Přejít na výpis diskuzí

Pablo Espinosa

OSOBNOST 10.3.2014 
481 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Viete. Rozmislela som si. Mam Pabla stale rada. Ved Justin Bieber je hoši a aj tak ho všetci maju radi.
  • Hola
    Te amo muy feliz. Una actor cantante increibley musico. Tudavia no sebemos que no estamos Violette. Estoy triste, pero ebedezco su cancion . Espero que lo que nieaku nueva cancion.
  • ale no melisa neprehánaj to s tým Pablom ale on odišiel a dal si prepichnúť ucho a dal si tam náušnicu bože mala som ho rada ked bol normálny
    • melisa ty si dementna lebo nevieš ty sama posudit že kto je dobry herec lebo si mala a blba ty si to napisala len preto lebo sa tebe nepači ale nevieš aky je herec
  • proč nechodíš s mechi
  • Pablo chci ti vzkázat ze nejsi dobrý herec a zpěvák a...... Jsi blby a falešný;-) ;-) je dobře že už si v 2 sérii nehrál, vždycky když jsem tě sledovala, myslela jsem že se pobleju:-P
  • Pablo chci ti vzkázat ze nejsi dobrý herec a zpěvák a...... Jsi blby a falešný;-) ;-) je dobře že už si v 2 sérii nehrál, vždycky když jsem tě sledovala, myslela jsem že se pobleju:-P
    • ¿Hele. Ja neviem preco si napisala 3-krat to iste. Asi si blba. A ak to nevieš Pablo Espinosa bol nominovani v Kid Chose Awars. Za najlepši vikon ako herec. Ak mi neveriš ti Meliska. Tak si to najdi na YouTube.
      • Vím,že už je trochu pozdě,a že se do toho němám plíts,ale kolikrát byl nominovaný ? Jednou,nebo dvakrát :) ...Pro Inf.tuto nominaci měl i Jorge Blanco,Diego Dominguez a teď i díky Soy Luně Ruggerito Pasquarelli,kteří rozhodně byli nominovaní víc krát.Třeba Jorge má nominace každý rok.Prostě od té doby,co hrál ve Violettě se bez něj neobejde ani jedno KCA,sice už není mezi nejlepšími herci,jelikož nic nenatáčí,ale nominace Trendy kluk,či něco podobného se bez něj neobejde,zatím co o Pablovi jsme už od roku 2012 neslyšeli (5 let)...
  • Hola soy la tura fans Kika.
    Tengo te dos manos estoy evergonzado nom Violetta 2,3
  • Ahoj je mi jedno čo hovoria tu. Ja viem že ho mam velmi rada. A milion fanuškov tieš. Keď tu kcete pisat. Tak pisajte pekne. A ked nebudete tak radšiej nepište ňič, hele ja nechcem biť zla ale uš mam toho dosť že pišu si hlupi a škaredy. No niekomu sa možno ňepači ale aj tak tu nepise zle veci. Napriklad ja ja som Leona nenavidela, a teraz ho mam veľmimi rada a tol len jeho hlasu. Ma prekrasni hlas. Ja mam Pabla Espinosu rada. A je mi jedno čo tu budu pisať, ja viem že ho mam rada a že aj ked neni vo Violette a nieni ziadni serial kde ho vidiet. Ale aj tak bude mojom srdci navždy.
    Zaťal Ahoj.
  • Ja Pabla rada nemám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit