-
ADRESA
nemate nekdo adresu kde paris bydlí ??? jako jak je vždycki v bravu třeba adresa pro aiutigram *14* *4* -
-
Re: ADRESA
ty mi chces rict ze by si ji fakt napsala,kdybys mela adresu? to bych fakt nedelala.musi to byt pro ni strasne bolestné,taky bys nechtela aby te v tuhle chvile nekdo obtezoval... -
-
Re: Re: ADRESA
omg jeblo ti chudacek mala jen by me zajimalo kde bydli a co bych ji asi tak psala ajina mi zrovna moc nejde *15* -
-
Re: Re: Re: ADRESA
hlavne ze si chtela autogram,co?? *13* -
-
Re: Re: Re: Re: ADRESA
MG to asi psala jako příklad ne ?
Nikde nenapsala, že chce po Paris autogram, ale adresu .. -
Re: Re: Re: Re: ADRESA
omg vy ste vážně jeblé aji kdybich ten autogram chtela tak co ?? *13* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ADRESA
vy jste blbky *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ADRESA
ty jsi spise jebla!kolik ti prosim te je? me pride ze tak 10...nejdriv pises ze chces autogram ( myslis ze by ti ho dala?jsi na hlavu?)a pak najednou ze chces jen vedet kde bydli?na co?abys ji mohla navstivit? boha! holka vzpamatuj se!! *16*
-
-
-
-
-
-
ADRESA
ADRESA NA PARIS JACKSON!!!! Ahooj lifi mam kontakt na Paris více na mém blogu www.paris-jackson.blog.cz -
Paris the best of today's 20th birthday, your dad is sure to look at you with heaven
-
Závidím jí ty oči.Vypadá jako Hostilel :DD
-
iska
Já tě Paris miluji *14*
Ty jsi tak roztomilá *14* -
Paris
je prostě úžasná,dokonalá,cool,krásná holčina!!!Já jí to tak závidím je nádherná opravdu,moc!!!!Taky bych tak chtěla vypadat *14* *14* *14* *15*...Miluji tě Paris!!! *14* *14* -
-
Re: Paris
lessssssssssssboooooooooooooooooo!! ! -
-
Re: Re: Paris
koukam dalsi tvor,kteremu chybi mozek..vid.. *13* -
Re: Re: Paris
Já nejsu lesba,to jako ju nemůžu mít ráda nebo co??? *16* Víš co??Hleď si svýho!!!..A nenavážej se do mě!!!! *10* *10* -
-
Re: Re: Re: Paris
To máš pravdu !! Je hustá a hezká ! *14*
-
-
-
-
Má krásné očka :)))
-
Paris Love
I love youu PARIS *14* -
narozeniny
Vše nejlepší k zítřejším narozeninám hodně zdraví,štestí,a lásky ostatních členů rodiny.To jsou první tvoje narozeniny od smrti tátínka.Mám tě ráda a i tvoje bratry.Ahoj fanynka tvého otce. *3* *3* *3* *3* -
Happy Birthday
Parisko já ti už dopředu přeju všechno Nej,Nej,Nej k tvým 12 Narozeninám,ať se ti splní to co si přeješ=)Všichni tě máme rádi! *14* *14* -
-
paris
no to joo já taky přeju vše nejlepší máme tě radi *3*
-