-
Vše nej :)
Ahoj Páťo :)
snad Ti nebude vadit, že ti tykám, ale je to snad takový kamarádštější :). Chci Ti popřát všechno nejlepší k narozeninám, i když si tenhle příspěvek určitě nepřečteš :). Sem Tvůj fanda a rád Ti řeknu, že Ti to moc sluší. Vypadáš tak na šestnáct, i když maskéři dělají hodně, viď :) Mojí sestře je dvaadvacet a vypadá... No, vypadáš prostě mocky dobře :D. Takže - přeju hodně štěstí, zdraví, úspěchů v kariéře a málo otrapů na ICku :). (snad to vyznělo dobře, na přání sem nikdy moc nebyl) :)
Tak se měj hezky, zdraví Jirka -
Vše nej
Ahojky Pato přeju vše nej nej nej nej tvoje velká faninka Kateřina Veselá jsi moje nej postava z serlialu ulice mej se super a ještě jednou vše nej nej papíííík *15* -
nÁÁROZKY!!!
tÁÁKY přeju kwáásny naroozky..!! WSECHNOO NEJ ** *4* -
Vše nej
Ahoj také ti přeji vše nej k 20 narozkám -
Re: ???
Jo,Studničková je o 5 dní mladší než Hudgenseová *1* -
???
Co?dnes jí je 20?Já myslela že jí je tak 16-18 :-O *9* -
Všechno nej!!!
Gratujuli,moc.Tvoje kariéra je velká a dobrá. *14* -
Vše nejlepší!
Ahoj Patricie!Chci ti také popřát k narozeninám.Rád bych byl tvůj přítel.Moje číslo je 721386031.Pokud máš zájem,napiš mi sms. -
všechno nejjjjjjj
všechno nejjjjjjjjjj
patricie solařikova k tvim narozkam
hodně štěsti lasky zdravička. ktvim 20 letum přeje zavšechny fanoušky slluničko posilame pusi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: :)
jo,ona hrála Studničkovou *7* -
Re: btw: mám Pati ICQ...
taky bych to ICQchtěla pls -
no to víš že mám zájem pls -
Re: Debilové
ja mam slovenskou školu tak bach namně *4* *4* *15* *15* *15* *15* *15* -
já bych ho chtěla -
:)
Ahojki, nevim jak se predelava filmografie... ale jeste hrala v Ranči u Zelené sedmy, říkaly ji Studna...:D -
btw: mám Pati ICQ...
esi o něj někdo máte zájem napište *3* -
marjanka zdraví
ahojky,
uz jsem ti jednou psala na icq,ale asi ti to nedoslo,nebo nevim.chtela jsem ti jen rict,ze ti to v Ulici moooc slusi,jsi sikulka.tak jen tak dal,mej se krasne a klidne se nekdy ozvi :).Zuzka (o rok niz-snad vis- dlouho uz jsem te ani nepotkala) -
Re: :)
nevím,ale ty máš jeji icq jestli jo dáš mi ho? -
Re: Reakce
fiha--------------- gavalir supr bajo slečnu patrici śolařikovou zbožnuji miluji naschledanou . srdičko *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: to snad ne
to jo drzy ja ploštica ...... patricie nemačas čist na siti maili ... aj isq