-
všichni umírají!
Je to strašně.. Michael.. Patric.. kdo jestě? Hvezdy.. nezapomenutelné hvezdy hollywoodu umírají! Myslím že za chvíli nezbyde zádný herec který doopravdy neco umí! Budes mi chybet Patriku.. nejlepší si byl ve filmu 'duch' a myslím ze spolupracovnite..(ta ceroska=jeho nej kamarádka) na teb nikdy nezapomene! Vím že už to nikdy.. neuvidis.. ale ted ti bude líp *9* -
...
:(( on nejjlepší v dirty dance! :* :((( -
Proč?
Proč umřeli ty co mohli žít ještě dlouho?Proč zrovna Patrick,Michael a Waldemar Matuška Proč???!Toto je další důvod že bůh neexistuje jinak by tyto herci a zpěváci nezemželi.Patrica jsem měla moc ráda.A BABIČKA HO MILOVALA!!!Ted brecí celou noc!!! *9* -
hříšný tanec
Škoda že zemřel tak hezký a fajn herec!Nejhezčí film byl ovšem hříšný tanec a pak duch teda aspon pro mě!Zamrzelo mě že v hříšném tanci2moc neučinkoval,myslela jsem že tam bude hrát s Jenifer Grey!A když jsem byla mladší myslela jsem že jsou pár ale prý se neměli rádi! -
SBOHEM...
Upřimnou soustrast celé jeho rodině přejí fanoušci-byl jsi skvělý Patricku! *4* -
:-(
RESPEKT pro něj.. -
Nemějte mi to za zlý
Zase nadruhou stranu že umřel,alespoň už se netrápil.sám chtěl odejít z léčby. -
-
Re: Nemějte mi to za zlý
Dám Ti radu Péťo.. nevěř tomu co se píše v Blesku..
-
-
smutek...
Až teď jsem našla sílu napsat sem pár řádků. Jsem z té zprávy zcela zdrcená.
Patricku, navždy zůstaneš v té nejhlavnější části mého srdíčka. od dětství jsem snila o tom, jak se vydám do Texasu a setkám se s tebou osobně, bohužel, to už se nikdy nesplní, ale věřím, že se jednou setkáme tam, na druhé straně. Nashledanou... -
odpočívej v pokoji..
patricku sice jsi odešel ale v naších srdcích budeš žít navždy... *9* *14* ...byl jsi nenahrditelný herec a tanečník...všichni jsme tě milovali a budeme NAVŽDY...lékaři ti dávali jen pár dnú na přežití ale ty jsi dkázal bojovat a nevzdát se a za to před tebou smekám... *4* ...budeš nám chybět *9* *9* *9* *9* -
ps
patricku nee to nemúže bát pravda *9* *9* ...viděla jsem tě jen jednou v životě a bylo mi ctí se s tebou potkat.....zemřel jsi ale v našich srdcích budeš žít věčně..navždy...i love youu so much forewer... *9* *9* *9*