-
Všechno nej!!!
Gratujuli,moc.Tvoje kariéra je velká a dobrá. *14* -
Vše nejlepší!
Ahoj Patricie!Chci ti také popřát k narozeninám.Rád bych byl tvůj přítel.Moje číslo je 721386031.Pokud máš zájem,napiš mi sms. -
všechno nejjjjjjj
všechno nejjjjjjjjjj
patricie solařikova k tvim narozkam
hodně štěsti lasky zdravička. ktvim 20 letum přeje zavšechny fanoušky slluničko posilame pusi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
:)
Ahojki, nevim jak se predelava filmografie... ale jeste hrala v Ranči u Zelené sedmy, říkaly ji Studna...:D -
-
Re: :)
jo,ona hrála Studničkovou *7*
-
-
btw: mám Pati ICQ...
esi o něj někdo máte zájem napište *3* -
-
Re: btw: mám Pati ICQ...
ja bych ho chtela pls *4* -
ahojky dáš mi ho? -
taky bych to ICQchtěla pls -
no to víš že mám zájem pls -
já bych ho chtěla
-
-
marjanka zdraví
ahojky,
uz jsem ti jednou psala na icq,ale asi ti to nedoslo,nebo nevim.chtela jsem ti jen rict,ze ti to v Ulici moooc slusi,jsi sikulka.tak jen tak dal,mej se krasne a klidne se nekdy ozvi :).Zuzka (o rok niz-snad vis- dlouho uz jsem te ani nepotkala) -
....
vypadá na milou holku škoda že v ulici tedka hraje protivku -
E-mail??
Čauky,kdybyste měl někdo mail,pošlete mi ho na mailík prosíím *1* -
ahojky Páťo
ahojky páťo prosímtě doufám že si to čteš!!!!!Jsi moje dobrá herečka a se Štěpánem ti to slušelo víc než Marem.Mohla bys mi dát icq kdyžtak mi ho dej na e-mail jo *4* *1* *3* mám tě ráda paťo jako svoji obdivovatelka.Chtěla bybch být tak dobrá jako ty!!!!!!! -
zdravim
Čus Paťo, tak jak se ti hrálo s těma sádrama na rukách? vrátí se tvoje postava ke Štěpánovi?