-
Re: ss
souhlas je super.nevim co tam ty hovada furt serou nejakou orientaci.měla by je vypátrat kriminalka vžit to je samej pedofil.už se proberte vždyt tý holce umřel milovanej táta.měly byste pochcípat do padesátýho kolene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !bože chtěl bych se s tebou setkat ty zrudo.vy slušní odpustte.ja se už neudržel. -
ss
paris je tááák krásná...ty její oči,vlasy,všechno...
a taky jsem holka a nejsem lesba! -
Re: Re: Paris
koukam dalsi tvor,kteremu chybi mozek..vid.. *13* -
Re: Paris
Přesně!!!! -
Paris
jaj ste trapní!Já Paris Miluju a to jsem holka...prostě na tom neni nic spatneho jsem jeji obdivovatelka a coo! *14* Paris *14* -
Re: Re: Paris
Já nejsu lesba,to jako ju nemůžu mít ráda nebo co??? *16* Víš co??Hleď si svýho!!!..A nenavážej se do mě!!!! *10* *10* -
Re: Re: Re: vitee
OVŠEM OPLODNĚNÍ aRNIEM A NE JACKSONEM!!!!!!§§ *15* -
Re: Re: vitee
MYSLÍŠ UMĚLÝ OPLODNĚNÍ?? *15* *15*
PARIS PODLE PARIS HILTON!!!!!!!!§ -
Re: I love You
tak za těma prachama určitě,na to vem jed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ *15* -
Re: Paris
lessssssssssssboooooooooooooooooo!! ! -
Paris
je prostě úžasná,dokonalá,cool,krásná holčina!!!Já jí to tak závidím je nádherná opravdu,moc!!!!Taky bych tak chtěla vypadat *14* *14* *14* *15*...Miluji tě Paris!!! *14* *14* -
I love You
Je mooooc pěkná *3* Za pár roků za ní budou kluci lítat *3* -
iska
Já tě Paris miluji *14*
Ty jsi tak roztomilá *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: vitee
:D pariska super holčina je bozi a ma bozi lak na nehty :D *3* -
I love Paris
paris je ta nejhezci holka co muze byt *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: vitee
100 bodů *15* dobře ty *15* -
Re: Re: Re: Re: vitee
Jsi v pořádku? *15* *15*
Michael by ani nedovolil, aby se jeho dcera s tebou stýkala .. máš tak podprůměrné IQ, až se divím, že umíš psát *9* -
Re: Re: Re: Re: vitee
Ježiš .. *15* *15*
Tak pozdravuj Prince I *15* *15* -
Re: Re: je mi líto
ja jen cekam kdy prijdu o tatu jede do afghanistanu bojovat,i kdyz sou s mamkou rozvedeni to je jedno.vim jak paris je sem sni dorodiny strejda michael si to sice zavinil sam ale sou chudaci hlavne paris prozila s nim dlouhe chvile *9* -
Re: Re: Re: vitee
mají pravdu paris se menuje podle paris hilton cosi sem i cetla ze machael byl jeji kmotr tak proto a ja sem vlastne z anglie ale umim cesky a sem snema do rodiny znam paris takze *13*