-
škoda se rozčilovat.. *13*
-
Třeba máš pravdu, ale bohužel není moc materiálu z kterého by se to dalo nějak více poznat, páč role je jen role. *5* *3* A z jeho soukromýho života to už vůbec nepoznáme páč o žádný svojí dámě nikdy nemluvil.. *11*
-
Třeba by ses divila, chytne druhou mízu a je to! *14* *1* *3* Tak on je Pato asi opravdu takový spíše chladnější jak píšeš, ale zase mi přijde takový jemnější a romanticky založený. *4*
-
Bohužel asi si napsala i správnou výši jeho honorářů za ty jeho mini- herecké výstupy... *9*
-
Jo přesně.. *10* Jak píšeš "velký" role asi tak za 100 dolarů.. *16*
-
Ten by mě hnal.. *1* Spíš si myslím, že by mi ani neodepsal.. *6* On je klidnej až moc, přijde mi i v tý sexuální oblasti.. *1* *2* A teď v tomhle věku už nic nedožene, ani se mnou (a ani s nikým jiným) i když jsem o hodně let mladší jak on.. *13*
-
*1* žejo mě taky *3*
-
Myslím, že v tomto dílu by mohl míti Pato roli delší jak 3 minuty, vypadá to nadějně, tak to snad nezakřiknu. *3* *5*
-
Hmm, máš pravdu. *13* Pato je dost krutě nevyužitej herec... *7* *9* Však on si chudák stěžoval, že se k němu nechovali v tom Hollywoodu dobře, to měl ještě výdrž, já bych to vzdala asi na jeho místě dříve než on. Pato, kdy ležel polonahej v posteli a byl div ne na umření - tak to bylo nejen v tomto seriálu, ale taky v Doktorce Quinnové, Čejenském bojovníkovi atd.. Je to trapné, když ho nepřizabijou či přímo nezabijou, tak ho pořád někdo mlátí.. *16* "Velké" role. *6* Jinak mu to tam opravdu moc slušelo. *14* *3*
-
*1* *1* *3* Pata já bych neoznačila za přímo filmového sexsymbola, každopádně na něho sedí výraz ,,charismatický" či ,,chladná krása". Má v sobě cosi upejpavého, plachého a stydlivého, což se mi do jisté míry líbí. *14* Nemám ráda takové ty sexuální mašiny, z kterých příští testosteron na dálku.. *12* *6* Tak třeba by se dal Pato doteď používat nejen jako "prostředek" místo relaxační hudby co se týče jeho hlasové dispozice. *1* *3* *4* Já bych to vyzkoušela na Tvém místě, zkus mu napsat na mail. *1* Pato má opravdu velmi velmi klidný projev, nejen hlasový, ale celkově. *5*
-
Tak jak jsem si tak přečetla hned první příspěvky, tak to už ani nebude třeba si ten scénář číst. *1* *3* Což se mi docela ulevilo. *1*
-
SERIÁL: Ochránce, díl: Bojovníci - (3. série / 1. díl). 35. z 66 dílů.
The Sentinel, episode: Warriors, r. 1997. Akční / dobrodružný / krimi / sci-fi, seriál USA, 1997. 5.12. Prima 10:10. Jinak pondělí. -
OBSAH:
Kdesi hluboko v peruánském pralese dochází díky aktivitám naftařské společnosti Cyclops Oil Co. k rozsáhlé devastaci území. Nejpostiženějšími jsou samozřejmě místní indiáni a mezi nimi i jistý Incacha, šaman kmene Chopeců. Ten se rozhodne vzít spravedlnost do vlastních rukou a proti vetřelcům bojovat osvědčenými prostředky. Detektiv Ellison se účastní jednoho zásahu, při kterém nešťastně zasáhne člena ochranky. Ten naštěstí díky neprůstřelné vestě přežije. Pro Jima je to však varovný signál, že by s jeho nadlidskými schopnostmi nemuselo být vše v pořádku. Viceprezident naftařské společnosti Bud Torin je nalezen mrtev. Byl zabit otráveným šípem, přesně takovým, jaký používají peruánští domorodí lovci. Okolnosti případu naznačují, že vrah zřejmě jednal v sebeobraně. Ellisonovi nečiní potíže identifikovat šíp Chopeců, vždyť se jedná o stejný kmen, který ho naučil jeho nadlidským schopnostem. Právě díky těmto domorodcům se stal Sentinelem. Gerard Spalding, prezident společnosti, pozve prostřednictvím šéfa bezpečnostní sekce Yeagara vyšetřující policisty na malou informační schůzku. Předmětem rozhovoru má být právě smrt Buda Torina. Během jednání si Sandburg všimne své dávné přítelkyně Janet Myers, která je nyní zaměstnána v představenstvu společnosti. Obrátí se na ní s prosbou o spolupráci. Je to dobrá šance, jak získat více informací ze zákulisí fungování kontroverzního podniku... -
Tak mě snad radostí klepne! *14* Zjistila jsem, že Pata budou dávat v tv v prosinci, v tom dílu, jak tu máme z něho ten scénář, tak pokud to nepropásnu, nemusím si ho sni číst.. *1*
-
No, tak jsem sledovala a byla poněkud zklamaná, páč Pato tam hrál opět tak 3 minuty z celkového času a i tak jsem ten čas asi dost přešponovala... *6* Bylo to o zlodějích z Rodea co kradli dobytek, ukradli i Patovo býka, pato si na začátku dílu pro býka došel, přelezl ohradu, tam ho chytili ti týpci, ztřískali a vypustili na něj jinýho býka, kterej ho zrasoval.. Pak ležel Pato u sebe doma polonahej v posteli s monoklem a ten tlustej indián s tím vlasatým bělochem šli pátrat po jeho býkovi. No a na konci dílu stál pato pár vteřin u ohrady v modrým tričku se svým býkem a to bylo všechno.. *10* Kruci a zrovna mu to tam tak slušelo.. *16* Pato je koukám jen ta to třískání a pak leží jak lazar a sotva prohodí pár vět ani se mu nedivím, že se na hollywood vykašlal, když ho stejně pořádně nikam neobsazovali... *6*
-
Tak ono ten song není opravdu jako klasik hraná a zpívaná písnička, je tam takové to indiánské bubnování a "hejkání" a do toho pato přímo ukázkově krásně přednáší text nebo mluví text, ale hladí to přímo po duši, škoda, že nevydal celé nějaké svoje album, neb by se mi u jeho hlasu krásně usínalo, tím nemyslím, že nudí, ale má uklidňující projev.. Pato by se dal doma používat místo relaxační hudby.. No a kdyby byl mladší tak bych ho použila i na jiný věci než na ten přednes k hudebnímu doprovodu.. *14* *1*
-
Přeložila jsem si ho na svým rychlopřekladači v pc, je to taková normální americká slátanina co chtít po jejich seriálech ale chtěla jsem vědět aspoň obsah toho dílu když už jsem ho před nedávnem v tv prošvihla... *9* taky jsem to nečetla slovo od slova zatím na to nemám čas ale časem to přečtu a když tak napíšu oč tam běželo.. *3* *14*
-
*5* *3* *4*
-
Žejo, mě taky.. *1* *5* *3*
-
Patův hlas je bezpochyby jeden z nejlepších, ale i ostatní písně jsou moc krásné, ba ještě krásnější, já mám ráda muzikálnost a myslím, že song Pipestone není vyloženě o zpívání a melodii. *3* Ale tím nechci říct, že se mi to nelíbí, líbí. *14*