-
Prosim:)
oprava: zpivana *5* -
Dotaz
Má někdo více podrobný životopis- výška,otec, sourozenci(bratr+sestra), jejich fota. Mám jen Patrickovo foto s matkou a jeho. Díky. -
Patrick
Mne zcela určitě nejvíce oslovil v seriálu Sever a Jih,kde tak krásně ztvárnil Orryho Maina,ale nejen tam .Patrick vytvořil desítky filmových postav,které za to stojí.Například právě takový Poslední tanec je nádherný film,udělaný s noblesou a elegancí.
Je v něm kus Patrickova života a na filmu je to velmi znát.Lisa odvedla skvělou práci při režii a napsala nádherný příběh.Navíc to jí a Patrickovi v tom filmu neuvěřitelně spolu sluší a je na první pohled vidět,že k sobě ti dva patří.
Co se týče Patrickovy nemoci jsem velmi smutná,zároven mě však velmi těší,že díky jeho milované Lise a fanouškům,kteří ho milují se nevzdává.Bojuj, Patricku! -
-
Re: Patrick
si fitchus,kripel.hi,hi. *9* -
Re: Patrick
Úplně stebou souhlasím, sestro! :) Je vážně luxusní !
-
-
Prosim:)
Jak se jmenuje ta pisnicka co je spivana v tom filmu Duch moc moc prosim nevite nedko? *4* -
Nové DVD v čj
http://www.dvdsvet.cz/dvd/milionove -vanoce-p111495/ *15* *15* -
úžasný tanec
Byl to skvělý tanečník a herec, ale především dobrý člověk.
Zde je odkaz na nádherný tanec se svou ženou.... co dodat
http://www.youtube.com/watch ?v=7Y0TWOttkVo&feature=PlayList&p=3 1598C225328DED8&playnext=1&playnext _from=PL&index=13 -
-
Re: úžasný tanec
Byl to skvělí tanečník dobrý herec, a dobrý člověk.Od mala jsem ho zbožnovala.Nejlepší z jeho filmů byl hříšný tanec, tam mu to moc slušelo je stále v našich srdcích.Odpočívej v pokoji *9* -
Re: úžasný tanec
SUPER - stojí to za to! Byl fakt dobrej -
-
Re: Re: úžasný tanec
jo, přesně tak, byl úžasnej *14* *14*
-
-
-
sem smutná
Holky...jak jen popsat tuhletu smutnou ztrátu...je to nepředstavitelná boles tam u srdíčka...když si vzpomenu na jeho úžasný dojáky např.: Duch nebo Hříšný tanec...je mi až do pláče z toho že už tu nebude...a přitom to byl ještě docela "mladej" člověk ...vždyť co to je 57 let...vzpomínejme na něj s láskou, obdivem a uznáním...a prosim vás...nehádejte se...aspoň né teď...obhajovat jeho památku se dá i důstojně. -
-
Re: sem smutná
Vážně... Ducha i Hříšný tanec jsem viděla před půl rokem... Ani by mne nenapadlo že je už pryč... Nestačím si toho všímat. No prostě, jsem taková. *4* -
Re: sem smutná
já budu smutnit pořád...složila jsem na to i básničku:
Žij blaze v nebíčku
Můj milý Patričku
Posílám pusinku do nebe
Je Jen a jen pro tebe
P.S.Proč jsi musel zemřít na tu blbou rakovinu:'-( *9* *9* -
-
Re: Re: sem smutná
Je to moc smutné, ale na tu hnusnou rakovinu umírá každý den tolik lidí...Ani nechci vědět, co čeká nás :-(
-
-
-
PaTricK
Je to škoda, že už mezi námi Patrick není(ale nádherný film Hříšný tanec tady bude dál),byl to úžasný,charizmatický,krásný herec a úžasný člověk.Opravdu smekám před ním,za to co všechno v životě dokázal a jak bojoval se svou nemocí.Manželce přeju,aby ten všechen smutek zvládla. -
Krása
Doporučuji shlédnout na www.youtube.com krásný tanec... Patrick Swayze se svou ženou. Patrick Swayze & Wife Dancing At World Music Awards 1994
Nádhera *3* -
neznámý film
Prosím o radu. kdysi sem ho zahlídnul ve filmu kde rusové obsadily čast USA a Patrick společně s několika dětmi utekl do lesů a vedl tam partizánský boj. Víc si bohužel nepamatju, jen tyhle střípky. poradí mi někdo jakse ten film jmenoval? -
-
Re: neznámý film
myslím, že to byl Rudý úsvit.
-