Přejít na výpis diskuzí

Paddy Kelly

OSOBNOST 31.12.2006 
398 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj, chystate se nekdo na angela do prahy, bych tam netrapcila sama *14* ?
  • Prosba

Prosím Vás, nemáte někdo nejnovější foto Paddyho? Co momentálně dělá? Jako mnich je jen v klášteře nebo je i venku? Přijel někdy za sourozenci? Nemáte také někdo foto malé Emmy? Nemohu jí najít. Pokud něco víte nebo dokonce někdo máte ty fota pošlete mě to prosím na e-mail a to na rits@seznam.cz Děkuji předem. Uděláte mě tím velkou radost. *4*
  • www.kellys.wbs.cz *1* *4*
  • Nazdárek, taky je zbožňujete jako já? Hlavně Paddy... Jednou si ho poslechnete a už nemůžete přestat. A nezapomeňte 24.9. se přijít podívat na Angela!
  • kellíííci

ahoj gabi psala jsem ti mejlíka ale asinedošel vit?nemáš ještě jeden mejlík?jinak ten angelo je 23.9 v Praze klub Mlejn víceje na www.angelokelly.com tam kliknina odkaz a ukáže se ti tam ta česká stránka a tam si obědnej lístky ju?jinak stránkyjsoudpbry www.mypaddykelly.de tak zatim zdarec:) *14* a ozvi semi ju pak pa apro všechny Kellys jsounej a nenahraditelný protobychom měli stát vždy při nich *1* jájim děkujiza moc díky nim mám super friends který bych beznich nikdy nepoznala tak už ahojec:)
  • Ahojky...kelly family se mi líbí už deset let,teď už je mi 22 a stejně si je občas poslechnu,myslím že jsou super,jen mě mrzí,že nemůžu už moc sehnat písničky nevíte o nějakých stránkách na netu? *7*
  • ahojda lidičky co uznáváte kelly dětičky *3* mam je všechny moooooc ráda a to už 9let ...avím že tomu bude dalšich 100let jsou nenahraditelný..a co setýká paddíka cítím v kloubech že se vrátí...hrozně moc se mi poněm stíská...ikdyž se broučkové snaží on tam prostě chybí *9* jinak 24.9 přittě všichni na angela do prahy ...Klub Mlejn *1* juchuuuu:)jestli chcete písněte mi mejlíka *14*
  • Paddy

popravdě se mu ani nedivím že šel do kláštera a že je tam šťstaný, já mám taky školu spojenou s kláštrem a některé ty jeptišky jsou fakt kundy, asi o tom taky začnu přemýšlet. Ale nemusel kvůli tomu přece přestat zpívat proč to dnes nemůže být jako v antice tenkrát to ještě nebyla žádná vyhraněná skupina byl to uředník jako každý jiný *14*
  • JESTLI JE PADDY STASTNY V KLASTERE TAK AT JE STASTNY TAK NADALE,SICE JE MI LITO ZE NENI VE SKUINE ALE JSEM RADA ZE HO NIKDO NEOTRAVUJE A NEFOTI NAPR. PAPEZIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • KF

I love you so, my heart and soul I will be with you all along the way Like roses grow through warm and could I will be with you all along the way!! Kellys 4ever!!! Thank you for all.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit