Přejít na výpis diskuzí

Paris Jackson

OSOBNOST 12.7.2009 
165 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kontakt

ahoooj všichni strašně moc miluju majkího a jeho dětííííííí a hlavněě Parisku kočenku moíííííííí tak vas prosííím mocinky moooc jestli na nu máte někdo kontakt tak plsky pište na klusakovaklusakova@seznam.cz budu vám mocinky vděná papa!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: kontakt

www.youtube.com/parisjackson
    • luciq-dc

Re: kontakt

na paris kontakt jo? *15* ne promiň ale jako to chceš číslo nebo e-mail?? *1* myslim že je celá natěšená až si s tebou bude povídat...[v dobrym] *3*

no email ale ne jako v dobrym ale že bych ji napsala neco jako utěšění ale nevim jak to jinak napsat!

ale to neí kanál paris jackson dyt nebydlí ve francii a není jí 20?!!!! *7*
    • luciq-dc

Re: Re: kontakt

tak to určitě není její profil no *15* to máš pravdu *15* a já si nemyslím, že má někde takhle profil ..možná jen na tw. a většina lidí má její jméno jako nick..jen proto že jí mají rádi...ty seš tak pan jakson *1*
  • torema

Paris:

Hodně do ní vkládám a mám pocit, že bude asi tatínka následovat. Ale asi všechny Michaelovo děti. Kdo ví. Uvidíme. Uzdravování planety je teď i na nás ale hlavně na té mladé generaci.
  • napiš mi kontakt na Paris na facebook Michal Tóth
    • To myslíš vážně? *7*
  • michael is best singer

krasna holcina..cela tatinek *4*
  • presne oci jako v hostiteli *3* *15*
  • tea301

je mi líto

je mi líto, že musela v 11 přijít o tátu! chuderka má to tak těžký!! ale věřím že se zachvíly otrká a půjde ve stopách svého otce! věřím jí a určitě to dotáhne taky někam na špičku má po michaelovi talent!! *4*
    • Re: je mi líto

Já přišla o taťku ve 13 :-( vím jak jí je...
    • mischicka

Re: je mi líto

ale má štěstí že se o ní po Majkího smrti zajímá aji její máma...já mám už od mího narození jenom mámu a táta si mě všimne jenom když ode mě něco potřebuje...tomu se ani "táta" říkat nedá... *9* ale musí to být strašný přijít o někoho tak blízkýho...kdyby zemřela máma tak to snad nepřežiju *9* *9* ale Princ je můůj *14* *15*
      • Re: Re: je mi líto

ja jen cekam kdy prijdu o tatu jede do afghanistanu bojovat,i kdyz sou s mamkou rozvedeni to je jedno.vim jak paris je sem sni dorodiny strejda michael si to sice zavinil sam ale sou chudaci hlavne paris prozila s nim dlouhe chvile *9*
    • torema

Re: je mi líto

Já hodně do ní vkládám , že se bude chtít i po tatínkovi věnovat záchraně planety. Pořád mi něco říká, že bude jeho nástupkyně a asi všechny jeho děti. Ale Paris . No uvidíme a necháme se překvapit.
      • mischicka

Re: Re: je mi líto

já spíš do Prince...on je tak milej a krásnej...a je můůůj *1* *1* *1* *1*
  • .........

no teda???vy ste se teda rozjeli!!!se hádáte kdo bude váš jo??? *15* *15* Parisssssssss Tu mOOOOOOOOOOOOOOc miluju!!!!!!!!!!!!!!§§ale majkího psssssttě nejvíííííc *14* *15*
  • vitee

vite proc ma jmeno paris?ja to ctu prave v bravicku ze podle paris hilton a ze michael jakson byl kmotr nicole richie vazne nedelam si srandu
    • Re: vitee

malou Paris pocali v Paříži tak proto Paris..
      • danbalan

Re: Re: vitee

MYSLÍŠ UMĚLÝ OPLODNĚNÍ?? *15* *15*
        PARIS PODLE PARIS HILTON!!!!!!!!§
        • danbalan

Re: Re: Re: vitee

OVŠEM OPLODNĚNÍ aRNIEM A NE JACKSONEM!!!!!!§§ *15*
    • thesimsa

Re: vitee

Paris Hilton je blbá ani bych se nedivila kdyby si myslela, že je po ní pojmenovaná i Paříž ... *15*
      • angie72

Re: Re: vitee

Není podle Paris Hilton. Paris se jmenuje proto, že byla zplozena v Paříži... Dohodli se na tom Michael s Debbie společně...

Paris Hilton je normální namyšlená kráva...
        • Re: Re: Re: vitee

mají pravdu paris se menuje podle paris hilton cosi sem i cetla ze machael byl jeji kmotr tak proto a ja sem vlastne z anglie ale umim cesky a sem snema do rodiny znam paris takze *13*
          • luciq-dc

Re: Re: Re: Re: vitee

Jsi v pořádku? *15* *15*
            Michael by ani nedovolil, aby se jeho dcera s tebou stýkala .. máš tak podprůměrné IQ, až se divím, že umíš psát *9*
            • mary-kate

Re: Re: Re: Re: Re: vitee

:D pariska super holčina je bozi a ma bozi lak na nehty :D *3*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: vitee

100 bodů *15* dobře ty *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: vitee

Ježiš .. *15* *15*
            Tak pozdravuj Prince I *15* *15*
    • mrs_jackson

Re: vitee