-
Je skvělá!!!!
je to nejlepší osobnost na světě a muj velkej vzor -
má IQ houpacího koně
Paris je asi nejslavnější celebrita,která nic nedokázala.Hlavně ,že sama sebe nazývá královnou večírků a nechává si za návštěvu mejdanů platit,přijde mi to pěkně trapný a nechápu jak ji může mít někdo za vzor *9* -
Přesně tak, souhlasím s kritikou této namyšlené, nicnedělající kozeny, co si myslí, že když zdědí peníze, tak sežrala celý svět. A ty, kteří ji obdivují, tak mají stejně malé IQ jako ona *15*
-
Lidi, vy jste fakt slepí nebo úplně vypatlaní.....nebo už fakt nevím. Je to humus, že ji každý jenom obdivuje kvůli penězům a jejímu trapnýmu ksichtu.Takový lidi jako je ona nikdy nic nedokázali, proto si nezaslouží obdiv!!!! *7* *13* *16*
-
jj.Souhlasím...
Jo! Souhlasím s tebou! Komu se nelíbí... *5* *16* *8* -
Je suuper!!!
Paris je skvělá!!! *1* A je to můj vzor!!! *4* -
Paris je hezká !!!
Náhodou,já Paris zbožňuju *14* ! Je to slavná dědička impéria a já chci být jako ona *8* ! Snad se mi to povede..... *3* . A pokud tady někdo tvrdí že je hnusná a fiflena *9* ....... no prostě.... Komu se Paris nelíbí,ten ať mi políbí *16* *8* !!!!!!!!! -
blbka
-
ja ji nesnaším řekla že její cd je nejlepší a to se mi zda dost naamišlený *16* a vypadá jako koní kcicht
-
kráva
V hlavě má tak akurát nasráno !!!! *9* *1* *1* *8* *8* *13* *7* *10* *4* *9* *9* *15*