Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kurva to je pychna

*1* *1* hned by jsem si to sni rozdal *14*
  • A tady vidíme ten nejtipičtěší příklad blbé blondýny! Pizda jedna... Už neví co by... Viděla jsem Dům voskových figurín a můžu vám říct, ani dobrá (dobrý je za tři *3* ) herečka z ní nebude... A co teprve ten zpěv? Heh... No dobře, není to uplná tragédie. Už jsem slyšela horší (třeba zpívat mou sestřenku *1* ) Ale i tak. Teď si nejsem jistá, jestli se chystá nebo už vidala knížku, ale i tak si myslím, že s básnickým střevem na ní Pánbíček šetřil... A to hodně:-D *3* No, nebudu to tady ještě více rozebírat... Tak se mějte, Paris je prostě BLBÁ KRÁVA, nic jinýho! *1*
  • si děláte prdel ne?????!!!!!!!!!!!!!!!!

WTF!!! Paris Hilton je zařazená do osobností???!!!!! No to je hnus Velebnosti. Sodoma Gomora! Ale doopravdy! *3* *4* *15* *1* Co k tomu tak ještě dodat... snad jen: LIDSTVO SE FAKT TOTÁL ZBLÁZNILO *9* *8* *13* *13* A navíc je v top 10 osobností - mě snad dneska vomejou
  • No Kristíno tak to ti nemůže vůbec nikdo závidět !!! Vypadat jako ona ?!! No....Tak to jseš chudák !!! Jo vlastně ti to můžou závidět ale ty co jí mají rádi !!!!! Až nato jak už bylo zmíněno a můžu jen souhlasit....lidi kterí jí mají rádi...mají stejně malé IQ jako ona !!!!! *9* To je náááápppprrróóóósssssttoooo přesníííí!!!!! Prostě věta která je vážně GOOD! *1*
  • na její nafoukanej a 20krát operovanej ksift se nedá koukat..na ní ani nadávka neexistuje nic horšího než ona není *16* *5*
  • kk

je to ta nejtrapnější osoba na světě,jak se s+r+ do všeho *15* *13* *1* *1* *13* *13* *15* *15* *16*
  • Paris je královna všech kráv celýho vesmíru,větší ho ubožáka jsem v životě neviděla! *9* je to trapná anorektička co se umí jenom vystavovat před světem a přebírat kluky,fůůůůůůůůůůj Paris styd se a už nám dej všem pokoj at se nemusíme pořád dívat na ten tvůj přeplastikovanej ksicht! *13*
  • Paris je krava největší!!!

Nechapu jak někdo muže obdivovat Parinu...Stejně je znama jen kvuli tomu ,že zdědila hotelovi imperium... Jinak by ji nikdo neznal a navic jenom rozhazuje prachy a hovno za život udělala ...možna že teď zpiva ,ale jinak je to dě*ka největšiho razu...pač se umi jenom nakrucovat!!!A lituju lidi co ji obdivuji asi to nemaj v hlavě v pořadku nebo jsou stejně vypatlany jako ona!!!! *13* *5*
  • hele ty SARIICEK nechtěla bys náhodou začít přemejšlet....možná by to došlo,že mít tudle*****za vzor je pěkná blbost,lituju ty lidi co tě znaj....
  • hele ty SARIICEK nechtěla bys náhodou tačít přemejšlet....možná by to došlo,že mít tudle*****za vzor je pěkná blbost,lituju ty lidi co tě znaj....
  • mít jí za vzor joo???tak seš na tom asi tak blbě jako ona ne??
  • hrůza

je to normální namyšlená slepice,která se zaslepená penězma,když jich má tolik tak se mohla věnovat charitě.ale to je asi pod její úroven nebo co??radši si vyhřejvá prdelku v nějakym kabátě z tuleně,ktrej si vezme jednou a pak ho odhodí......
  • no fuuuuj

ja ji fakt nemusim!!!barbínu.....jednu nafoukanou!......je umělá jak pet falška neumí zpívat......hrát a neumí vlastně nic.....jen týrat zvířata...který když si koupí jinou kabelku tak je odloží páč se jí prestane to zvířátko líbit a hodit jako modni doplněk.tuhle ženskou fakt nemusim!!!!!!! *8* *9* *13* *10* *9*
  • dělám si prdel!!!!

nesnášim jí... pipka která nic nedokázala, akorát zdědila hafec peněz a teď se snaží jich mít ještě víc způsobama šílenejma... třeba ten zpěv!! no hrůza! *13*
  • Je skvělá!!!!

je to nejlepší osobnost na světě a muj velkej vzor
  • má IQ houpacího koně

Paris je asi nejslavnější celebrita,která nic nedokázala.Hlavně ,že sama sebe nazývá královnou večírků a nechává si za návštěvu mejdanů platit,přijde mi to pěkně trapný a nechápu jak ji může mít někdo za vzor *9*
  • Přesně tak, souhlasím s kritikou této namyšlené, nicnedělající kozeny, co si myslí, že když zdědí peníze, tak sežrala celý svět. A ty, kteří ji obdivují, tak mají stejně malé IQ jako ona *15*
  • Lidi, vy jste fakt slepí nebo úplně vypatlaní.....nebo už fakt nevím. Je to humus, že ji každý jenom obdivuje kvůli penězům a jejímu trapnýmu ksichtu.Takový lidi jako je ona nikdy nic nedokázali, proto si nezaslouží obdiv!!!! *7* *13* *16*
  • jj.Souhlasím...

Jo! Souhlasím s tebou! Komu se nelíbí... *5* *16* *8*
  • Je suuper!!!

Paris je skvělá!!! *1* A je to můj vzor!!! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit