-
Dobrá Paris
Já mám lidi jako je Paris prostě ráda,protože jsem jim podobná pro okolí jsem byla vžycky zhýčkaná a rozmazlená,bohatá holka takže osobnosti jako Paris Hitton,Britney Spears,Jamie Lynn Spears,Hilary Duff jsou v pohodě a jsou nejleeeeeeeeeeeeeeepppppppppppppppšššššššššššššššš šíííííííííííííííí. -
paris hilton
nemáte náhodou někdo emailovku na paris chci autogram -
já jí obdivuju,pač to co dokázala ona nedokáže jen tak někdo.Nic nedělá,má prachy a tak si je užívá...a to dělá dobře...
-
Zatímco vy jste excelentní dámy, které pohrdají bohatstvím, jsou počestné, skvělé, ctí mravy apod. Umíte jenom tupě kvokat.
-
je to nafoukaná trubka
-
Panebože. Ta gramatika některých lidí... že se nestydíte. Naučte se pořádně psát a pak piště příspěvky. Jinak respect Paris :)
-
-
Re:
Klídeeek.Tady si nadiskuzi a né v pravopisu čj... *5*
-
-
je dobrá
dřív jsem jí neměla vůbec ráda ale od doby co jsem viděla dům voskových figurín je to úplně super holka!možná namachřená-ale která celebrita není??? -
Krasa!
Paris je podle mne ta nejhezci osoba na svete! Je pekna, v HOUSE OF WAX ukazala ze i talent dostala! MIMO jine je mila a skvela! -
PARIS
jasan paris ma penize a proc by si jich nemela uzivat nerikejte mi ze kdybyste byli bohaci ze zijete jako tet podle me je paris borka ktera vi jak si uzit zivot -
Barcule a jo
Tak v tomhle nezbiva nez s vami plne souhlasit,je to snobska nanynka..A navic dobitek,kterej na netu ukaze vsechno...Ale to by sme mohly mluvit i o Britny,s planovanym porodem(real)...Sou to obe pi*i