Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pařížka

miluju PAŘÍŽKU a jestli jí taky miluješ tak neváhej a přidej jí na stránky

HTTP://WWW.PROSTEMULLUJ U.CZ !!!

*14* *14* *14* *7* *7* *7* *10* *10* *10* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • paris nemá chybu

*3* *4* *3*
  • Nána

Paris Hilton je ta nejnamyšlenější ,,celebrita",jakou znám!!!!!!!!!! Myslí si o sobě,že má na všechno talent,přitom zpívat moc neumí,to na takovou Hilary Duff nebo Britney Spears nemá! *16* Herečka to taky není zrovna skvělá a nechápu,jak ji někdo může srovnávat s Angelinou Jolie!! Tý nesahá jako herečka ani po kotníky. Paris si myslí o sobě,že je to nějaká ikona,legenda a přirovnává a k Marilyn Monroe a princezně Dianě ! Nechápu,jak se může líbit tolika lidem,to i Miley Cyrus je lepší,než tahleta barbína!!!!!!!!!!!!!!!
    • Re: Nána

Chtěla bych vidět tebe, kdybys měla toooolik peněz, co bys dělala...užívá, zkouší - může vše...taky bych to dělala - a ty taky...mluví z tebe jen závist...
      • dianna114

Re: Re: Nána

Tak prominˇ,že píšu svůj názor.
  • sefgdsgds

AHOJTE LIDI MÁM TU TED SLEVU NA SBIRKY...MAM ICH STRASNE MOC..A CHCI SE ICH CO NEJSKUR SBAVIT...JE TO SE SLOVENSKYCH ALE AJ S CESKYCH CASAKU NEKERE SU AJ S NEMECKYCH TAKE AJ S POLSKYCH CASAKU KDO BUDE MNET ZAJEM TAK NECH NAPISE NA MAIL 12lizzy22@azet.sk POSLU AJ FOTA JESTLIK BUDE TREBA
  • OmG

nechcu být jako někdo kdo pořád kritizuje osobnosti..neznám je osobně takže nemůžu sooudit ale prokrista jen se na ní podíváte je jako plastik princess...a chová se tak..už na první pohled vypadá namyšleně ale já to nebudu řešit je to vlastně její život a je na ní jak sním bude zacházet ale nezdá se mi jako dobrý nápad plazit se ožralá po večírkách a balit kluky kámošek *7* *1* njn kam ten svět spěje
  • nigguzshka

paris je kočka

no paris je proste kus, a tech penez, to ji muze kazdej zavidet... *7*
    http://s14.bitefight.cz/c.php?uid =65092
  • Proste ji miluju! :-)

Je krásná a bohatá, tak jí nezáviďte *5* *5* *5* *5* Já jí miluju, vyznal jsem jí lásku http://www.prostemulluju.cz/cz/prispevky/co-mulluju/?action=article&id=73

a vy můžete taky!!!! *3* *14* *3* *14* *3* *14*
    • Re: Proste ji miluju! :-)

Co vám s tím záviděním hrabe?? Já ji nic nezávidím já ji NESNÁŠÍM a v tom je celkem rozdíl....navíc asi v životě nepochopím co bych jí vlastně měla závidět!!! Jako ono by se to každému machrovalo kdyby dědil....no kdyby nedědila tak kde by asik byla?? zpívat ani hrát neumí a modelek je velká spousta a sou mnohem hezčí jak tota blond kravka!!!PARIS JE D***A!!!!!
  • tynush737

Bože to je taková blbka

Prostě je to takvoá blbka .. prostě nejraději mám film dum voskových figurým jak ju tam zabyjou .. :-)) *4* dobře jí tak ... akorát furt chodí po večírkách a přebýrá kluky nejlepší kamarádkám ... Je to tupka .. *1*
    absolutně nepochopím jak ju někdo může obdivovat .. Je to jenom napodobenina pananky BARBIE !!
    • Re: Bože to je taková blbka

todlencto spívá Paris: Im the barbie girl,in the barbie world,like in plastic-its fantastic!You can brush my hair and dress me everywhere........ *1* *1* *1* *1* *1* *1* Dyžtak je to písnička Barbie Girl o d Aqua
    • Re: Bože to je taková blbka

souhlas *1*
      • nigguzshka

Re: Re: Bože to je taková blbka

yes *8*
  • Paris

Je to krásná a sexy baba,je nafrnená a je to její vec *3*
  • peris

jj peris je v klidu...nebo jako nwm osobne ju neznam...... *1* *1* *1* ....ale ma dobre pecko *14* *14* *14* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit