A za chvíli ti napíše. Ted nemá čas, protože šnupe v knížkách. Víš my jsme v knihovně. Už musím končit. Ahoj PS:napiš
  • market

jo a mam jeste narozeniny ve ctvrtek a chci dostat penize a jit do kina na 50 cent get rich or die tak se to jmenuje a rekni jak se ma babicka
  • market

cus si tady mi teprve jdeme ve stredu do skoly mam ten mobil na vanoce ten ktery jsem chtela tak ti dam moje cislo 07757836533 tak zatim mejte se pozdravuj vsechny cus a napis mi
  • karin

Ahoj, jak se vede . Tak ty už jsi na 20. No to jsem o tobě nevěděla. To jsi horší než já, no o mnoho. Nevím co mám psát. Jo už vím víš co vyber si toho mladšího, anebo si najdi někoho kdo je ještě mladší než ty.Ty stará ženo já už končím ahoj. A napiš ještě
  • market

nemohla jsem to dopsat protoze jedna holka to cetla a hned by to vyzvanila je ji 20. jo a rekni darci ze si budeme psat taky ale jinaci zpevak treba na snoop dog jo tak to ji vyrid a at mi pise jo a ja jsem se jeste nemohla doreknout ze mu neco koupim tomu starsimu co je mu 21 a bude mu 22 na novy rok to je co ja mu asi koupim bomboneru a jeho bracha chodi neco jak s dasenou a jeho bracha mi rikal ze mi da jeho fotku a chci potom ti ho popisu ale az mi odepises protoze mi vubec nepises co pak vi nemate skolu anebo mate prazdniny mi uz davno nudim se tak mi pis zatim cus a vyrit to darci zatim cus pozdravuj dalibora
  • MARKET

PROC MI NEPISES VY NEMATE VOLNO MI UZ DAVNO OD PATKU CO NOVYHO JA TI MAM MOC RICT ALE ASI NE PROTOZE TY SI TO NEPRECTES AZ POZDE MAM DVA KLUKY NA VYBER KOHO SI MAM VYBRAT TOHO STARSIHO NEBO MLADSIHO DASENA ZARLI PROTOZE MA RADA OBA A HLAVNE TOHO STARSIHO TEN MLADSI MA ASI 17 A TEN STARSI MA 21 A BUDE MIT 22 PRESNE NA NOVY ROK JA MU ASI
  • market

cus mozna jeste budu mit cas ale jeste nemam telefon tak mu to jeste nemuzu dat a napis mi jeste cus pozdravuj milacka
  • Karin

Ahoj Karin nemám čas. Napíšu ti až v pondělí nebo ještě dneska. Ahoj měj se dobře. PS: a to číslo mu dej
  • market

cus market hodne stesti hodne zdravi a moc penez a moc lasky k narozeninam ti preju.dneska byl ve skole ficak musely jsme tancovat s klukem staromodni tance bylo docela dobry a ja jsem tancovala s mojim byvalim klukem jeste porad ho mam rada ale stejne me to nezajima protoze mam kluka vsude kde jdu dneska muj kluk zase pry das mi tvoje cisloa ja jo neboj za minutu a on je uplne hezky a dasena ho taky chce ale asi ji to nejde, myslis ze mu mam dat cislo ale je fakt hezky.a kdyz tak ja ti chci neco dat jako na na vanoce nebo na narozeniny ale poslat nemuzu protoze to stoji moc a mozna to nedostanete mam ti moc rict ale nevim kdy protoze mi nemuzeme na [pocitace jenom nekdy ale hlavne skus ty tak zatim a rekni mi jake byly narozky zatim cus cus a ja mam narozeniny za dva tydny nezapomen cus budes mi chybet jo a aby jsem nezapomela pozdravuj dalibora a at mi taky napise taky i on a rekni jak se ma babicka
  • Karin

Ahoj Karinko, dneska mám narozeniny, ale myslím si ,že nic moc to nebude. Protože jsem si chtěla trošku s Daliborem vypít, ale mama říkala jestli příjdu domu ožralá tak uvidím, to rači neriskuju. A co ty jak se máš? Prosímtě můžeš mi říct co to bylo za bláznivou kamarádku? Fakt hej lepší kamarádku než jsem já mít nebudeš o to se vsat. A piš mi ještě já už musím ahoj.
  • Karin

Ahoj Karin, to ta tvoje kamarádka psala jako mě? Víš co ji řekni? že kdybych tam byla a mluvila by na mě sprostě, tak by dopadla moc špatně. Jo a to bylo na mě to beach? Kdybych tam byla tak by už dávno měla hlavu v hajzlu. Tak jí to všechno vzkaž čau ještě ti napíšu papá.
  • market

promin to byla moje kamaradka prvni by se stebou bavila jako slusna holka a pritom je k...a fakt tak zatim cus cus
  • market

bitch

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit