Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vězení

Paris prý půjde do vězení.... *1*
    • Re: Vězení

Jo,prý půjde na 45 dní *1*
  • Paris je namyslena

Paris na tychto fotkach vyzera dobre,ale na niektorych fotkach co su v googli jej vydno prsia a tak dalej. Je proste namyslena na vecsine fotiek sa tvari ako nosorozec. Paris je obycajna Hiltonka *1* je to krava, ktora sa vychvaluja v modelinku , v herectve a este aj v spevactve. Na to ze ma 26 rokov sa trochu prilis vychvaluje! *5* *5*
  • Paris je nej

paris je užasnááá její videoklipi se mi moc líbí a také to jak krásně zpívá moc jí miluju *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Paris je nej

Paris H. je hloupá, ubohá a trapná nula vhodná jen pro bulvár, co oslovuje akorát tupý dav. Nejřív jmenuj jediný důvod, proč ji vyznávat, co dokázala, čím se proslavila a hlavně čím je bohatá. Bohatá tím co zdědila?? Bohatý mnůže být člověk tím co umí, co dokáže a co má v hlavě. Ona jen dokazuje, jak je chudá. Že propíjí peníze své rodiny je skandální ostudou, to není na slávu!!
      • Re: Re: Paris je nej

Jj, to máš pravdu, nechápu, proč ji ten její bohatej taťulda dáva eště prachy..ja bych ji už vykopla davno ven..
  • Stránky

Máte to tu moc pěkné!Náš blog naleznete na těchto Webových stránkách http://www.yorky-betty.estranky.cz/ Budeme moc rádi když se na ně podíváte!Děkujeme!
  • hiltonparis.wz.cz

Fanouškovský web o Paris. Spousta fotek i aktuální informace.! www.hiltonparis.wz.cz
  • Je suuper:)

Pariskaaaje ploste skvěla ....at si rikate co chcete *8* já ji upa lowujuuu:D je to moje ikonka a nej celebritka....mám ji ráááda *1* heh tak papa a juknete na www.ourhotpinkworld.blog.cz ju?Tam o ní máte hodne...papa mejte seee...Misinka *14*
    • Re: Je suuper:)

Ale proč je tak skvělá??Asi sem blb,ale proč??!!
  • bárbína

Paris je podle mě hrozně rozmazlená bárbína! Ne že bych ji úplně nesnášela, ale strašně mi na ní vadí, že chce bejt za každou cenu vidět a pořád chce svejm fanouškům i odpůrcům dokazovat, že na něco má - že je dobrá herečka, zpěvačka a tak. Přitom jí nic z toho zrovna moc nejde.
  • Paris

Paris Hilton je moje oblíbená osobnost.je to chodící dokonalost.vždycky má super vlasy,make-up a oblečení.postavu má taky super.je to můj velkej vzor.každej na ní může mít jinej názor a nikdo jí nemůže odsuzovat když jí osobně nezná.ne teda že bych jí znala osobně.to bohužel ne.a vůbec neni blbá.je super.jenom jí závidíte vy co jí nesnášíte.Paris Hilton je prostě super.
    • Re: Paris

Nech si ty své super a spíš přemýšlej, ty super. Kdo nejvíc obdivuje tuhle trapnou bulvární nulu, co jen propíjí peníze své rodiny a dělá ostudu, chová se trapně a vulgárně?? Jmenuj jedinou posizitní věc, kterou dokázala či umí nebo jaký je důvod jí věnovat pozornost, obdivovat, atd.???
  • playboy

www.kajiweb.blog.cz
  • Paris Hilton

Paris Hilton! Já si myslim, že prostě svět nějakou takovou osobnost potřebuje - slavnou, bohatou, krásnou a naprosto hloupou! I když já si myslim, že tak pitomá, jak všude píšou asi nebude... Ale musí být zajímavý, když ani nevíte proč máte dál žít, když vám v životě o nic nejde, ona si totiž všechno vynahradí prachama, ale newim, jestli ona - slavná osoba tímto stylem, si najde nějakýho chlapíka, aby byla štastná a aby jí nešel po penězích... Ale jinak mi Paris nevadí. Ráda si o ní čtu všechno dobrý i špatný! Ale nemůžu sem spát, že Paris je nej, to by fat nešlo! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit