Přejít na výpis diskuzí

Paris Jackson

OSOBNOST 12.7.2009 
165 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • poppy111

ADRESA

nemate nekdo adresu kde paris bydlí ??? jako jak je vždycki v bravu třeba adresa pro aiutigram *14* *4*
    • Re: ADRESA

ty mi chces rict ze by si ji fakt napsala,kdybys mela adresu? to bych fakt nedelala.musi to byt pro ni strasne bolestné,taky bys nechtela aby te v tuhle chvile nekdo obtezoval...
      • poppy111

Re: Re: ADRESA

omg jeblo ti chudacek mala jen by me zajimalo kde bydli a co bych ji asi tak psala ajina mi zrovna moc nejde *15*
        • janicka.voj

Re: Re: Re: ADRESA

hlavne ze si chtela autogram,co?? *13*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: ADRESA

MG to asi psala jako příklad ne ?
            Nikde nenapsala, že chce po Paris autogram, ale adresu ..
          • poppy111

Re: Re: Re: Re: ADRESA

omg vy ste vážně jeblé aji kdybich ten autogram chtela tak co ?? *13* *8*
            • poppy111

Re: Re: Re: Re: Re: ADRESA

vy jste blbky *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ADRESA

ty jsi spise jebla!kolik ti prosim te je? me pride ze tak 10...nejdriv pises ze chces autogram ( myslis ze by ti ho dala?jsi na hlavu?)a pak najednou ze chces jen vedet kde bydli?na co?abys ji mohla navstivit? boha! holka vzpamatuj se!! *16*
  • parisca

ADRESA

ADRESA NA PARIS JACKSON!!!! Ahooj lifi mam kontakt na Paris více na mém blogu www.paris-jackson.blog.cz
  • Paris the best of today's 20th birthday, your dad is sure to look at you with heaven
  • Závidím jí ty oči.Vypadá jako Hostilel :DD
  • iska

Já tě Paris miluji *14*
    Ty jsi tak roztomilá *14*
  • Paris

je prostě úžasná,dokonalá,cool,krásná holčina!!!Já jí to tak závidím je nádherná opravdu,moc!!!!Taky bych tak chtěla vypadat *14* *14* *14* *15*...Miluji tě Paris!!! *14* *14*
    • danbalan

Re: Paris

lessssssssssssboooooooooooooooooo!! !
      • Re: Re: Paris

koukam dalsi tvor,kteremu chybi mozek..vid.. *13*
      • Re: Re: Paris

Já nejsu lesba,to jako ju nemůžu mít ráda nebo co??? *16* Víš co??Hleď si svýho!!!..A nenavážej se do mě!!!! *10* *10*
        • Re: Re: Re: Paris

To máš pravdu !! Je hustá a hezká ! *14*
  • Má krásné očka :)))
  • parisca

Paris Love

I love youu PARIS *14*
  • sasa87

narozeniny

Vše nejlepší k zítřejším narozeninám hodně zdraví,štestí,a lásky ostatních členů rodiny.To jsou první tvoje narozeniny od smrti tátínka.Mám tě ráda a i tvoje bratry.Ahoj fanynka tvého otce. *3* *3* *3* *3*
  • kiksonka

Happy Birthday

Parisko já ti už dopředu přeju všechno Nej,Nej,Nej k tvým 12 Narozeninám,ať se ti splní to co si přeješ=)Všichni tě máme rádi! *14* *14*
    • paris

no to joo já taky přeju vše nejlepší máme tě radi *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit