-
Už pablo nechodí s mercedes?
-
-
Ano chodia spolu
-
-
mili pablo
si moc heskej a moc talentovani a je mi lito že nejsi zo martinov ale gratuluju ti
vim že chodiš ze clarou moc te miluju pa pa pa
*14* *3* -
-
Pablo chodi s Mercedes a nie z Clarov. S Clarov codi Diego chodia uz spolu 2 roky
-
-
ahoj velmi pekne spievaš a velmi si pekni a velmi si sa mi zapačil lubim ta papa pusa *14* *5*
-
tomas je lepší nwž marco tom,as bil nejlepší naněho nemajíííí tomasi muluji tě lasko *14* *14* *14* *3* *3* *5* *5* leon je namachrovanej ají diego ají marco ají federico tomas a maxi nejhežčí ze studiu
-
je moc hezkej a leon je taky hezkej ste oby dva hezky
-
-
Ja si mislim že Tomas je ovela krajši ako Leon
-
-
Leon Tomas i Diego jsou hezcí ale podleě je z nich nejhezčí Leon ale Tomas i Diego jsou taky hezcí
-
-
-
Ahoj tomasi si moc heskej mám te moc rada. Všeci řikaji. Že jsi hnusné ale to není pravda leon ze sebe dělá moc dělá je moc namachrovanej. Strašne moc by sem si přála abit byla violetta 4... Každej říká že jo tak nevím.. Nejvíc se my líbi violetta 1část jak si violettu chytil ahoj mám te moc rada tak čau
-
-
A ja si mislim že 1 cast je naj krajsia. Tomas ja ta velmi lubim a kcem abi si bol slavni a abi si bol v Violetta
-
-
Je hnusnej a vy co o něm píšete že je heyčí než kdokoli jiní z VIOLETTY tak běžte do PR**LE *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Neni hnusni ale je pekni a hlavne mili
-
On neni hnusnej je velmi pekni a hlavne mili.
-
Musíte se tady hádat ?? Máte důvod ?? Je to jenom HEREC !! ... v realitě vypadá jinak !! ... nechápu Vás proč se tady hádáte !! ... pipky :P
-
-
Mne sa pači aj ako v skutočnosti
-
-
Máš pravdu 007
-
-
Nechcete se všichni sklidnit?
PŘESTAŇTE JE VŠECHNY URÁŽET DO PR**LE NO TAK KLID! -
-
souhlasim stebou je krásnej
-
-
Už držte huby kdo je hezčí stejně to nikdo nečte je to jenom kopirajt (Děti malé)
-
-
Dejwo nechceš spíš ty zklapnout
? Náhodou holky mají pravdu!! Musím se jich zastat tak se otoč a jdi do pr**le jo!
-
-
oni už spolu nechodia