Přejít na výpis diskuzí

Patricia Janečková

OSOBNOST 4.10.2010 
81 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Patrica je píča! taková ,,kundička''.Patří do bordelu.At ji tam třeba vyliže někdo pitku *7*
  • Ze začátku jsem moc na talentmánii jsem nekoukal, ale až když jsem viděl patku jak zpívá jsem začal koukat častějct až na tak že jsem koukal pravidelně. Souhlasím se vším S Mirkem někteří lidé prostě myslí jen na sebe nikoliv na ostatní. Všichni ji nadáváte atpd. ale až kdyby tu napsala tek by jste všichni hned kecaly že ji furt posloucháte pouštíte videjka stále dokola a co ještě všechno. Já se přeznám Zamiloval jsem se *14* není nic špatného na tom dit jsme tvoření láskou a žijem kvuli ní. Podle pravdy tě stále poslouchám na youtube mám asi 4 oblíbená videjka a mezi nima jsem dal jiný. Jakmile zapnu notas du na youtube přihlásím se a pustím oblíbená videjka a pořád do kola poslouchám. Moc ti toho přeju před sebou máš velkou Kariéru. Držím to moc palce ať nahoře či dole pro mě jsi Pořád hvězda
  • Podle mě se jí hlas bude ještě měnit..Má super hlas, fakt jsem takovy ještě od třinácté slečny neslyšela, musí to mít už vrozené, ale i tak prostě opravdu smekám...Ale říkám, je to ještě dítě, a puberta si s jejím hlasem ještě hodně pohraje :/ *7* *3*
  • Zrodila se hvězda s neuvěřitelným hlasem podobajícím andělovi. Tak by se dal jednoznačně shrnout talent mladičké Patrície Janečkové. Zpívá od svých devíti let, takže má velkou šanci ukázat světu svůj obdivuhodný operní zpěv v celé kráse. Velmi se těším, až rozezní sál třeba v Rudolfinu, ve Státní opeře či ve Smetanově síni Obecního domu v Praze, kde často vystupují známí operní pěvci. Věřím, že Patrícia mezi ně určitě patří. Její hlas je navíc přesvědčivý. Například zrovna mě, který si vyloženě poslouchal pop-music, přesvědčila přestoupit k poslechu vážně hudby, konkrétně operám. Nejvíce mě udivil hlas Anny Netrebko, Rolanda Villazóna a Cecilie Bartoli. Moc mě těší, že si Patrícia poslouchá taktéž operní divu Annu Netrebko. Už nyní slyším, že se Patriciin hlas ruské operní divě nemálo podobá. Spojením jejich sopránů by vzniklo cosi uchvacujícího. Myslím, že se jí určitě podaří, aby si zazpívala s italským zpěvákem Andreou Bocelli. Tato dívka to dotáhne hodně daleko, i kdyby zrovna nevystudovala konzervatoř. Nejdůležitější je mít ten talent, jenž většině chybí. Tvůj soprán bez rozmýšlení patří k andělskému kúru. Ačkoli Tě ad absurdum kdekdo pomlouvá, nevšímej si toho! Přeji Ti hodně úspěchů do Tvé nekonečné kariéry. *3*
  • Re: jsi nejlepší!!!

Ty peníze by jistě upotřebila Alča s Keysi, než ta usmolená holka, ta si je ještě vydělá, ale Keysi je už 8 let, čím myslíte, proboha.
  • bhziv

Patricia má andělský hlas. *3* *3*
  • Re: Re: Re: Re: nebylas nejlepší!!

Jé promiň že sem to dala pod tvůj příspěvek, já to chtěla napsat tomu debilovi kterej každýmu nadává že je pedofil...

No to bych tě teda chtěla slyšet. A jestli víš aspoň něco o zpěvu a máš hudební sluch, tak musíš uznat, že to bylo skvělý!!! Taky zpívám a vim, že zpívat operu je hodně těžký, takže už odsuď vypadni a nekritizuj ty, kteří si to nezaslouží. Patricie byla skvělá!!! *1*
  • Re: Re: Hudba

To je jasný příde jiná a začne posílat jiný =o) to dělá každý...
  • Paťka

Hej Lidi píšu to všude když jste zastánci někoho jiného tak buďte ale Patrície jde ruku v ruce s vážnou hudbou-má to jako dar-sáhněte si též do duše zda kdyby tady Paťka nebyla,jestli byste tak vyváděli že posloucháte operu,pouštíte si videa atd atd.Paťka Je opravdu rozená operní pěvkyně a nejde přijíti být očarován a pak říci je úžasná ona je úžasná od narození... =o)
  • Re: Hudba

čeče že by najednou když zpívá takvý div světa viď =o)

Ted sem přišla na to,že vyhrála nezaslouženě.A kdo by jí záviděl?
  • Re: Re: Re: nebylas nejlepší!!

Podle toho co píšu nemůžeš usoudit můj věk ani to jestli mám či nemám na něco talent ! Můžu ti s radostí říct,že pod 15 mi fakt neni !! A talent na zpěv mám...ale kvůli tomu se fakt do ňáký soutěže hlásit nebudu :D...Prostě můj názor je, že si to nezasloužila tak mi ho neber DEBÍLKU xD :*
  • abigor

Re: Re: Re: Re: Re: Re: nebylas nejlepší!!

to nevim ale vim že jsi dement *4* a někdo nad 15 by nepsal takový sračky jako ty, já neposlouchám operu, ale říkám tu od začátku že má talent a výhru si zasloužila, byla tam skoro jediná s talentem, takhle moc lidí zpívat neumí a že ty se pořád tak nesmyslně hádáš a přesto umíš hovno, tak se pořád dokola neozývej debílku *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: nebylas nejlepší!!

pro abigor nebo co to je: myslíš těch 5 pedofilů co ji poslouchá??? protože je mi 100% jasný,že víc lidí to neni :D :D
  • Re: nebylas nejlepší!!

třeba do bordelu :D
  • Re: Re: Re: Re: Re: nebylas nejlepší!!

kdo??
  • Re: Re: OMG!!!

Máš pravdu nepatří SEM.
  • Re: Re: nebylas nejlepší!!

No sorry,ted sem poznala,že to je pi** s velkym p:D
  • michaelaz

Re: božská zpěvačka

Nádherně zpívá,ale i tAK ZPĚVU JE VŠUDE DOST.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit