-
Nejsi okšklivej ale na JORGEHO NEMÁŠ
-
tomasi're un buen amigo, pero de acuerdo a la película que está a punto de descubrir me que gusta mucho, Su MARTINA STOESSEL *14*
-
Nesnašim Leona robi sa velkym. A prvi krat nechcl Violettu len robil že ju chce lebo kcel Tomasovi robit na nervi. Lebo Tomas ju važne miloval od prvej chvili. To bola laska na prvi pohlad ked ju Tomas chitil hned sa donho zamilovala. A ked si mala vibrat tak si nevibrala ale poboskala Tomasa tak to znamena že miluje Tomasa!
-
Velmi velmi velmi ta lubím
-
-
Si trapna sa zobut on ma davno frajerku ok ???
-
-
león je prekrásny
TOMÁS JE : prasa -
-
nahodou mas pravdu MACKO. Já man taky radsi tomase nez leona.
-
Trapko ! Leon je prase ! šeredák ! trapačko ! *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
miluju Tomáse je přenádhernej ! -
boha ti ty jebnute decko hovoris o sebe mozno ten tvoj leon je prasa a vyzera tak teplo ako bieber ten je krajsi *12* leon , tomas *14*
-
-
nesnáším Tomase kdyby nebylo Tomase a Ludmily tak už dávno funguje Leonetta bez problémů
ale Ludmilu mám ráda a Tomase nesnáším *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
anco je to prehnany tomi je z vio rad a vio ho miluje *5* *5* *5*
-
-
No,je pravda,že fakt slušně zpívá Voy por ti.Ale jinak se mi fakt vůbec nelíbí a upřímě je vážně strašej,ale s Mercedes jim to spolu slušlo..nemislíte????
-
je boží zbožňuju ho. Je nádhernej. Neříkám že Jorge je blbej. Ale v první sérii jsem prostě fandila Pablovi. Teďka nevim kdo je lepši. Prosim Pablo vrať se do Violetty. Hrozně mi tam chybíš.
-
-
ty vieš pablinko ty si taký blinko... *16* *12* ty si take prasitako toremu dnes príde bubo a povie t e tu kuličku mas tič *22 rkov čo žiješ a konečne ti nezmizla pap4ň
-
-
Prosim neuražaj Pabla ked maš zlost tak si to vibi na Jorgeho
-
-
Proč by si to mě a něm vybývat Jorge je nejlepší prostě on je Bůh zato Pablo je hnus je dobře že si to vybyla na ropuše jménem Pablo Espinosa *16* *16*
-
-
-
-
to ako vážne? viete že on sem nechodí...že to nepíšete jemu ale adminovi ktorý tento profil vytvoril. Ale ešte že si napíšete :))
-
-
Asi tak:DD
-
-
Ať se de thomás zahrabat !!! *16* *16* *16* *16* Violetta a Leon To je hezčí pár *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
to teda není ! *12* *12* *12* Leon je *12* a spívá jak holka !
-
tomas
-