-
blahopřání
Všechno nejlepší k narozeninám! a hezké Vánoce! *14* -
Happy Birthday
Všechno nejky Paty... *3* -
dekuji
dekuji ze se vam libi jak hraji v ulici dekuji -
...
herecka je vyborna ale v ulici ji nesnasim jak je chytra nejradsi bych ji dal pesti :-D -
Re: btw: mám Pati ICQ...
ja bych ho chtela pls *4* -
dáš mi?
chtěl bych tě potkat naživo si krásná a chtěl bych se s tebou ... -
zamilovanost
ahoj patricie jak pak se mas chtel bych se stebou poznat vic napis mi na vzkazy papa petr *4* -
bubeník
Ahoooj Patricie,tak jak bylo na vodě? *3* -
Ahoj Páťo
Jsi opravdu výborná herečka.Krásná,roztomilá,sympat ická a sexy! -
ahoj Patricie
To jsem zase ja.Nebot jeste mi muzes pisnout na tel 733154149 nebo na holan.standa@seznam.cz dekuju ahoj -
Ahoj Patricie
Ahoj Patricie.Doufam ze neotravuju.Chtel bych se te zeptat,je mozny si stebou popovidat formou e-mail?Preju hezky dny.Ahoj -
Fajn holka
Ještě doteď si pamatuju jak začínal seriál "Ranč u zelené sedmi" a všichni si mě pletli s touto sympatickou slečnou a dokonce mi dodnes zůstala přezdívka "Studna".Ikdyž už si tak určitě podobné,jak v dětství,nejsme *4* Pak přišel seriál Ulice kde mi přijde že má jednu z nejpříjemnějších rolí působící na diváka.Prostě svá,upřímná,nekompromisní,spra vedlivá,prostě fajn *3* moc jí fandím a přeju at se jí ve všem daří *14* -
anonymka
Ahoj Paťo jsi fakt dobrá herečka... -
Paty
Paty je skvěláá!! *4* *14* -
Patruška
Teda to je něco, si číst vaše komentáře - jestli se tomu dá takhle říkat. Páťa je super holka a někteří co sem píšou jsou fakt úplně mimo. Jo, a ještě něco neposuzujte lidi podle toho co sem kdo napsal za blábol. -
Re: btw: mám Pati ICQ...
ahojky dáš mi ho? -
Re: ti jsi na h.
nech nam ji napokojjjjjjjjjjj
maš nakej idoli h,
very *14* *14* *14* *14* *14* -
p-s-
slečna patricie solařikova
bude hrat serialu ranč u zelene sedmi ktera bude . přišti roce . sedmeho,,,,,
tak ......... koukej te------------------ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Hovada
Děláte si sakra srandu? Jak můžete zveřejňovat něčí icq. Měli byste se nad sebou celkem zamyslet, to je soukromá věc. Já po Patricii bůhvíjak nešílim (i když je moc hezká) ale tohle mě dokáže naštvat. Ona má určitě svejch starostí dost a to poslední, co potřebuje je banda slintajících puberťáků na netu. Starejte se o sebe a nechte ji žít !!! -
Re: Teda Páťo
co kecas vypada skvele *4*