-
Paťka
Hej Lidi píšu to všude když jste zastánci někoho jiného tak buďte ale Patrície jde ruku v ruce s vážnou hudbou-má to jako dar-sáhněte si též do duše zda kdyby tady Paťka nebyla,jestli byste tak vyváděli že posloucháte operu,pouštíte si videa atd atd.Paťka Je opravdu rozená operní pěvkyně a nejde přijíti být očarován a pak říci je úžasná ona je úžasná od narození... =o) -
PF 2011
Ahoj Patricia,
promiň, že píšu až teď, ale přeji Ti krásný nový rok 2011, hodně štěstí, zdraví, lásky, spokojeností a úspěchů v novém roce. A moc rád sem se podíval na sestřih z talentmania dnes na nově, abych Tě opět viděl. Ty jsi prostě ÚŽASNÁ!!!
Mirek. -
Patricia janečková :-)
Ahojky patricia,
přeji Ti krásné prožití Vánoc a Vánočních svátků, hodně dárků pod stromečkem a bohatého jéžiška.
Já sem už vánoční dárek dávno dostal a byl to ten nejvzácnější a nejdražší, který sem mohl dostat. A ten dárek byl: Tvé vítězství v Talentmanii!!!
Jsi fakt super, já tě prostě zbožnuju!!! jsi nejlepší.
Měj se hezky,
papa,
Mirek. -
dfd
Hovno samé hovno *8* *16* *16* -
božská zpěvačka
Patrícia je učiněný anděl, na 12 let je to neuvěřitelný, když ji srovnám s jinými dětmi. Užij si patřičně výhru, páč si to opravdu zasloužíš. A vy blbí závistivci, vy se jděte vycpat!!!
*9* -
-
Re: božská zpěvačka
Nádherně zpívá,ale i tAK ZPĚVU JE VŠUDE DOST.
-
-
paráda,
tak ju tu máme *3* -
-
Re: paráda,
JÁ nechápu proč do jejího profilu nasali datum úmrtí 1998,snad se narodila 1998,ne?
-
-
je to pravda
Přesně tak Filipe. já taky sem do Patricia blázen. Já sem si přál strašně moc aby vyhrála, bylo to moje největší přání za celý muj život. Když začalo superfinále klepal sem se nervozitou a mněl sem v očích slzy, protože já sem moc chtěl aby vyhrála. Chvilkama sem i bréčel že já sem si to fakt moc přál aby vyhrála. Já si stále pouštím vystoupení od Patricia na youtube. A podle mně si myslím, že se líbila všem lidem, kteří ji slišeli zpívat ale né všichni to umějí přiznat. To už bylo jasné hned od začátku že vyhraje, ale přiznám se, že sem mněl strach a velkej.
p.s. Vy, co tady píšete že Patricia není nejlepší a podobny příspěvky, tak sem vůbec nechoďte a nic nepište!!!!! Toto je fanklub Patricia!!!
Patricia, jestli to čteš nic si ztoho nedělej. Oni tomu nerozumněj... Jsi bezkonkurenčně nejlepší!!!
Mněj se hezky, pa
Mirek. -
Hudba
A ještě jsem zapoměl dodat že můj nejoblibenější žánr hudby je opera. Přesně jak si říkala ty moderní nemusím. Chodím do Janáčkova divadla na samé opery a jenom bohužel neumím vůbec ani náhodou, ani trochu zpívat. Tak snad tebe uslyším někde v nějakém Národním divadle. A velmi rád si koupím lístek. -
-
Re: Hudba
čeče že by najednou když zpívá takvý div světa viď =o) -
-
Re: Re: Hudba
To je jasný příde jiná a začne posílat jiný =o) to dělá každý...
-
-
-
Patrícia je nejlepší
Ahoj Patricia,
Ty jsi prostě nejlepší, nejlepší a nejlepší. Držel jsem ti palce od té doby co jsi zazpívala první tón v castingu. Poslal jsem ti v Superfinále SMSku a když jsi vyhrála tak opravdu jsem zkákal do vzduchu. Pro mě jsi prostě jedička, jsi úžasná, nádherná princezna, anděl a božský zpěv. Jestli ty budeš někde vystupovat tak mi dej vědět a určitě mě tam uvidíš. Nejradši bych za tebou dojel a chtěl bych tě slyšet na vlastní uši a vidět na vlastní oči. Jsem asi 15 km od Brna a bylo by mi tohleto potěšením. Měj se hezky a držím ti palce nadále. -
jsi nejlepší!!!
Ahojky Patricia,
Ty jsi byla nejlepší v celé talentmanii. Já sem Ti fandil už od castingu. Byla jsi k nepřekonání!!! Nikdo na Tebe neměl a jsem strašně moc rád, že jsi to vyhrála. Gratuluju! Jsi hrozně moc skvělá a držím Ti palce do budoucnosti :-)
Měj se hezky, pa.
Mirek. -
-
Re: jsi nejlepší!!!
Ty peníze by jistě upotřebila Alča s Keysi, než ta usmolená holka, ta si je ještě vydělá, ale Keysi je už 8 let, čím myslíte, proboha.
-