-
info
no, tady celkem chcíp pes, ale kdyby se tady náhodou objevil někdo informovaný, nemohl by pls i mi poslat novinky? díky Hanka -
Paddy
hele lidi , kdo ví co je s PADDYM DEJTE MI VĚDĚT NA 29A.Kelly@seznam.cz *3* *3* -
Re: O Paddym
Jaaaaaaaaaaa, ja sem fanynka, uz jedenact let, tady, tady tady!! :))))
Jo mimochodem, kdysi jsem mela ja prezdivku Crazyfan, potom me fanousci prejmenovali na Crazie... tak at si nas nekdo nesplete :)) -
Re:
Naprosto s tebou shoulasim! Vim, ze tohle jsi napsala uz davno...a ted uz vime, ze Paddy mnichem je... ale chtela jsem te jen podporit :))
(Hlavne me zaujalo, ze se zajimas o to jakej je clovek... zrovna v poslednich tyden hodne premyslim o tom, co vsechno se vlastne z jeho pisnicek, rozhovoru a reakci dalo vypozorovat... jako treba to, ze je to opravdu citlivej a soucitnej clovek *3* Kdyby tak bylo na svete vic kluku jako je on! :)) -
kocert kellys
...a neví taky někdo, jestli vystoupí v září na kocertě v Dortmundu s celými (téměř) Kellys? -
Re: MNICH
...taky by mě to celkem zajímalo!!? -
MNICH
Porad zije v klastere?? -
Paddy Kelly
Nemáte náhodou někdo CD Paddy Kellyho moc bych ho chtěla ?:o)Prosim,prosim ..Kdyztak mi písněte na mail, budu Vám moc vděčná děkuju ! -
reportaz z Angelova koncertu
Ahoj lidicky, tak si tak brozdam netem a narazim na reportaz z Angelova konciku - autora ani tu reportaz radsi nehodnotim. Nevite, nebyla v nejakych novinach reportaz?
tady je odkaz:
http://www.blog.tusil.net/a rchiv/angelo-kelly *3* -
Re: An Angel
Tak to mas pravdu.Vsetky piesne-aj who'll come with me-je to trapne.Ja by som ho zavrela za to.Nechapem ze si to kellyovci nechaju..Teda pocitam,ze Paddy to ani nevie,ale kedze sa stava svatym,nebude sa sudit:-)) -
paddy page!!!!
holčiny, mám novou stránku,tak jukněte!!!! www.paddykelly.blog.cz *3* -
Re: Re: Re: Kelly Family
ahojky velice ti děkuji za to že si se ozval...už sem myslela, že se mi nikdo neozve...fakt dik moc ... -
Re: Re: Kelly Family
pardon 2007, jsem krapatko v lonskem roce *1* *15* -
Re: Kelly Family
cauky, je to pravda 2.6.2006 v Retro music hall ma Angelo Kelly se svoji novou kapelou koncert, ostatne mel ho jiz v zari 2006 v klubu Mlejn v praze, listky sezenes na www.retro.cz myslim anebo primo v klubu je to kousicek od nam. Miru pa -
Kelly Family
ahojky lidičky zlatý já sem teď zjistila že je nějakej koncert v Praze....je to pravda?Já nemužu ...prosím poraďte mi co mám dělat když bych tam chtěla jít ....kde mam sehnat nějaké lístky?a kde se to vubec přesně koná ?Jestli víte k tomu něco blíže prosím na pište mi na meil -
LOL
je krasnej -
odpoved
jo videla, no neni to ono, ale taky dobry, muzu rict ze se mi docela libi, ale jeho pisnicka Amazing Grace je hezci, kdyz jsem ji poprve videla hned jsem si vzpomela na jednoho miho kamose kdyz byl maly vypadal uplne stejne -
An Angel
Ahoj lidi, už jste někdo viděl/slyšel "An Angel" v podání Declana Galbraitha? (kdyžtak mrkněte na YouTube) Zajímal by mě váš názor. Nemůžu si pomoct, ale vůbec se mi to nelíbí. Ten kluk sice zpívá pěkně, hezkej hlas...,ale na můj vkus hodně komerce, málo srdce... Když to porovnám s Patrickem a Angelem, tak jeho verze je fakt sračka... Ale co mě nas... nejvíc je, že jeho oficiální webovky o "An Angel" mluví jako o "jeho" písni... -
2.6.2007
koncík Angela v RETRO clubu v Praze!!! *8* -
Paddy\'s hair_video
http://www.youtube.com/watch?v=Ojg48vLoKeg