Přejít na výpis diskuzí

Paolo Villaggio

OSOBNOST 31.12.2006 
43 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím vsechny fandy Fantozziho ze vsemi moc souhlasim je to skvely herec a komik jen mam obavy,ze uz se takovy nenajde.Koukame na nej skoro denně *1*
  • kirushka97
    Všechno nejlepší :)))
  • Paolo byl pro mě ten nejlepšííííí už při prvním shlednutí jediného filmu Bláznivá komedie 2.A ta jela dokola a dokola,pak sem poznavala jiné filmy a je prostě kádr.Nestalo se mi ještě nikdy,aby film,který jsem ještě neviděla,mě rozesmál už v úvodních titulcích. Jenom u těch jeho to jde. Už jen vidím v časopise že má sním byt film,tak už se řežu. Ten jeho jazyk ven,ty pohyby,ten běh.... No Coment. Jen mě mrzí že ještě mooooc filmu sem neměla šanci vidět.
  • On je nejlepšíí hlavně jako Fantozzi .. :D :D :D tohle si pustte když budete mít špatnou náladu .. hled vá bude líp
    • přesně tak
  • Vse schvaluji.Take ho mam rad.Skvely herec a clovek.
  • Je fakt skvělej.
  • max123verca
    vsechno nejlepsi *4*
  • Jestli se chcete JÓÓÓ pobavit,doporučuji Robinson jr.,tam Paolo akceluje coby trocečník,něco nezkutečného !!!! Ale problém je ,že nevím kde to stáhnout.Mě se to povedlo natočit ještě na VHS na německém programu ZDF
  • PORADTE

KDYSI JSEM VIDĚL V KINĚ FILM,KDE PAOLO HRÁL NĚJAKÉHO ZÁMECKEHO PANA A HAZEL ŽEBRAKUM ROZŽHAVENE MINCE.NEVÍTE JAK SE FILM JMENOVAL,DÍKY
    • Re: PORADTE

Markýz del Grilo
      • Re: Re: PORADTE

Děkuji za radu-určitě to je ono,ale prosím tě nevíš kde bych to stáhnul v češtině nebo s titulky.DÍKY předem
        • Re: Re: Re: PORADTE

Ulozto.cz
  • Miláček Ugo Fantozzi

Mám spoustu italských přátel v pokročilém věku a na otázku,kde zrovna žije můj oblíbenec se mi tomu nechtělo vůbec věřit.Krátaje ono místo,kde si užívá svou penzi.
    • Re: Miláček Ugo Fantozzi

Kde to je? *4*
    • Re:

Je to nej nej nej lepší herec všech dob je opravdu skvěly a všechny role zahrál uchvatně paolo vedeee *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit