Přejít na výpis diskuzí

Paddy Kelly

OSOBNOST 31.12.2006 
398 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro slečnu slovenku

Řeknu ti, že jsi opravdu hodně vytrvalá, ale pořád nerozumím tomu, proč denně přispíváš na fórum, které je o někom, koho ráda nemáš. Ty se asi musíš doma hodně nudit...
  • ?

Taky by mě zajímalo,co se stalo s Paddym *9*
  • Paddymu

Pšechno nej nej k narozkám !!!!!!!!!!!!
  • Re: Happy birthday!!

Take vse nejlepsi tricatnikovi Paddymu a hl., chceme Te videt zase na podiu a ne v klastere. Ale snad jsi stastny.
    *4*
  • Re: Happy birthday!!

no jó, kdybych já neřekla, že ufoun má dneska třidset let, ty bys to určitě nevědela, ale to já chápu..no co..zas želám ufounovi všechno dobrý, i když jsem to už řekla včera...páne patriku..ufoune s hnusnou kúži.... *15*
  • Happy birthday!!

Všechno nej nej nej panu třicátníkovi!! Snad si už uvědomí, že je na čase vrátit se zpět!!
  • In Exile

Album Paddyho In Exile je fakt dobrý,moc se mi líbí...kdyby tak vydal nějaké další :-) *4*
  • -

29A.Kelly@seznam.cz, jaká je adresa těch tvojich webovek? Dík Lucka
  • MP3 Paddyho písniček

Ahoj,nemáte prosím vás někdo nějakou písničku v mp3 od Paddyho?Kromě Pray,Pray,Pray..tu už mám

Díky moc *3*
  • Re: Re: An Angel

wholl come with me neni song od K.F.,je to stara tradicionala...
  • Re: info

no jo,Paddy oprcava mnichy v klastere,a na vas kasle,holky! *15*
  • Zdravíííím

Zdravím vás všechny stavte se někdy na Lidé na Kelly Foru...kellys...Paddy,Angelo,Patricia:)
  • Re: Paddy

Ahoj všichni,fanynka Kellys jsem už 11 let.Paddy je opravdu mnichem,mám foto z kláštera jak je za ním na navsteve ANGELO s rodinou.Myslim,ze to neni naporad je to rozhodnuti jeho,je to nas romantik a sladkej kluk,je pravda prekvapil a taky jsem to oplakala,ale on je stastny,treba si v sobě musí něco urovnat,možná ho něco,nebo někdo zklamal,s něčím se vyrovná,popere a pak se nám vrátí.měj te se krasně a fanděte dale Kellys,jsou nej!!!!!!!!
  • Re: Paddy

Paddy je silne verici clovek. Bere to fakt dost vazne, takze sel meditovat a pomahat do klastera, aby si procistil hlavu a ocistil svou dusi od zkazeneho showbysnisu. *3*
  • Dotaz

Ahojte lidičky, jsem zde poprvé, ale měla bych dotaz. Nemáte někdo CD od Johna a Maite TALES FROM THE SECRET FOREST? Z Německa mi ho poslat nechtějí. Moc se mi líbí. Nebo mi dejte alespoň někdo typ jak jste ho sehnali. Moc díky.
    Jinak mě za týden čeká první koncert Kellys. Sice pouze Angela ale moc se těším. Zdravím všechny, hlavně ty z té starší generace *3*
  • Re: Paddy\'s hair_video

napište mi někdo kde najdu fotku s jeho přítelkyní jak tvrdíte že má já o žádný nevim??????
  • Paddy

Lidi, nevíte něco nového o Paddym?Už jsem o něm dlouho nic neslyšela...to je opravdu mnich??To není možné..slyšela jsem, že se tam jen šel "uklidnit"A co se mu vlastně stalo,že tam šel??Já vůbec nejsem v obraze, prosím povězte mi to někdo
  • ..:-)

Na Kelly Family nikdy nezapomenu.Strašně ráda jsem je poslouchala.Můj oblíbenec byl Paddy.asi protože to je strašně krásnej mužskej. *14* ....škoda,že už se tak často nevyskitují jejich písničky a videoklipy.Třeba dneska jsem po dlouhé době viděla jeden na Očku. *1* a byl strašně krásný.
  • zdravim

sem tu nováček a mám hroznou radost, že se o kelly ještě zajímá tolik lidí.. že sme na ně nezapomněli!!! *4* když byla kellymánie bylo mi asi 9 a doted je pořád zbožňuju, hlavně paddyho-dala bych cokoliv abych mohla jenom vidět! *14*
  • Re: kocert kellys

ahoj...já s posloucháním kellys teprve začínám, takže nejsem vůbec v obraze...teda vim o paddym, že se zavřel do kláštera...ale ty mluvíš o koncertě...on nějaký bude? ahoj a kdyžtak mi napiš na mail

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit