Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: miluju Paris

Hele ty se do toho nepleť krávo pitomá *16* ! To je věc moje nelly a Kikinky *5* !
  • Re: Blbá bloncka

Přesně tak *5* !
  • Re: CO????!!!!!

heyko tak ty jseš můj člověk.. si myslím totéž to ty. je to naivka co umí jen utrácet prachy.. PIČÁÁÁ!!!!!!! *15*
  • Re: Re: Re: miluju Paris

no tak to chytra teda opravdu není, ale hezka docela jo
  • CO????!!!!!

Chytrá???!!! *15* *15* *15* *15* *15* Hezká???!!! *15* *15* *15* *15* *15* Paaaaaneeeeeee booooozeeeeee!!!!To už se fakt všichni zbláznily????
  • Re: i love Paris

Ó jé,lesbička... *1*
  • Re: Pariska

Sorry ale jestli sis nevšimla tak tohle je diskusní fórum a ne chvalte Paris...Že by blondýnka? *15*
  • Blbá bloncka

Tak to je vážně prototyp blbý blondýny-jediný co slečnu zajímá sou prachy a to jak vypadá.Myslim že VŠECHNY vtipy o blodýnkách seděj právě na ni!!! *9* *16*
  • Re: Re: miluju Paris

Podle mě chytrá docela je. Ale je právě hnusná kvůli tomu make-upu!
  • Re: miluju Paris

že je chytrá?? tak to si nemyslim, je sice hezká, teda hlavně díky make-upu, bez něj uplně normál holka, ale spíš bych řekla že je fakt hloupá
  • peta

http://www.polakjan.estranky.cz/
    P rosím něco mi napište do Gbooku!!!Díky *3* *3* *3*
  • Re: Re: paris je nej!!!

máš pravdu je to kráva a lituju ty její zvířata *16* *16* *16* *10* *10* *9* *8* *5* *5* *5* *10* *10* *9* *9*
  • Pomoc

Nevie niekto nahodou jej adresu, alebo jej e-mail? Neviete v ktorom meste byva?
  • Paris

No já bych ji nejradši šukal a to fest je mooooc pěkná ta prdelka ty kozičky no jo a pak bych taky moc rád rozhazoval její prachy a ne že by se jí to nelíbylo byla by ještě ráda je supr máte recht *14*
  • grrh

neumi ani poradne zpivat a vypada naprosto priserne! proste blondyna co nema zadny vkus a nic neumi!!! Kdyby nededila, tak o ni nikdo neci!!! A slovo zpev ji nic nerika!!! *8* *8*
  • Paris je skvela

Paris Hilton je moj idol. Je super. A ti co ju nemaju radi tak chodte do .... . VY ktori ju nemaju radi tak vypadnite! Vsak ked niekoho nemam rada tak o nom asi nepisem a nestracam cas!!! NAIVKY
  • miluju Paris

ja myslim,ze Paris je naprosto uzasna a ti co ji nadavaj jen zavidej jak je super.je kamaradska,hodna,mila,chytra,umi se bavit.prala bych si s ni moc kamaradit.
  • grr

nesnášim jí!! je to vymletá nána, nic neumí akorát rozhazuje tatínkovo prachy...už neví čim na sebe upozornit..a ty její výroky! to je na zabití!!!! *5* *10*
  • Re: Re: Re: paris je nej!!!

*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • Re: Re: Re: paris je nej!!!

PARIS JE SKVELA, PEKNA, BOHATA ONA JE COOL NAIVKY TAK JEJ ZAVIDTE DALEJ. A KED JU TAK NEZNASATE NACO PISETE O NEJ. VSAK KED NIEKOHO NEMAM RADA TAK DRZIM HUBU.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit