Přejít na výpis diskuzí

Pablo Espinosa

OSOBNOST 10.3.2014 
481 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mylí Tomííííííííííííí davaj si na mna bacha som s buenos aires a hoci kedy môžem za tebou ísť a zmažem ti tu guličku s tvare ::::::: varujenm ta o 23:00 tu bodku čo máš ti zleze preč *16* *16* *16* *16* Chudatko ludmilka čo si može počat s takým podkovaný pánom. Prosím ta si sstým trapným ked sa natačatak skoro chcem rozbit tu telku ked je violetta s leonom a ty ta tvoja nezabudnutelna veta je že :::: Violetto nemúžeš zapšít to co ke mne cejtíš, a violetta na to tomasi ubližujeme si oba dva . S laskou písane sima
  • Prosím vás nepište tady o leonovi ale ani o tomasovi špatně Já miluji Leona ale taky mám ráda tomase.Leon a Tomas jsou ty nejhezčí kluci z Violetta. Prosím vás neberte to špatně ale jsem větší fanynka Leona
  • Pablo je fakt uzasny a prekvapko pro me bylo zjisteni ze se narodil 10.3 protoze ja jsem 9.3
    *1* *1*
  • ahojte vstci ja som hrala s violettou. Pablo pamätas ked sme sadili mrkvu tak si mi lakoval nechty. Pamätas????? *5* *5* *5* *5* *5* *5*
    • Asi tezko jsi tam hrál, protoze neumis spanelsky a je to v Argentině.....proste nerikej blbiny
  • tak sima mas pravdu tu bodku na cele ma hroznu a hrala som stebu pametas si ma to ja som ta v vtedy podkla *9*
    • nemohla si s nim hrat pretože jsi slovenka a on Španěl stejně je on super a ty si jen další malá pipyna *15*
      • jj *2* *15* *15* *2* *3* *3*
  • *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* takže Tomáško mam na teba jedno slovo: prosim ta staraj sa o svoju rodinu a nie do violetty lebo ma ide porazit ked ta v tej tv vdím a na jednej fotke mas prepudrovanu tu bodku na čele takže nehaj violettu napokoji lebo ona patri k leonovi ARAB
  • Violettu sleduji,ale né pravidelně! Když ji uvidím,ráda se podívám,nejvíc smpatický lidi mi jsou: Maxi,Naty,Violetta,Thomas!
    Taková náhodička,že jsem se taky narodila 10.3 To jsem byla hodně překvapená :)
  • Fakt sa pabo zas zisiel z mercedes?
  • Fakt sa zisiel pablo s mercedes? :( :(
  • Tomás je nejhezčí herec z Violetty *14* *14* *14* a jestli nesouhlasíte tak tady nemusíte otravovat *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit