-
*14* *14* *14* *14* *14*
-
Jsi suprová herečka!!! *3*
-
Nechci Vám do toho kecat, ale jestli si fakt myslíte, že Vám odepisuje Patrície, tak jste vážně dobře naivní. Určitě by nepsala takovým stylem, jako tu někdo odpovídá ppod jejím jménem, to za prvé. Za druhé by na to neměla čas a za třetí? Když chodí na ekonomku, tak je jistě natolik inteligentní, že ví, jak se některé věci mají psát správně. Vzhledem k tomu, že mám ekonomku taky teda.... Ale jestli chcete být dál hlupácci, pište sem dál :) *7*
-
Trošku nechápu Patrici Solaříkovou, představitelku Terezy. Když už se stalo, že šly kila brutálně nahoru, proč něco neudělá s líčením, stylingem, vizáží. Být trochu oplácaná nevadí, přeci na kulatý obličej a dvě brady existuje osvědčený tah zv. "trojka", trochu ztmavit spánky, trojúhelník mezi horní částí boltce, spodním lalůčkem a středem tváře a kolem čelisti, hodně plnější líce a brada snesou víc tmavší barvy i kolem brady. k tomu pak tvářenkou doladit jablíčka tváří, rozhodně však NE sytě růžovou, jak to prezentuje Solaříková. Asi jako herečka nemůže ovlivnit do detailů práci vizážistek před natáčením, ale kulatý obličej a býčí krk zdůraznit nevhodným líčením , vyčesaným téměř drdolem a do uší kulatými náušnicemi velikosti cédéčka?? No nevím.... *7*
-
chodicí zakusek
ČAU HEREČKO MAM CHUT SI STEBOU POKECAT O TOM JAK SE MAŠ CO DĚLAŠ A PODOBNĚ PROTO ŽE JSEM STEBOU PŘÍBUZNEJ PROČ NEODEPISUJEŠ. JOSKREM@CENTRUM.CZ -
Vše nejlepší k narozeninám
-
hvězda
si skvělá bud castěji v televizi je radost dívat se na tebe moc se mi líbíš si hvězda *4* -
????
nosíš se jako kdyby ti patřila celá škola *13* -
Pozdrav
Ahoj Páťo!!!, doufám, že jsem našel konečně stránky na kterých se mi ozveš nebo mi odpovíš na otáky. *9* Jelikož už Tě shaním pěknou dobu(přes ty různé blogísky a normal web stranky). *9* Seriál Ulice je moc fajn a líbí se mi, jen tak dál, hraješ tam moc pěkně! *3* Ovšem abych nezastíral budu upřímný: Jsi fajn holka a moc rád bych Tě pozval třeba na zmrzku nebo se s tebou alespoň setkal,ale vím,že takových kluků je hafo *9* a tak bych si s tebou aspoň rád psal.Bereš to?????????? *7* -
ten kdo je s touhle slečnou at už jen kamarád tak musí být ten nejštastnější.