Přejít na výpis diskuzí

Paddy Kelly

OSOBNOST 31.12.2006 
398 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jestli chcete, tak na adrese keeponsinging.de je spousta videoklipů a i záznamů z koncertů
  • jaká bloncka??

máte někdo její fotku??proboha vždyť mu to přejme..nepatří nám a má právo být šťastný jako každý z nás..snad nečekáte že tady bude hrát a zpívat pro nás fanoušky do konce života?????ať třeba odletí na Mars,je to jen jeho život-přece...... *7*
  • cože

No to není možné? zamilovaný? do té bloncky co mu prošustrováv peněženku? blbost. Nedávn oještě šílel na papežovi a vypadal štastně rozhdoně štasttněji než na těch fotkách s tou blonckou *13*
  • Cože?

No tak tím jste mě teda dostali? Zamilovaný? a do koho do té bloncky co s ní chodí nakupovat? To je snad zas nějaký drb ne?. Vždyt ještě nedávno šílel na papežovi!na všech fotkách vypadal tak štastně po dlouhé době...raději budu věřit těm fotkám
  • Není ani nikdy nebude

Paddy není ani nikdy nebude mnichem spíš vůbec to nehrozí možná někdy v příštím životě hahaha *15* . Pěkné drby se o něm akurát šíří!!! Je pravda že má svoji holku je strašně do ní zamilovanej až po uši mu to kouká z očí. Chce mít rodinu a byt šťastnej a najednou Paddy klášter to snad né! to je pěkná blbost! Přejisi aby se brzo oženil a měl super rodinu a měl vše po všem touží hlavně svoji lásku.
  • key to my heart

Jestli se Paddy skutečně stane mnichem,říkám na to pouze - TO JE SRDCE!!!Jestli ne - přeju mu hodnou ženu a hodně dětí.Každopádně - hodně štěstí!Vždycky mě bude zajímat. *4*
  • sluníčko

Paddy is the best man on the world!He is the angel *4* I love you forever!!! *14*
  • Paddy

Máte všichni pravdu, Paddy je nejlepší, nejhezčí no prostě super. Hrozně mě zabolelo u srdce když jsem si přečetla, že se Paddy chce stát mnichem. Jelikož jsem si přečetla, že zpívá třeba ve Francii a že se vrací k rodině tak jsem klidná. Chtělo se mě z toho brečet a dokonce jsem i brečela. Pokud někdo máte nebo víte něco o Paddym a ostatních tak mě dejte vědět na e-mail. Děkuji. Kelly´s poslouchám již 12 rokem a jsou stále superrrrrrrrrrrrr!!! *14* *9*
  • Mniši jsou tiší...

Ať se Paddy stane mnichem,psychiatrem,lyberalistou,radikálním extrémistou,bezdomovcem,či bílou paní,věřím že jeho duchovnímu vývoji to jedině prospěje a třeba nám časem zmoudří...
  • He is angel

Paddy je vyjmečný, stejně jako jeho celá rodina. Moc mi pomohli, thank you!
  • to 3xxx

Říká kdo? Hlavně že ty seš ta dokonalá/dokonalý, už jen to, že se tu schováváš za x... Lidi jako ty mě fakt dojímají.
  • Paddy is the best
  • prodám

Prodám vše o kelly family, fotky články a td..vše levně
  • Kelly

Ahojky všichni, scháním nějaké VHS kazety, záznamy z koncertů,prostě vše kde uvidím jak Kelly family zpívá. Prosím, jestli někdo takový z Prahy je, napište mi. Ráda kdyžtak za rozumnou cenu koupím.Díky. Čau
  • Paddy

Takže, jestli někdo takový je ozvěte se mi prosím. Díky
  • Paddy

Paddy a jeho rodina je super. Poslouchám jejich muziku už dlouho a nehodlám přestat. Jestli někdo z Prahy má nějakou jejich VHS kazetu, ráda za rozumnou cenu koupím.
  • KF 4ever

KF su uzasni,mam ich velmi rada(o trochu viac ako ostatnych mam rada Paddyho)a velmi mi chybaju.Ja som nikdy nemala to stastie byt na kellyovskom koncertiku,bola som vtedy mala.Teraz mam 16 rokov a stale ich zeriem.Napiste mi na mail budem rada.A mozete sa tiez prihlasit do kf fanclubu KELLY FAMILY FOREVER na www.quick.cz KF are the best
  • ???

ahojte ak by ste mali kontakty-e mailove adrey na Kellys, tak sa somnou o ne podelte, budem rada :) Alebo ak by ste mali nejake zaujmave infosky, mam ich hudbu a celu rodinku moooc rada, dakujem. mili1@cenrtum.sk
  • Paddy, je krásně citlivý člověk, a pokud se chce stát mnichem, tak mu držím palce.
  • Paddy, je úžasně citlivej člověk a pokud by se chtěl stát mnichem, tak mu držím palce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit