Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super

Nahodou je super!ona vie čo robí nie ako daktorý ktorý nevedia čo so sebou!Len tak dalej! kto ma námietky nech si ich povie a kto nie nech drzi hubu a krok!!!!!!!!
  • Nevím ale paris mi příde namyšlená zpívá uplně falešně a už newí co by peněz má že by mohla rozdávat ale ne ona si raději koupí boty *13*
  • *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *8* Líbí semi jak zpívá
  • Máš písek ve vagíně anonyme?

pro toho dementního anonyma před bRiaNem: MRDKA se píše s D od slova MRDAT ty blbý hovado!!! Sejdeme se v pekle... tvá milovaná Paris *16* *16* *16* *16* *16*
  • Smrdíte jak cigánovi gule

Hojky děcka, a jakpa by se vám líbilo vylízat mi moji miliardářskou prdelku???!!!!! I moje čivava má vyšší IQ než vy bando imbecilů!!! *8* *16* *16* *10* *5* *1* *1* ps: Posílám hodně *14* mým věrným fanouškům... Vaše Paris
  • Myslim že kdybych byla borec tak mi při pohledu na Paris upadne péro *4* *9* *7* *1* *1* *1*
  • Kurva to je pychna

*1* *1* hned by jsem si to sni rozdal *14*
  • A tady vidíme ten nejtipičtěší příklad blbé blondýny! Pizda jedna... Už neví co by... Viděla jsem Dům voskových figurín a můžu vám říct, ani dobrá (dobrý je za tři *3* ) herečka z ní nebude... A co teprve ten zpěv? Heh... No dobře, není to uplná tragédie. Už jsem slyšela horší (třeba zpívat mou sestřenku *1* ) Ale i tak. Teď si nejsem jistá, jestli se chystá nebo už vidala knížku, ale i tak si myslím, že s básnickým střevem na ní Pánbíček šetřil... A to hodně:-D *3* No, nebudu to tady ještě více rozebírat... Tak se mějte, Paris je prostě BLBÁ KRÁVA, nic jinýho! *1*
  • si děláte prdel ne?????!!!!!!!!!!!!!!!!

WTF!!! Paris Hilton je zařazená do osobností???!!!!! No to je hnus Velebnosti. Sodoma Gomora! Ale doopravdy! *3* *4* *15* *1* Co k tomu tak ještě dodat... snad jen: LIDSTVO SE FAKT TOTÁL ZBLÁZNILO *9* *8* *13* *13* A navíc je v top 10 osobností - mě snad dneska vomejou
  • No Kristíno tak to ti nemůže vůbec nikdo závidět !!! Vypadat jako ona ?!! No....Tak to jseš chudák !!! Jo vlastně ti to můžou závidět ale ty co jí mají rádi !!!!! Až nato jak už bylo zmíněno a můžu jen souhlasit....lidi kterí jí mají rádi...mají stejně malé IQ jako ona !!!!! *9* To je náááápppprrróóóósssssttoooo přesníííí!!!!! Prostě věta která je vážně GOOD! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit