Přejít na výpis diskuzí

Patricie Solaříková

OSOBNOST 31.12.2006 
182 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blahopřání

Všechno nejlepší k narozeninám! a hezké Vánoce! *14*
  • michalka1994

Happy Birthday

Všechno nejky Paty... *3*
  • dekuji

dekuji ze se vam libi jak hraji v ulici dekuji
  • ...

herecka je vyborna ale v ulici ji nesnasim jak je chytra nejradsi bych ji dal pesti :-D
  • Re: btw: mám Pati ICQ...

ja bych ho chtela pls *4*
  • dáš mi?

chtěl bych tě potkat naživo si krásná a chtěl bych se s tebou ...
  • mcwich

zamilovanost

ahoj patricie jak pak se mas chtel bych se stebou poznat vic napis mi na vzkazy papa petr *4*
  • bubeník

Ahoooj Patricie,tak jak bylo na vodě? *3*
  • Ahoj Páťo

Jsi opravdu výborná herečka.Krásná,roztomilá,sympat ická a sexy!
  • ahoj Patricie

To jsem zase ja.Nebot jeste mi muzes pisnout na tel 733154149 nebo na holan.standa@seznam.cz dekuju ahoj
  • Ahoj Patricie

Ahoj Patricie.Doufam ze neotravuju.Chtel bych se te zeptat,je mozny si stebou popovidat formou e-mail?Preju hezky dny.Ahoj
  • Fajn holka

Ještě doteď si pamatuju jak začínal seriál "Ranč u zelené sedmi" a všichni si mě pletli s touto sympatickou slečnou a dokonce mi dodnes zůstala přezdívka "Studna".Ikdyž už si tak určitě podobné,jak v dětství,nejsme *4* Pak přišel seriál Ulice kde mi přijde že má jednu z nejpříjemnějších rolí působící na diváka.Prostě svá,upřímná,nekompromisní,spra vedlivá,prostě fajn *3* moc jí fandím a přeju at se jí ve všem daří *14*
  • anonymka

Ahoj Paťo jsi fakt dobrá herečka...
  • sily01

Paty

Paty je skvěláá!! *4* *14*
  • Patruška

Teda to je něco, si číst vaše komentáře - jestli se tomu dá takhle říkat. Páťa je super holka a někteří co sem píšou jsou fakt úplně mimo. Jo, a ještě něco neposuzujte lidi podle toho co sem kdo napsal za blábol.
  • aannddrreejjkka

Re: btw: mám Pati ICQ...

ahojky dáš mi ho?
  • nika1979

Re: ti jsi na h.

nech nam ji napokojjjjjjjjjjj
    maš nakej idoli h,
    very *14* *14* *14* *14* *14*
  • nika1979

p-s-

slečna patricie solařikova
    bude hrat serialu ranč u zelene sedmi ktera bude . přišti roce . sedmeho,,,,,
    tak ......... koukej te------------------ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • diggz

Hovada

Děláte si sakra srandu? Jak můžete zveřejňovat něčí icq. Měli byste se nad sebou celkem zamyslet, to je soukromá věc. Já po Patricii bůhvíjak nešílim (i když je moc hezká) ale tohle mě dokáže naštvat. Ona má určitě svejch starostí dost a to poslední, co potřebuje je banda slintajících puberťáků na netu. Starejte se o sebe a nechte ji žít !!!
  • Re: Teda Páťo

co kecas vypada skvele *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší