Přejít na výpis diskuzí

Patricia Janečková

OSOBNOST 4.10.2010 
81 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jste fanoušek Patrície Janečkové? Přidejet se do Fans skupiny na facebooku, která už od září 2010 Patrícii podpořuje a i díky ní získala úspšch v Talentmánii. http://www.facebook.com/patriciajaneckovafans
  • Pokud patříte mezi fanoušky a příznivce PATRICIE JANEČKOVÉ, vítězky česko-slovenské televizní soutěže TALENTMANIA, podpořte ji na jejím oficiálním profilu na facebooku, kde Patricia osobně s fanoušky komunikuje, a kde najdete ověřené a autorizované informace, spoustu aktuálních fotografií a zajímavostí. Přesvědčte se:
    http://www.facebook.com/patriciajaneckova
  • Paťka obdržela na Slovensku zlatou desku za 5000 prodaných CD DVD! Na místě je obrovská gratulace. Všechny fanoušky určitě potěší i to, že už začíná uvažovat o svém dalším CD.
  • Milá Patrície- velké díky za krásné zážitky při poslechu Tvého krásného hlasu. Tvoje úžasné DVD a CD je nejoblíbenějším dárkem mým i mých přátel. Děkujeme.
  • Patrícia zpívá krásně, má talent a vítězství si právem zasloužila.
  • Patrica je píča! taková ,,kundička''.Patří do bordelu.At ji tam třeba vyliže někdo pitku *7*
    • tak tomuhle se říká demence
      Mám takový dojem že tady má absolutní hudební hluch. *16*
    • reese32
      Je evidentní, že z 'inteligenta,' jako jsi ty, mluví jen a pouze závist. Nebo jsi hudebně naprosto hluchý. Nebo možná všechno dohromady. Já osobně si operu moc neposlouchám, ale v Patriciině podání je to něco nadpozemského. Když o zpěvu nemáš ponětí, nedávej svou ubohost aspoň takto najevo.
      • To jsi napsala velmi slušně, myslím, že si to autor onoho komentáře ani nezaslouží. Já bych se asi neudržel, kdybych měl komentovat onen výplod chorého mozku, co se tady objevil.
  • Ze začátku jsem moc na talentmánii jsem nekoukal, ale až když jsem viděl patku jak zpívá jsem začal koukat častějct až na tak že jsem koukal pravidelně. Souhlasím se vším S Mirkem někteří lidé prostě myslí jen na sebe nikoliv na ostatní. Všichni ji nadáváte atpd. ale až kdyby tu napsala tek by jste všichni hned kecaly že ji furt posloucháte pouštíte videjka stále dokola a co ještě všechno. Já se přeznám Zamiloval jsem se *14* není nic špatného na tom dit jsme tvoření láskou a žijem kvuli ní. Podle pravdy tě stále poslouchám na youtube mám asi 4 oblíbená videjka a mezi nima jsem dal jiný. Jakmile zapnu notas du na youtube přihlásím se a pustím oblíbená videjka a pořád do kola poslouchám. Moc ti toho přeju před sebou máš velkou Kariéru. Držím to moc palce ať nahoře či dole pro mě jsi Pořád hvězda
  • Podle mě se jí hlas bude ještě měnit..Má super hlas, fakt jsem takovy ještě od třinácté slečny neslyšela, musí to mít už vrozené, ale i tak prostě opravdu smekám...Ale říkám, je to ještě dítě, a puberta si s jejím hlasem ještě hodně pohraje :/ *7* *3*
  • Zrodila se hvězda s neuvěřitelným hlasem podobajícím andělovi. Tak by se dal jednoznačně shrnout talent mladičké Patrície Janečkové. Zpívá od svých devíti let, takže má velkou šanci ukázat světu svůj obdivuhodný operní zpěv v celé kráse. Velmi se těším, až rozezní sál třeba v Rudolfinu, ve Státní opeře či ve Smetanově síni Obecního domu v Praze, kde často vystupují známí operní pěvci. Věřím, že Patrícia mezi ně určitě patří. Její hlas je navíc přesvědčivý. Například zrovna mě, který si vyloženě poslouchal pop-music, přesvědčila přestoupit k poslechu vážně hudby, konkrétně operám. Nejvíce mě udivil hlas Anny Netrebko, Rolanda Villazóna a Cecilie Bartoli. Moc mě těší, že si Patrícia poslouchá taktéž operní divu Annu Netrebko. Už nyní slyším, že se Patriciin hlas ruské operní divě nemálo podobá. Spojením jejich sopránů by vzniklo cosi uchvacujícího. Myslím, že se jí určitě podaří, aby si zazpívala s italským zpěvákem Andreou Bocelli. Tato dívka to dotáhne hodně daleko, i kdyby zrovna nevystudovala konzervatoř. Nejdůležitější je mít ten talent, jenž většině chybí. Tvůj soprán bez rozmýšlení patří k andělskému kúru. Ačkoli Tě ad absurdum kdekdo pomlouvá, nevšímej si toho! Přeji Ti hodně úspěchů do Tvé nekonečné kariéry. *3*
  • bhziv

Patricia má andělský hlas. *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit