Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PARIS JE SUPER..

JÁ NWM CO MÁTE PROTI PARIS...JE SUPER....JO PAŘMENKA..JE TŘEBA NESYMPATICKÁ....ALE JÁ VNÍ VIDÍM SUPR KÁMOŠKU!! *3* *3* *1* *15* MÁ PĚKNÝ PÍSNIČKY...HALVNĚ NOTHING IN THIS WORLD!!!! *3* *14* *14*
    • Re: PARIS JE SUPER..

víš nechcu ti brát tvůj názor, ale ejjí písničky josu super???hmmm tak asik tvůj hudebnísluch ennímoc dobrý...
    • Re: PARIS JE SUPER..

Jo Je skvělá *4*
  • Paris 4ever

Všetky baby čo nadávate na Paris jej iba závidite.......ona je super a žiadna z vás sa jej nevyrovná v tom aká je skvelá
    • Re: Paris 4ever

Hm tobych neřekla...porstě se nám jenom nelíbí, svým chováním..a ej pravda že nikdy nedokážeme to co ona, ptž nejsme tak bohatí a máme aspon trochu rozumu,.... *3*
    • Re: Paris 4ever

Tohle beru jako vtip.Jinak se to ani vzít nedá.....
  • hmh..

Nechápu, jak tady tahle holka může mít nějaký fanoušky..Vždyť nic nedokázala..Prostě se jen narodila do bohaté rodiny a celej život nehla ani prstem a jen kvůli svým skandálům je slavná! *5*
    Achjo, kam ten svět spěje.. *9*
    • Re: hmh..

Tak tohle byl opravdu inteligentní projev. Přesně tak! Co dokázala? Narodila se do bohaté rodiny a předvádí trapárny před paparazzama! NIC VÍC!!!
  • Je super

ked ju vsetci tak nemate radi, prečo nad ňou rozmýšľate. je super! Iba zavidite a chcete byť taký aako ona!!! ZAVIDITE!!! *1* *8*
    • Re: Je super

A proč nad ní přemejšlíš ty?To že ji žereš je tý slavný Paris u prdele.Jsi pro ni mín než vzduch. *4*
  • Je super

ked ju vsetci tak nemate radi, prečo nad ňou rozmýšľate. je super! Iba zavidite a chcete byť taký aako ona!!! ZAVIDITE!!! *1* *8*
  • :-!

kristova noho...vzdyt je to totalni blbka....se na ni podivejt e co vyvadi...navic...co je to vlastne zac?..holka,ktera ma s odpustenim z pr*ele kliku,ze se dobre narodila,jinak je nula a nic víc!
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz *4* *3*
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík *4* *3*
  • ježiši

Paříž neumí snad vůbec nic.Jenom chlastá a utrácí.Když se pokusila zpívat,dopadlo to katastrofálně a když běhala v hororu Dům voskových figurín v podprsence,přišlo mi to trošku tragikomedické.Tahle holka si to,co má vlbec nezaslouží.fuj. *16*
  • Love her

Paris je úplně skvělá..i love her!!!!nejhezčí holka na světě!a nezávidte jí,akorát se ztrapnujete!!!!peace..:) *14*
    • Re: Love her

ona je skvělá *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit