Přejít na výpis diskuzí

Pato Hoffmann

OSOBNOST 4.3.2008 
566 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pato opět na PRIMA FAMILY! *3* *14* SERIÁL: Ochránce díl: Souboj ochránců - (4. série / 1. díl), 58. z 66 dílů, The Sentinel episode: Sentinel Too: Part 2. *5*
    • lynette
      Inu, tak jestli jsi se nedívala, o nic jsi nepřišla. *6* Pato tam totiž nehrál. *7* Nedošlo mi, že tenhle díl je rozdělen na dvě části a on hraje až v té druhé, která bude tedy zítra /středa 11.1.2012, 12.40 hod., Prima Family/. *3*
      • Nikde v titulcích jsem jeho jméno nezhlídla, takže mi to bylo hned od začátku podezřelý... *13* *1* Tak na to juknem zítra znova. *3*
        • lynette
          Dneska tam už hrál - konečně - naštěstí dávali pokračování toho dílu ze včerejška. *5* *3* Moc tam sice nehrál, ale aspoň něco. *1* V první polovině dílu hned na začátku se na pár vteřin objevil /ale vadil mi ten upravený robotický hlas *2* co ho daboval *12*/. A pak byl až ke konci dílu v té starodávné májské pyramidě v džungli, o trochu déle než na začátku. Myslím, že měl stejné indiánské /válečné/ malování jako v tom dílu onehdy. *3* *4*
          • Kápnu božskou, všimla. *1* *3* Ale k němu to nějak patří. *5* *4*
          • Aleluja! *4* *3* Dobře to dopadlo. Tak to bezpochyb měl stejný a slušelo mu. *14* Škoda, že tam nehrál víc, jen na chvíli a vypadal jak nějakej mentor, teda to jak se tvářil a mluvil na toho poldu.. *1* No ale dobrý. *4* Snad ho zasejc někdy budou dávat v telce, brzy doufejme.. *1* *3* *14* žě měl hlas robota mě neva stejně to nění jeho skutečnej hlásek.. Ten dabér na něj by stejně neměl i kdyby měl hlas normální a ne upravenej.. *2* *1* *3*
            • lynette
              Patovo /jeho pravý/ hlas je určitě lepší než pana českého dabéra i bez té příšerné "robotické" úpravy, v tom se obě shodneme. *5* Pato se tváří jako mentor skoro pořád, nevšimla sis toho? *1* *3* A ano, doufejme, že zase nějaká ta role s Patem se v tv v nejbližší době zase objeví. *4*
      • lynette
        Jenomže jsem zjistila, že na programu tady na netu uvádí už jiný díl zítra, než tento resp. jeho druhou část, tak opravdu nevím, každopádně raději se dívat budu a uvidím /nebo třeba taky neuvidím/... *1* *5*
        • *7* To je bordel tedy.. *8* No uvidíme. *3*
    • Obsah dílu:
      Jihoameričtí narkobaroni si u zločinců Carla Hettingera a jeho o mnoho nebezpečnější společnice Alex Barnes objednávají speciální nervový plyn. Během předávky však nevypočitatelná žena zabíjí svého společníka a vyhání cenu za zboží do ohromné výšky. Následuje masakr, ze kterého se jí i tentokráte podaří uprchnout. V džungli se jí do cesty staví Ellison...
      • Premiéra byla originálně 1.2.1999! *3* *1*
        • lynette
          Tak to dobře dopadlo, máme naladěno, tak se budu dívat. *5* *3*
          • No tak vidíš huráááá! *5*
        • lynette
          Hrozné, jak ten čas letí. *13* *11* Ráda bych se na to podívala, ale nemáme zatím přeladěnou telku, takže nevím, jsem totiž trdlo přes technické věci.. *7* *9* Ale díky za upozornění, když to dobře dopadne, tak se budu dívat. *3* *14* *4* *5*
    • Akční / dobrodružný / krimi / sci-fi, seriál USA, 1999,
      V út. 10.1. 2012 na Prima family ve 12.40 hodin.

*4*
  • lynette
    http://www.aldeacultural.com/cineboliviano/patohoffmann/
    Tady píšou, že Pato hrál /ještě za své hollywoodské umělecké éry/ ve dvou filmech, které ale nejsou v jeho filmografii na Imdb uvedeny, takže nevím přesně, zda je tato informace pravdivá, ale je dost možné, že ano, protože tam určitě nemá vypsané vše v čem hrál.. *1*
    • lynette
      Jedná se o film PROPHET NAT /nejspíš z roku 1992 dle Imdb/
      http://www.imdb.com/title/tt2321473/?ref_=fn_al_tt_1
      Premiéra 3.3.1992 v USA, nějaký dobrodružný film /upřímně řečeno si myslím, že se jednalo o nějaký "béčkový" film, protože to tak dle infa na Imdb bohužel vypadá.../. *6*
      • lynette
        Ten druhý film se jmenuje WILD CARD /r. 1992, premiéra 28.10.1992 v USA/, jedná se o tv film /mysteriózní thriller, western/ a dle Imdb to taktéž není žádné veledílo... Tipuji, pokud se tam Pato skutečně mihl, tak to byl mžik a možná tam neměl ani pořádnej ten "štěk" a jak znám jeho role, tak možná ho tam i "zmordovali". *1* *7* Každopádně ani v jednom tom filmu nemohl mít žádné velké role, když ho ani nezapsali na Imdb do hereckého obsazení... *6* http://www.imdb.com/title/tt0105818/?ref_=fn_al_tt_4 Na CSFD.cz pod názvem RISKANTNÍ KARTA http://www.csfd.cz/film/34802-riskantni-karta/, na Fdb.cz taktéž http://www.fdb.cz/film/riskantni-karta-wilde-card/17847, také na sms.cz i s obsahem http://www.sms.cz/film/wild-card-1992-a
        • lynette
          Překlad filmu Wild Card /1992/:
          Eurotran 2003 -
          Detektivka o bývalém kazateli, nyní profesionální hráč, kdo hlavy srážejí dolů New Mexico způsob, jak navštívit starého kamaráda, jen pro něj být zabit. To není dlouhé před kazatelem odkryje pařeniště zkaženosti a vraždu ve zdánlivě mírovém městě, vhodně jmenoval Farewell.
          Google překladač:
          Wild Card

Thriller o bývalého kazatele, nyní profesionální gambler, který stojí v čele dolů New Mexico způsob, jak navštívit starého kamaráda, jen pro k němu být zabit. Není to dlouho předtím, než Kazatel je odhalení semeniště korupce a vraždy ve zdánlivě poklidném městečku, vhodně pojmenovaný Sbohem.
          /kostrbatý překlad z anglického textu na Imdb/
  • Tak jen tak pro zajímavost jsem hodím Patovo seriálové role a české názvy dílů, kdybyste snad je někde hledali na netu, abyste jste to měli snadnější. *3*

seriál OCHRÁNCE /The Sentinel/:
    role Incacha
    díl Warriors /Bojovníci/ - r. 1997, premiéra 10.9.1997
    série a č. dílu - 3.série, 1.díl /jinak 35 z 66 dílů/
    • lynette
      Jinak opravdu nechápu, proč mi to ukazuje že jsem anonym s nickem cinderella.l......... *8* *13* *12* *6* *7*
    • lynette
      pokračování..
      díl Sentinel Too: Part 2 /Souboj ochránců, část 2/, r. 1999, premiéra 1.2.1999
      role Incacha
      série a č. dílu - 4. série, 1.díl /jinak 58 z 66 dílů/
      • lynette
        seriál DOKTORKA QUINNOVÁ /Dr. Quinn, Medicine Woman/:
        role Franklin
        díl The Great American Medicine Show /Zázračná medicína/, r. 1993, premiéra 13.2.1993
        série a č. dílu - 1.série, 8. díl /jinak 8 díl z 149/
        • seriál VESMÍR BEZ HRANÍC /SK/ či VESMÍR: CIVILIZACE V OHROŽENÍ /CZ/, ORIG. NÁZEV - /Space: Above and Beyond/:
          role James Dark Moon
          díl Stardust /český název - ???/, r. 1996, premiéra 19.4.1996
          série a č. dílu - 1.série, 20.díl /jinak 20 díl z 23/.
          • lynette
            seriál Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child /český název ???/:
            role Bright Silver /hlas/
            díl Snow White /český název ???/, r. 1995, premiéra 1995
            série a č. dílu - 1.série, 12.díl /jinak 8 (?) z 42 - dle Imdb.com/.
            • lynette
              seriál PŮLNOČNÍ LINKA /Midnight Caller/:
              role White Sneakers
              díl The Hostage Game /český název ???/, r. 1990, premiéra 1.5.1990
              série a č. dílu - 2.série, 21.díl /jinak 37 z 61 dílů/.
            • lynette
              seriál ODPADLÍK /Renegade/:
              role Jimmy
              díl Rustler's Rodeo /Rodeo zlodějů/, r. 1994, premiéra 24.10.1994
              série a č. dílu - 3.série, 7.díl /jinak 51 ze 111/.
        • lynette
          role Strong River
          díl Right or Wrong /Řiď se svým svědomím/, r. 1996, premiéra 2.11.1996
          série a č. dílu - 5.série, 7.díl /jinak 108 z 149/.
        • lynette
          role Franklin
          díl Indian Agent /Indiánský agent/, r. 1995, premiéra 7.1.1995
          série a č. dílu - 3.série, 14 díl /jinak 58 z 149/

Poznámka: V CZ je někdy tento díl uváděn pod č. 13! *3*
          • lynette
            Tak to vypadá, že je ten díl přece jen pod č. 13 - asi to mají na IMDB.com špatně, protože i na YT je ten díl pod číslem třináct. *5*
        • lynette
          pokračování...
          role Franklin
          díl The Incident /Incident/, r. 1993, premiéra 6.11.1993
          série a č. dílu - 2.série, 4.díl /jinak 21 z 149/
      • lynette
        seriál PŘÍPAD PRO SAM /Profiler/:
        role Carl 'Two Mules' Smythe
        díl The Sorcerer's Apprentice /Čarodějův učeň/, r. 1997, premiéra 4.1.1997
        série a č. dílu - 1.série, 9.díl /jinak 9 díl z 85/
        • seriál ABC Weekend Specials /český název ???/:
          role Archeologist
          díl The Secret of Lizard Woman /český název ???/, r. 1995, premiéra 12.11. 1995
          série a č. dílu - série ???, 81 díl /jinak 81 díl z 81/.
      • lynette
        seriál CHAMELEON /The Pretender/:
        role Ronny Tiger
        díl Keys /Klíče/, r. 1997, premiéra 5.4.1997
        série a číslo dílu - 1 série, 17.díl /jinak 17 díl z 86/.
  • Vtipná scénka ze seriálu Odpadlík - z dílu Rodeo zlodějů, r. 1994, kde Pato hrál Jimmyho.
    Bratranec Bobbyho Sixkillera Jimmy byl zmlácen v noci ve výběhu býků bandou mužů z rodea, kteří neprávem odcizili Jimmyho býka, který ho stál všechny jeho peníze...

Druhý den Bobby u zmláceného Jimmyho u něj doma:

Bobby: ,, A to všechno jen kvůli bejkovi, Jimmy..? Řeknu ti, to teda musí bejt zvíře! Zpívá a tančí nebo umejvá auto? Neměl bych začít obchodovat s dobytkem...?"
    Po krátkém rozhovoru Bobbyho s Jimmym, který mu vypoví, co se stalo a dá mu vytisklý papír s podobou jeho býka a vypsanou odměnou 25 000 dolarů za jeho navrácení.
    • Jimmy: ,, Bobby, potřebuju pomoc..."

Bobby: ,, Dobře Jimmy, máš ji mít. Zkusíme to."

Bobby se podívá na papír, na kterém je Jimmyho odcizený býk a vtipně zkonstatuje:

Bobby: ,, Dobrá podoba Jimmy. Vystihneš i ty chlapy co tě zmlátili..?"
      • To je jen tak pro dobrou náladu. *1* *3* Ten seriál jinak není nic zvláštního s uměleckou hodnotou.
  • lynette
    Na Nova Cinema ve 20.00 hod. večer v úterý 14.5.2013 dávají film Geronimo (Geronimo: An American Legend, r. 1993). Pato tam sice moc nehraje, ale alespoň něco. *3* *4* *5*
    • lynette
      Opakování je ve středu 15.5.2013 na Nova Cinema od 15.30 hod. odpoledne. *5* *3* *4*
  • lynette
    Na Amazon.com http://www.amazon.com/Pato-Hoffmann-Ronald-Jesse-Russell/dp/B007Q1NVZW nová kniha "Pato Hoffmann" od autorů Ronalda Cohna a Jesse Russella /životopis/. Vyšla dne 1.1.2012 u Bookvika publishing. V angličtině. *3* *4*
  • lynette
    Pro zajímavost - kdo chce může se podívat ve středu 27.3. 2013 na ČT2 od 20.00 hod. večer na dokumentární cyklus VB o jihoamerické zemi, ze které pochází Pato, tedy Bolívii. Ten pořad se jmenuje "Kamera na cestách: Život v extrémních podmínkách", je to třetí díl z celkových čtyř. *3* Myslím, že by to mohlo být zajímavé podívat se na dokument o zemi, ze které pochází tento herec. *5*
    • V pondělí 22.4.2013 na ČT1 od 16.05 hod. odpoledne je pořad Cestománie, tentokráte o Bolívii, kdo chce, ať se mrkne. *3*
  • lynette
    Tak jsem dnes zcela náhodou během brouzdání po www.youtube.com našla televizní "skvostný" /dle recenzí a komentářů/ to film z roku 1998 METEORITY! /angl. orig. název Meteorites!/, kde si zahrál Pato šerifa Johna Whitehorse. *3* *4* Tady je link /Meteorites! 1998 TV Movie VHS RIP/ http://www.youtube.com/watch?v=BRx1T6_wU0c
    • lynette
      Film je v originálním znění, tedy v angličtině. Sice všemu nerozumím, ale ten děj je tak "inteligentní", že CZ dabing nebo CZ titulky ani nepotřebuji. *1* Pato ovšem předvádí svůj standartní herecký výkon, za který se nemusí stydět. *3* Film jsem viděla zatím jen zběžně, až bude čas, shlédnu ho celý. *5* Jinak Pato tam má tedy pořádně dlouhý vlasy, pomalu až do pasu, asi nejdelší co jsem u něj viděla. *1* *3* *4*
  • lynette
    ČLÁNEK /29.12.1998/

Native American Actors Working in Film currently...

Published at: Dec. 29, 1998, 8:24 p.m. CST

I found this article to be quite interesting personally. I've been a fan of Native American actors since I first locked eyes on Chief Dan George in LITTLE BIG MAN and THE OUTLAW JOSEY WALES. I loved his face, his eyes, the way he spoke. I immediately became entranced with the knowledge that this wasn't a blue eyed Christopher Pike in make up, or a Karloff or Henry Brandon. And this year at SUNDANCE I was taken in by the 'word' on the street and in my email box about a movie called SMOKE SIGNALS. I was never able to get into a screening out there, but you better believe I was in the theater as soon as it hit Austin. Wes Studi and Russell Means were fantastic in LAST OF THE MOHICANS, and that caused me to see other films by both actors. With Russell Means, I was frustrated, because I didn't find much (since then he's done quite a bit) and with Wes Studi... well it paid off because I discovered the wonderful film POWWOW HIGHWAY which also features the wonderful Graham Greene. But the problem I've had is this... It's hard to find really great Native American actors until they appear in a mainstream film, and unfortunately often times it's a long time between these films. That's why I really loved this piece here, that made me take notice of some actors to keep an eye out for. Well, here... open your eyes as well...
    • lynette
      Google překladač:

Američtí indiáni Herci pracovat ve filmu v současné době ...

Publikováno v: 29 prosinec 1998, 20:24 CST

Našel jsem tento článek je docela zajímavý osobně. Byl jsem fanoušek Native amerických herců, protože jsem se poprvé zamčené oči Chief Dan George v Little Big Man a The Outlaw Josey Wales. Miloval jsem jeho tvář, jeho oči, tak jako on promluvil. Okamžitě jsem se stal v transu s vědomím, že to není modré oči Christopher Pike v make up, nebo Karloff nebo Henry Brandon. A letos na festivalu v Sundance jsem byla pořízena v roce v "slova" na ulici a v mém e-mailové schránky o filmu s názvem kouřové signály. Nikdy jsem nebyl schopen se dostat do vysílání tam, ale radši, že jsem byl v divadle, jakmile to hit Austin. Wes Studi a Russell Means byl fantastický v Poslední Mohykán, a to způsobilo, abych viděl další filmy obou aktérů. S Russell Means, byl jsem zklamaný, protože jsem nenašel moc (od té doby se mu udělal docela dost) a Wes Studi ... dobře to vyplatilo, protože jsem zjistil, skvělý film powwow dálnice, která má také nádherné Graham Greene. Ale problém jsem měl, je to ... Je těžké najít opravdu skvělé Native americké herce, dokud se objevují v běžné filmu, a bohužel často dokonce, že je to dlouhá doba mezi těmito filmy. To je důvod, proč jsem opravdu miloval tento kus sem, že mě všímat některých aktérů dávat pozor na. No, tady ... otevři oči, stejně ...
      • lynette
        Dovolte mi začít tím, že jsem velký fanoušek vašeho webu. Mé jméno je Cinda Hughes z Oklahoma City. Jsem ochrnutý domorodý Američan, který je shodou okolností také cinephile. Miluju filmy! Byl jsem učil jsem se o nich již téměř 30 let. Obzvlášť se mi rád najít a příchozí, sledovat jejich bující kariéry, a uvidíme, jestli mám pravdu o nich.

Samozřejmě, já jsem trochu stranil Native herci. Blížící se růst v západních žánrových filmů je docela vzrušující. I když jsem vše pro zařazení a přesná reprezentace, by nemělo být na úkor chudých hereckých dovedností. Existuje jen hrstka z nich, kterého jsem osobně přesvědčen, nemůžeš mainstream ".

Podle mého názoru, Gary Farmer je opravdu fenomenální. Jeho práce v "kouřové signály" je ocenění hodné. Gordon Tootoosis hraje trochu "Gary Cooper 'velmi dobře. On je ztělesněním lidového pohledu Native stoicismu. Steve Reevis je docela talentovaná, ale má omezený rozsah. Mohl použít více herectví. Wes Studi je skvělý těžké, ale nejsem si jistý, že má hodně pohybovat buď. Graham Greene je umožnit jeho alkoholismus přivlastnit svůj talent. Adam Beach se rozvíjí v duchu a Will Smith. Doufejme, že je schopen zobrazovat antagonistické role stejně. Jeho den je ještě před námi. Michael Greyeyes je určitě fešák, ale statická. Rodney Grant je málo více než mono-slabičný neandrtálec.
        • lynette
          Samice Přední zůstává z velké části otevřen území. Tantoo Kardinál je bohyně. Irene Bedard je průjezdná, ale potřebuje více herectví. Ona je ještě příliš sebevědomí. Sheila Tousey je velmi zasloužilí smolař. Ona si zaslouží mnohem větší uznání. (Pokud jste viděli Sam Shepard je "Silent Tongue", víte, co mám na mysli.) Karina Lombard je krásný na pohled, ale nabízí trochu jinak.

To mě přivádí k bodu tohoto úřední dopis. Byl jsem sledoval Native herce jménem Pato Hoffmann. Poprvé jsem si ho všiml v západní úsilí Rogera Cormana je "Cheyenne Warrior" s Kelly Preston. I když to bylo skličující film-of-the-týdenní filmu typu, pan Hoffmann ukazuje hloubku zřídka viděna Native americký herec pod 50. Všiml jsem si, ho vedle v oko-lov výkon pro beleagured Waltera Hilla "Divoký Bill". On se objevil ve filmu nejvíce ovlivňující scény zimě sníh s Jeffem Bridgesem, jako jedinou hrozbou "Wild Bill" bral vážně. On je docela hezký, charismatický, multi-dimenzionální a jemné. Jemnost je raritou mezi těmito subjekty, kromě Gary Farmer a Tantoo kardinál.

Pracovat jako místopředsedkyně výroční Oklahoma Red festivalu Earth film pro posledních šest let, jsem měl možnost dozvědět se něco více o Pato Hoffmann. Ukázalo se, že pochází z kmene v Jižní Americe a je bi-lingvální v angličtině a španělštině. (Jeho angličtina je dokonalá bez náznaku přízvuku.) On sdílí jeho herectví se nikdo jiný než Al Pacino. Pan Hoffman je velmi inteligentní, vzdělaný, a nasycen Native americké historii a kultuře, renesanční "Indian".

Skoro se zdá, jako kdyby se hrozbou pro dnešní prominentní 'domorodec' odlévání režisérů. Nemá políbit prdel, ne-ne v každém "Native" komunity. On je Jižní indiána na rozdíl od Severní Ameriky. (Pro některé to přece dělá rozdíl) Takže tady to máte, pravda, obětí přehnané politické korektnosti.
          • lynette
            Co to má co dělat s novým Fox "Roswell High"? Pan Hoffmann je pro roli šerifa.

Rád bych se o tom více rozepisovat filmového průmyslu v See-Saw vztahu s menšinovým Americe, Native amerických herců a filmových festivalech, na "nový věk" západní žánru, atd.

S pozdravem,

Cinda Hughes

http://www.aintitcool.com/node/2724
    • lynette
      Let me start off by saying that I am a big fan of your site. My name is Cinda Hughes from Oklahoma City. I am a quadriplegic Native American who also happens to be a cinephile. I Love Movies! I have been teaching myself about them for almost 30 years. I particularly love to find up and comers, follow their burgeoning careers, and see if I am right about them.

Of course, I am a bit partial to Native actors. The upcoming rise in Western genre films is quite exciting. Although I am all for inclusion and accurate representation, it should not be at the expense of poor acting skills. There are only a handful of them whom I personally believe can 'mainstream'.

In my opinion, Gary Farmer is truly phenomenal. His work in "Smoke Signals" was award worthy. Gordon Tootoosis plays the 'Gary Cooper' bit extremely well. He is the embodiment of the popular view of Native stoicism. Steve Reevis is quite talented, but has a limited range. He could use more acting classes. Wes Studi is a great heavy, but I'm not sure he has much range either. Graham Greene is allowing his alcoholism to usurp his talent. Adam Beach is developing along the lines of a Will Smith. Hopefully, he is capable of portraying antagonistic roles as well. His day is yet to come. Michael Greyeyes is definitely a pretty boy, but static. Rodney Grant is little more then a mono-syllabic neanderthal.

The female front remains largely open territory. Tantoo Cardinal is a Goddess. Irene Bedard is passable, but needs more acting classes. She is still much too self-conscious. Sheila Tousey is a much-deserving underdog. She deserves much more recognition.(If you've seen Sam Shepard's "Silent Tongue", you know what I mean.) Karina Lombard is beautiful to look at, but offers little else.
      • lynette
        That brings me to the point of this missive. I have been watching a Native actor by the name of Pato Hoffmann. I first noticed him in Roger Corman's western effort "Cheyenne Warrior" with Kelly Preston. Even though it was a dismal movie-of-the-week type film, Mr. Hoffmann shows a depth seldom seen by a Native American actor under 50. I noticed him next in an eye-catching performance for Walter Hill's beleagured "Wild Bill". He appeared in the film's most affecting winter snow scene with Jeff Bridges, as the only threat 'Wild Bill' took seriously. He is quite handsome, charismatic, multi-dimensional and subtle. Subtlety is a rarity among these actors, save Gary Farmer and Tantoo Cardinal.

Working as Vice-chair of Oklahoma's annual Red Earth Film Festival for the past six years, I had the opportunity to learn a bit more about Pato Hoffmann. It turns out he comes from a tribe in South America and is bi-lingual in English and Spanish. (His English is flawless without a hint of an accent.) He shares his acting coach with none other than Al Pacino. Mr. Hoffman is extremely intelligent, well-educated, and saturated in Native American history and culture; a renaissance 'Indian'.

It almost seems as if he is a threat to today's prominent 'Native' casting directors. He doesn't kiss ass, a no-no in any 'Native' community. He is a South American Indian as opposed to North American.(To some it does make a difference) So there you have it, a true victim of overblown political correctness.
        • lynette
          What does this have to do with Fox's new "Roswell High"? Mr. Hoffmann is up for the role of sheriff.

I would love to write more about the film industry's see-saw relationship with minority America, Native American actors and film festivals, the 'new age' of the western genre, etc.

Sincerely,

Cinda Hughes

• lynette
            Překlad Eurotran 2003:

Rodní američtí herci pracovat v filmu nyní...

Vydaný u: Dec. 29, 1998, 8:24 odpoledne CST

Já jsem našel tento článek být docela zajímavý osobně. Já jsem byl fanoušek přirozených amerických herců protože já jsem nejprve uzamkl oči na šéfovi Dan George v malém velkém člověku a Outlaw Josey Walesu. Já jsem miloval jeho tvář, jeho oči, cesta on mluvil. Já okamžitě stal se vytržený znalostí, že toto nebylo modrý si prohlížel Christopher štiku v se smířit, nebo Karloff nebo Henry Brandon. A tento ročník na SUNDANCE já jsem byl přijat'slovo' na ulici a v mém e-mailovém boxu o filmu volaly kouřové signály. Já jsem byl nikdy schopný se dostat do vysílání venku, ale vy lépe věříte, že já jsem byl v divadle jakmile to udeřilo do Austinu. Wes Studi a Russell prostředky byly fantastické v poslední MOHICANS, a to přimělo mě, aby viděl jiné filmy oběma herci. Se Russell prostředky, já jsem byl frustrovaný, protože já jsem nenašel hodně (od té doby on je dělán značný kousek) a s Wesem Studi... dobře to vyplatilo se protože já jsem objevil báječnou filmovou POWWOW hlavní silnici, která také uvádí báječný Graham Greene. Ale problém, který já mám měl je toto... To je těžké najít opravdu velké domorodé americké herce do okamžiku než oni se objeví ve filmu hlavního proudu, a bohužel často měří to je dlouhá doba mezi těmito filmy. To je proč já jsem opravdu miloval tento kus tady, to přimělo mě vzít na vědomí některých herců ponechat si oko ven pro. Dobře, tady... otevřít vaše oči také...
            • lynette
              Co toto musí potřebovat lišku nový "Roswell vysoce "? Mr. Hoffmann je zvýšit pro roli šerifa.

Já bych miloval psát více o houpačce filmového průmyslu vztah s Amerikou menšiny, přirozenými americkými herci a filmovými festivaly,'nový věk' západního žánru, etc.

Upřímně,

Cinda Hughesová

• lynette
              Ženská přední strana zůstává velmi otevřeným územím. Tantoo kardinál je bohyně. Irene Bedardová je dostatečná, ale potřebuje více tříd hraní. Ona je ještě hodně příliš rozpačitý. Sheila Tousey je mnohem zasloužilý smolař. Ona zaslouží si mnohem více recognition.(If vy jste viděli Sama Sheparda "Tichý jazyk ", vy víte co já zamýšlím.) Karina Lombardová je krásná podívat se na, ale nabízí málo jiný.

To přináší mě bodu tohoto missive. Já jsem se díval na herce domorodce jménem Pato Hoffmann. Já jsem nejprve všiml si jej v Roger Cormanově západním úsilí "Cheyenne bojovník " s Kelly Prestonovou. I když to bylo neutěšený movie-of-the-week film typu, Mr. Hoffmann ukazuje hloubku zřídka viděný přirozeným americkým hercem pod 50. Já jsem si všiml něj další v poutavé výkonnosti pro Walter kopec beleagured "Divoký účet ". On se objevil ve filmu nejvíce působit na zimní sněhovou scénu s Jeffem Bridgesem jak jedinou hrozbu'Divoký účet' vzal opravdu. On je docela hezký, charismatický, vícerozměrný a důvtipný. Jemnost je rarita mezi těmito herci, zachránit Gary farmáře a Tantoo kardinála.

Pracovat jako vice předseda oklahomské ročenky červený zemský filmový festival pro minulost šest roků, já jsem měl příležitost učit se o něco více o Pato Hoffmann. To ukáže se on přijde z kmenu na jihu Amerika a je dvojjazyčný v angličtině a španělštině. (Jeho angličtina je bezchybná bez špetky znaménka.) On sdílí jeho hrajícího trenéra s žádným kromě Al Pacino. Mr. Hoffman je extrémně inteligentní, vzdělaný, a naplnil v rodné americké historii a kultuře; renaissance 'Indický'.

To téměř vypadá jako jako by on je hrozba k today's prominentní'Rodný' obsadit ředitele. On nepolíbí prdel, no-no v některém'Rodný' společenství. On je jižní indián jako protichůdný k severu American.(To nějaké to přece dělá rozdíl) Tak tam vy máte to, opravdová oběť bombastické politické korektnosti.
            • lynette
              Nechal mě začít tím, že říká, že já jsem velký fanoušek vašeho místa. Mé jméno je Cinda Hughesová z Oklahoma města. Já jsem quadriplegic přirozený Američan, který také stane se se být cinephile. Já miluji filmy! Já jsem učil sebe o nich pro téměř 30 roků. Já zvláště milovat najít nahoru a příchozí, věnovat se jejich rostoucím kariérám, a vidět jestliže já jsem správný ohledně nich.

Samozřejmě, já jsem trochu nakloněný hercům domorodce. Nastávající zvýšení západních žánrových filmů je docela vzrušující. Ačkoli já jsou všichni pro zahrnutí a přesnou reprezentaci, to by nemělo být u vydání chudých jednajících dovedností. Tam být jediný hrst nich koho já osobně věřím moci'hlavní proud'.

Podle mého názoru, Gary Farmer je opravdově neobyčejný. Jeho práce v "Kouřové signály " byla cena hodný. Gordon Tootoosis hry'Gary Cooper' zakousl se extrémně dobře. On je ztělesnění populárního názoru stoicizmu domorodce. Steve Reevis je docela nadaný, ale má omezené rozmezí. On mohl používat více tříd hraní. Wes Studi je velký těžký, ale já jsem nejistý on má hodně rozsahu jeden. Graham Greene nechá jeho alkoholismus se zmocnit jeho talentu. Adam Beach je vyvíjející se podél řad Willa Smitha. Nadějně, on je schopný ztvárnit nepřátelské role také. Jeho den je přesto přijít. Michael Greyeyes je rozhodně pěkný chlapec, ale statická elektřina. Rodney Grant je malý více pak jednoslabičný neandrtálský.
  • lynette
    Film ČEJENSKÝ BOJOVNÍK (Cheyenne Warrior, r. 1994) na YT. *3* V originálním znění (anglicky). *4*
    http://www.youtube.com/watch?v=d30uekCLdZk

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit