-
aby to v mém předchzím příspěvku nezaniklo:pro MIRKU:její čivava je Tinkerbel
-
TO Maunt McDD:ehm no...za své filmy získala tak akorát Zlatou malinu...jako modelka je možná dobrá ale jako zpěvačka? *9* slyšels už písničku Stars are blind?áááá to je děs *9* to Mirka:je to Tinkerbel Verunka:no já nevim co jí tak asi závidět?titul snad nejhloupější a nejtrapnější celebrity?slávu si nemusela vydobít, ale vpodstatě ji zdědila...teď se snaží dokázat, že něco umí(snaží se zpívat a hrát)ale je to děs...dyť je úplně bez talentu!zpívá děsně(pokud se to vůbec dá nazvat zpěvem)a jako herečka je katastrofální!jediné co jí tak můžem závidět sou prachy(ale ono vždycky neplatí že ten kdo má prachy musí být šťastný...) *13* *13* *13*
-
*9*
-
parisss
kdybych mela tak vysoky kapital jako tahle pipka, tak bych taky uměla vydelat 200 milionu za rok...myslim ze kazdej...a ze je pekna??? me se ani nezda...ale kdyby vam jo, tak se zamyslete kdo ji rano ucese namaluje oblikne....to by byl krasnej kazdej -
Prachy
udělají z krávy zcela nezajímavé hovado. Kdo na to vleze - to musi být dobrodruh s dobrým žaludkem, že se nepozvrací... *9* -
...
Hmm tady je to asi samá závistivá holka že???Možná že je Paris namšlená a blbá,ale upřímně,která z vás ,,kritiček"vydělá 200 milionů za rok???Ani jedna co???Ale není to jen op lovech ale taky o tom že když kohokoli zeptáte jestli ví kdo je Paris Hilton tak 99 procent řekne že ví,přestante závidět působíte trapně lacině a povrchně...ps:jak můžete napsat nesnáším ju když ste se s ní nikdy ani osobně nepozdravili???Ciao trapky *15* -
čivava
čau všichni,mohl by mi někdo z vás napsat na mejla jak se jmenuje čivava kterou měla nebo ještě má Paris? Je to soutěžní otázka z časopisu, nevím kde bych měla hledat, dík moc. -
Paris sa vie predat a to je dobre.Nie je nadherna len do seba investuje. ale ani uplne skareda.Jedinne jej velke minus je to ze je neuveritelne hlupa. Mimochodom Stars are blind je pocitacovo upravena. Ona nevie spievat a to musi vediet kazdy *9*
-
Je to krava...myslim si(na 100%) ze bude namyslena a to mi verte....Nesnasim ji!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nejlepsi je Kelly *1* *4*
-
obdivuju ji
-
Je hezka ale uz jen na pohled blba jak pantoky..... *3*
-
je hezka ale namyslena ! *9*
-
Co si myslíte lidi?ona hraje ve filmech, je modelka,zpívá,moderovala v americe spoustu show atd...
-
To je kočka co?lidišky...až slintám *14*
-
podle me je paris jen jedna blba blondyna co zdedila prachy a tak je znama..co vlastne umi,proc ji nekdo obdivuje..co dokazala...nic...jenom trapi psi..a ze je krasna..no mozna ...ale jen zvenku a to jeste pod tunamy retusovadel...nee..je to duta hlava...nic vic.. *1*
-
Pris je dost nechutná, chce se mě s ní šavlit. Fůůůůůůůůůůůůůůůjjjjjjjjj
-
souhlas!
Kiki naprosto s tebou souhlasím, na to, že nikdy nezpívala ji to jde vážně skvěle!! Moc jí fandím *4* -
Bozská!
Paris je naprosto senzacní a skvele zpívá! Její singl Stars Are Blind je bomba bomb a uz se tesím, az vyjde celé album. Paris, Paris, Paris!!! Jo! -
ccc...
*13* *13* Já bych chtěl tady říct něco těm "inteligentním" lidičkám, kteří tady P.H. nadávají. No...pokud dobře čtu tak to, že je Paris čupka a kurva tady píšou hlavně holky-takže nádhery dejte si pohov. Jestli Paris nenávidíte tak si z tohoto fóra dejte vodchod! A krávy jste jedině vy. Co je na tom blbých, že chce aby byla vidět. A líčidla dneska hýbou světem tak nevidím důvod proč by měla chodit tak, jak ji panbůh stvořil *16* Jako modelka to umí, hla má taky dobréj a hraje good. A jestli vám vadí, že je odbarvená blondýna tak buďte taky blondýny a NEZÁVIDTE JI!! Protože z vašich "příspěvků" jde tu závist cítit na 100km!! *10* *4* *5* -
Je to jenom namyšlená barbína kdyby se odlíčila tak vypadá 100xhůř než obyčejnej člověk.A ten její trapnej zpěv.Jenom se předvádí na večírcích aby se oní co nejvíc psalo,ale koho to zajímá jak někde zvrací nebo vystavuje svůj deníček trapka jedna. *1* *9* *15*