-
vitee
vite proc ma jmeno paris?ja to ctu prave v bravicku ze podle paris hilton a ze michael jakson byl kmotr nicole richie vazne nedelam si srandu -
Re: ?
To nevím *15* ale jméno Paris je rozhodně lepší než princezna *15* -
?
hele ted mě napadlo...když Michael a Blanket sou princové proč ona neni princezna? *7* *7* *15* -
.........
no teda???vy ste se teda rozjeli!!!se hádáte kdo bude váš jo??? *15* *15* Parisssssssss Tu mOOOOOOOOOOOOOOc miluju!!!!!!!!!!!!!!§§ale majkího psssssttě nejvíííííc *14* *15* -
Re: Re: je mi líto
já spíš do Prince...on je tak milej a krásnej...a je můůůj *1* *1* *1* *1* -
Re: je mi líto
ale má štěstí že se o ní po Majkího smrti zajímá aji její máma...já mám už od mího narození jenom mámu a táta si mě všimne jenom když ode mě něco potřebuje...tomu se ani "táta" říkat nedá... *9* ale musí to být strašný přijít o někoho tak blízkýho...kdyby zemřela máma tak to snad nepřežiju *9* *9* ale Princ je můůj *14* *15* -
Re: je mi líto
Já hodně do ní vkládám , že se bude chtít i po tatínkovi věnovat záchraně planety. Pořád mi něco říká, že bude jeho nástupkyně a asi všechny jeho děti. Ale Paris . No uvidíme a necháme se překvapit. -
je mi líto
je mi líto, že musela v 11 přijít o tátu! chuderka má to tak těžký!! ale věřím že se zachvíly otrká a půjde ve stopách svého otce! věřím jí a určitě to dotáhne taky někam na špičku má po michaelovi talent!! *4* -
michael is best singer
krasna holcina..cela tatinek *4* -
Paris:
Hodně do ní vkládám a mám pocit, že bude asi tatínka následovat. Ale asi všechny Michaelovo děti. Kdo ví. Uvidíme. Uzdravování planety je teď i na nás ale hlavně na té mladé generaci. -
Re: lol
*1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Paris
Paris je úžasná princezna :-) Zdá se mi že je to milá a hodná holka *3* -
Je to určo super holka
Myslím, že je Paris moc hodná holka. Ten kdo viděl pohřeb MJ ví, jak tam utěšovala Blanketa. Taky si myslím, že z ní bude hezká holka až vyroste. A taky má moje sympatie pro to, že je Beran jako já. -
paris.....
paris jackson je roztomilá a užasná holčíí to ona michela dělala štastným:) -
Re: Re: kontakt
tak to určitě není její profil no *15* to máš pravdu *15* a já si nemyslím, že má někde takhle profil ..možná jen na tw. a většina lidí má její jméno jako nick..jen proto že jí mají rádi...ty seš tak pan jakson *1* -
Re: kontakt
ale to neí kanál paris jackson dyt nebydlí ve francii a není jí 20?!!!! *7* -
no email ale ne jako v dobrym ale že bych ji napsala neco jako utěšění ale nevim jak to jinak napsat! -
www.youtube.com/parisjackson -
na paris kontakt jo? *15* ne promiň ale jako to chceš číslo nebo e-mail?? *1* myslim že je celá natěšená až si s tebou bude povídat...[v dobrym] *3* -
kontakt
ahoooj všichni strašně moc miluju majkího a jeho dětííííííí a hlavněě Parisku kočenku moíííííííí tak vas prosííím mocinky moooc jestli na nu máte někdo kontakt tak plsky pište na klusakovaklusakova@seznam.cz budu vám mocinky vděná papa!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14*