-
Re: Re: nebylas nejlepší!!
patricie na to nemá kdo poslouchá operu??
*13* *13* *13* -
Re: Re: nebylas nejlepší!!
např.:podle mě magic alex -
Re: Re: OMG!!!
jáj člověk nemůže nic okomentovat aniž by se do něh někdo pustil -
Re: nebylas nejlepší!!
souhlas,její zpěv byl dost naprd,takový vití!!!!!!!!!!!! *1* *1* -
Re: nebylas nejlepší!!
miluju lidi, kteří závidí! (ironie) Vidíš si vůbec do huby? To fakt není potřeba komentovat ;) Kdo si ajko myslíš, že byl lepší???? -
jsi nejlepší!!!
Ahojky Patricia,
Ty jsi byla nejlepší v celé talentmanii. Já sem Ti fandil už od castingu. Byla jsi k nepřekonání!!! Nikdo na Tebe neměl a jsem strašně moc rád, že jsi to vyhrála. Gratuluju! Jsi hrozně moc skvělá a držím Ti palce do budoucnosti :-)
Měj se hezky, pa.
Mirek. -
nebylas nejlepší!!
no talentmanie byla celkově dost podprůměrná,takže se ani neni co divit žezvítězil někdo jako Janečková((((( *1* *1* -
nádhera
Děkuju za krásný zážitek, který jsem měl při poslechu tvého finálového vystoupení. Něco tak krásnýho a dokonce z mého nejoblíbenějšího westernu jsem skutečně už dlouho neslyšel. Moc gratuluju a přeji ať ve zdraví přežiješ nabytou popularitu a ať co nejdřív nahraješ nějakou desku, kterou si ihned koupím. Blahopřeji. -
Re: Vítězka
Ahojky Patrícia je velmi dobrá a hodná holčina kdyby nebyla dobrá tak nevyhraje nevím co pro ti ní máte je to jen závist že vi nic takového nedokážete je to malá 12 ti letá holka a to je opravdu talent -
ses nejlepsi!!!
me se teda opery nejak moc nelibi ale to co sem slysela v talenmanii at uz v finale,semifinale nebo superfinale me fakt dostalo.sem tvuj velky fanousek!!a drzim ti palce!! *3* *3* *3* *1* *1* *1* *15* -
Re: OMG!!!
Pryč s tebou, zlato. Páťa je jednička. :P :) -
nebylas nejlepší!!
podle mě jsi neměla vyhrát,dokonce jsi neměla být ani ve finále,natoš v superfinále,nevim teda kteří blbci hlasovali,hlas špatnej nemáš,ale na vrchol to rozhodně neni,jsou o hodně lepší,jdi dělat radši něco jinýho,třeba v tom budeš lepší než ve zpěvu))) *3* -
Vítězka
Ahoj Páto, moc ti gratulu ti k vítězství v Talentmanii. Moc jsem ti fandila a myslím si že sis to právem zasloužila. Zpíváš vyjímečně a jsi mooooooc šikovná. Držim palce v kariéře i v osobním životě. *14* *14* *14* -
Tak sem nelez když ti to vadí.a je vidět že ji obdivuješ když ji hledáš na osobnostech. pokud si myslím že sem někdo nepatří tak ho tady ani nehledám . -
presne...!ta sem nepatri *3* -
naprostá 1
Naprosto úžasná!! strasne ji drzim palce!! *3* *4* *15* -
OMG!!!
Omg co robí na osobnostech ?! pryč s níí|!!!!! -
Jo je fajn
Je dobrá *1* ale na Matůše Pišnýho nemá *13* -
Hvězda
Patricie jsi naprosto úžasná, *4* věřím že vyhraješ -
Znám
já ji znám