-
???
Patrick byl nejvetší hvězda..jeho filmy jsou skutečně hvězdné.škoda šetu uš není mezi námi,velká škoda..v naších srdcích zůstane navždy. -
Re: Prosba
Seriál Sever a Jih si můžete stáhnout na Ulož.to! -
Re: Děs a hrůza!!!
síš na Sweyziho nikdo nema takovej krásnej chlap i kdys znam lepsi ale byl skvelej *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* milovala jsem ho a vzdy ho budu milovat -
Re: Nashledanou
souhlasim s tebou *4* *4* *4* *4* doufam ze se moc netrapil na tom svete taddy ja ho mocc obdivuju teda sem ho obdivovala *14* *14* byl to srávnej chlap hezkej ummel tancovat no roste chlap jak ma byt -
Re: Patrick
dobrý den,je to moc zvláštní ale poslední dobou je mi smutno hodně z toho že už mezi námi není tento obdivuhodný muž.a to jsem ho vůbec neznala.pro mně to byl však jedinečný člověk.možná je to i tím že ho v sobotu vídavám na stv 1 kde je naprosto úžasný.jemu se prostě nikdo nevyrovná.škoda ho.příští pátek je na nově film duch.moc se těším. -
Ahojky, mám Sever a Jih. Bohužel ted´mám PC mimo provoz. Pokud vydržíš, seriál ti vypálím. Lépe se domluvíme přes mail - kolombo1@seznam.cz.
Helena *15* -
Seriál Sever a Jih momentálně běží s českým dabingem na STV 1 myslím,že každou sobotu či neděli a Patrickův seriáL Zvíře vysílá Nova každou neděli kolem půl jedenácté v noci -
Prosba
Ahojky všichni fanoušci Patricka, moje babička ho milovala a pořád jenom slyším, že by ještě chtěla znovu vidět seriál Sever a Jih. Prosím, prosím nemáte ho někdo z vás. Koupím nebo pokud by byla možnost to vypálit. Chtěla bych jí udělat radost bude mít narozeniny. Předem děkuji -
Re: ČAS BĚŽÍ...
Taky:Když jsem přišla ze školy k babice.Tak na stole jsem viděla článek... *9* Rychle jsem musela jít ven domu...Brečela jsem *9* -
ČAS BĚŽÍ...
Dnes je to půl roku,co Patrick umřel.Vzpomněl si na něho někdo nebo se tu jen přetřásá,kdy se bude dávat v TV jeho poslední filmový seriál? *4* Ivana -
Re: Bodou ho dávat v neděli
Já jsem ho měla ráda *9* Když mi babička přinesla článek v novinách..Tak jsem brečela *9* Patrick je vždy snámi!!!Ve filmech *14* -
Bodou ho dávat v neděli
Tak budou ten seriál dávat v neděli v noci *9* -
Budou dávat "Zvíře" poslední Patrickův "seriál"
Ahoj na jedné soukromé televiz. stanici, budou dávat poslední Patrickův "seriál", kde hrál už nemocný *9* -
Patrick
Všem fanouškům děkuji, že nezapomínají.
Patrick je stále s námi ve svých filmech.
Ještě jednou díky - Helena *4* -
Re: Super chlap!
Já jsem ho měla ráda *9* Stýská jse mi *9* -
Super chlap!
Byl a vždy bude nejlepší tanečník.Je ho moc škoda:-(.Fandila jsem mu že nemoc přemůže :-(.Bude snámi v našich srdcích. -
Tanec
Díky Patrickovi jsem začala tancovat a tancuju do dnes. Patricku ležíš v mém srdíčku a vždycky budeš děkuji ti za tvé filmy *3* -
Re: tak mě obdivujte
Pane bože ty jsi vůl. -
Přání
Všem fanouškům Patricka, ale i Lisy přeji krásné Vánoce a hodně štěstíčka v novém roce 2010 !
Helena *4* -
:0(
Je ho škoda byl to skvělej člověk (a samozdřejmě krásnej chla. Já bych ho brala se všim i s těma koněma :0D ).
Ty filmy jsou krásný.Škoda že už tu neni *9*