Přejít na výpis diskuzí

Paris Hilton

OSOBNOST 31.12.2006 
1090 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • paaaris fuuuuuuuuuuuuuuuuj *1* *3* *9* *8* *16* *15* *5* *5* *13*
  • kráva z kriplova

paris je ta největší kráva na světě!!!!!!! kdoví, jestli má v hlavě vůbec něco. chtěla bych ji vidět, kdyby ze dne na den přišla o prachy. obyčejná děvka. když ji někde vidím vyfocenou, zvedá se mi žaludek. ps: klidně vám pomůžu ji uklidit:-)
  • je to piča, žlutá! děvka, a není pěkná!kdyby nedědila tak po ní něštěkne ani pes ani my! codokázala?! co?!!!!! PIČU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Je dobrá

Víte proč je blbá blondýna? Protože ji pořád otravují a zesměšňují paparazzi. na její nové album napsalo právo otřesnou recenzy!! Všichni ji odsuzují neprávem! V simple life hraje blbou jen kvůli tomu protože to jen hraje a dostává za to prachy! Nikdo z vás ji nezná !! Ani já tak ji nebudeme soudit! Že vymetá večírky je dobře, aspoň se nějak baví ne jak třeba Madonna.
  • Větší krávu NIKDY SVĚTLO SVĚTA NEVIDĚLO!!!!!!!!!!!!! když ji vidim naskakujou mi pupinky....uboha blondyna co na sebe neumí jinak upozornit než skandálama....TRPANDA *1*
  • Jeden z tisíců názorů

Nemám za potřebí někoho urážet, jen napíšu svůj názor....podle mě je to hlouounká barbínka, co sdědila hotelové impérium, čímž má hvězdné manýry....prochází jeden mejdan za druhým..........moc jí nemusím....,ale to je můj názor.... *4* .......... *1*
  • jo,blbost největšího kalibru!!!mám z ní záchvaty agrese,tak radši budu končit... *16*
  • Tohle je ztělestnění blbosti! nic víc snad dodávat nemusim *9* blbá až to bolí
  • Je strašná!!!A ten její výraz *10*
  • Fuck Paris!!

Naprosto s tebou souhlasim, ty, co maj rádi Paris, musí bejt asi stejně vygumovaný jako ona *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit