-
tomás nebo pablo nevite proč ho dali prič asi jel na koncert ?
-
Dnes som mala sen o Pablovi. Bola som princezná uveznená v hrade. On prišiel na bielom koni a v posldnej chvíli ma zachránil pred drakom. Ten drak však nechrvil oheň ale vodu ( to bude asi tim že pršalo a ja sa bojim burky)
-
-
To je blbosť. Vymyslela si si to.
-
An oto ti tak verim nemohlo sa ti snivat je vidno že si vymišlaš a riadne sorry ale fakt
-
-
to těžko 4 serie uz nebude.
*9* -
si super moj idol
-
Mylí Tomííííííííííííí davaj si na mna bacha som s buenos aires a hoci kedy môžem za tebou ísť a zmažem ti tu guličku s tvare ::::::: varujenm ta o 23:00 tu bodku čo máš ti zleze preč *16* *16* *16* *16* Chudatko ludmilka čo si može počat s takým podkovaný pánom. Prosím ta si sstým trapným ked sa natačatak skoro chcem rozbit tu telku ked je violetta s leonom a ty ta tvoja nezabudnutelna veta je že :::: Violetto nemúžeš zapšít to co ke mne cejtíš, a violetta na to tomasi ubližujeme si oba dva . S laskou písane sima
-
super kluk je mnohem hezci nez leon
v+t=love *14* *14* *14* *14* *14*
i love you tomi *14* *4* *5* -
Ked nemate radi Tomasa tak tie komenti o tom smradovi Leonovi davajte ku jeho profilu!! PS:Tomás je naj na celom svete! *10*
-
-
Presne souhlasim!!! *14* *14* *14*
-
-
Velmi mi chibaš vo Violette. Je mi jedno ked niekto hovori že Jorge je lepši než ti. JA TA STALE BUDEM MAT RADA
-
Prosim vás já jsem viděl pabla naživo :DD vy jste jak malý tady nadáváte a přitom vyhrál hlasování pro nejlepší ho a Nejhezčího here španělska tak se jdětě bodnout s jorgem
-
-
Jorge je z Mexika (Argentíni) a nie zos Španielska. Ty nevieš rozoznávať mestá na mape ? Nepotrebuješ psichiatra ?
-
-
Som do teba zblaznena