Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ,,Autor: Mikee Název: Vloženo: 2005-09-29 11:04:17 já jí obdivuju,pač to co dokázala ona nedokáže jen tak někdo.Nic nedělá,má prachy a tak si je užívá...a to dělá dobře..." Mikee hodně toho dokázala?můžeš mi říct jednu věc kterou dokázala???Je to namyšlená prachatá pí*a která má prachů jak sviň a enom se předvádí..Fuj, namšlena dévko CHCÍPNI!!!!Nikomu vadit nebudeš a i tvá "budoucí" tchýně poznala jaká seš!!Fuj na tebe!!!!!CHCÍPNI!!CHCÍPNI!!CHCÍPNI!!CHCÍPNI!!CHCÍP NI!!CHCÍPNI!!CHCÍPNI!!CHCÍPNI!!CHCÍPNI!!
  • Paris je jednička

Paris je nejlepší celebrita ze všech.Je moc hezká,hodná ale samozdřejmě i bohatá.Peněz si sice užívá jak může,ale kdo by to nedělal že?nevím jak tady někdo může napsat že je to šlapka když jí ani nezná....vysvětluji si to tak,že by jste někteří neměly číst tolik bulváru a taky nevěřit všemu.A taky nevím,když se vám teda nelíbí co lezete na její stránky.S pozdravem Andy
  • slapka

mimo to ze je to super herecka a nadherna modelka tak ste do zivotopisu zapomneli napsat ze je to taky slapka. se vsema pripominkama se obracejte na djbanan@atlas.cz napiste mi nekdo PS: spis holky na kluky na ty letim jenom obcasne.
  • barbie

Paris je fakt supr, ale někdy je moc vyumělkovaná. Nejvíc ji to sekne když je normálně třeba na nákupech. A taky je supr herečka Dům voskových figurín byl SKVĚLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!! Tak a to je asi vše... Hodně štěstí Paris:-)
  • Dobrá Paris

Já mám lidi jako je Paris prostě ráda,protože jsem jim podobná pro okolí jsem byla vžycky zhýčkaná a rozmazlená,bohatá holka takže osobnosti jako Paris Hitton,Britney Spears,Jamie Lynn Spears,Hilary Duff jsou v pohodě a jsou nejleeeeeeeeeeeeeeepppppppppppppppšššššššššššššššš šíííííííííííííííí.
  • paris hilton

nemáte náhodou někdo emailovku na paris chci autogram
  • já jí obdivuju,pač to co dokázala ona nedokáže jen tak někdo.Nic nedělá,má prachy a tak si je užívá...a to dělá dobře...
  • Zatímco vy jste excelentní dámy, které pohrdají bohatstvím, jsou počestné, skvělé, ctí mravy apod. Umíte jenom tupě kvokat.
  • je to nafoukaná trubka
  • Panebože. Ta gramatika některých lidí... že se nestydíte. Naučte se pořádně psát a pak piště příspěvky. Jinak respect Paris :)
  • je dobrá

dřív jsem jí neměla vůbec ráda ale od doby co jsem viděla dům voskových figurín je to úplně super holka!možná namachřená-ale která celebrita není???
  • Krasa!

Paris je podle mne ta nejhezci osoba na svete! Je pekna, v HOUSE OF WAX ukazala ze i talent dostala! MIMO jine je mila a skvela!
  • PARIS

jasan paris ma penize a proc by si jich nemela uzivat nerikejte mi ze kdybyste byli bohaci ze zijete jako tet podle me je paris borka ktera vi jak si uzit zivot
  • Barcule a jo

Tak v tomhle nezbiva nez s vami plne souhlasit,je to snobska nanynka..A navic dobitek,kterej na netu ukaze vsechno...Ale to by sme mohly mluvit i o Britny,s planovanym porodem(real)...Sou to obe pi*i
  • na jednu stranu mi paris nevadí a na druhou jí nesnášim...nevadí m páč je docela hezká.ale na druhou stranu je nafoukaná a drzáa blbá!!!!!!tak....mám v tom bordel!!!:0)
  • Paris je nafoukaná malá princeznička a myslí si že když má peníze tak může všechno!!!
  • Paris

Paris je super. Ten novej film je bájo. Ale Nicky je taky dobrá:-)
  • fdf

fuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjj
  • Re: interwiu paris

díky za ten rozhovor je skvělej!!!! *14*
  • Pariska

Náhodou Paris je skvělá!!!!!Zpívat umí!!!ze začátku sem si myslela, že je to kráva, ale ted sem změnila názor je skvělá a hrozně jí fandím a podporuju!!!!!!!!!!!A prosim vas, kdyz ji nekdo nema rad tak ji aspon neurazejte nebo sem radsi ani nechodte....díky *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit