-
w
Pauley náš loztomilej Paul!! -
Filmografie
Ve filmografii chybí film "Give My Best Regards To Broad Street" (1984). Dávala ho kdysi i naše TV... *8* -
-
Re: Filmografie
A do diskografie by měl někdo přidat nejnovějšího Firemana...
-
-
It´s me !!!
Hi everybody.
Thank you for your nice letters.
You are very good.
I´m very good singer, I´m nice and so on. It´s your very good sentences.
Thank you.
sir Paul McCartney *15* -
-
Re: It´s me !!!
I LOVE YOU PAUL -
Fakt že Paulovi je 23 *1* -
Hi! I am surprised to see you live in Prague now. *1*
-
-
...
...kdo by neznal slavné Beatles a Hity - jako ... - Yesterday_, Let It Be_,... ,Free as a Bird_,... ... x . Ahoj. M.:: + *4* *4* -
Paulík
Myslím si taky že Paul je nejlepší ze všech. Poslouchala bych jeho písně od rána do večera *14*
Udělala jsem celé skupině Beatles stránečky
www.beatles-zpevaci.estranky.cz *14* -
-
Re: Paulík
Terko, dívala jsem se na ty stránky a moc chválím! *1* Jen mám takovou malou připomínku: u fotky ve fotogalerii je fotka Paula se dlouhovlasou zrzkou, kde je napsáno, že je to Paul a Linda McCartneyovi. Ve skutečnosti je to Paul se svou přítelkyní Jane Usherovou, se kterou byl v 60. letech zasnoubený a pak zasnoubení zrušili...
Až na té druhé fotce, kde je s blondýnkou a s dítětem, to je skutečně Linda... *3* Jen pro úplnost. -
-
Re: Re: Paulík
strasne bych potrebovala Paulovu adresu! Uz jsem mu jeden dopis posilala, ale vratil se, ze pry je blbe adresa - predem dekuji! -
-
Re: Re: Re: Paulík
Já jsem mu posílala dopis a odepsal mi. Ják já najdu ve svím bordelu tu adresu tak ti jí dám.Jů? -
-
Prosím ale hledej rychleji.. Díky .. *3* *2*
-
-
-
Re: Re: Paulík
Ve skutečnosti se nejmenuje Usherová, ale Jane Asher
-
-
-
plakát
Zdravím, sháním jeho plakát. Dokáže mi někdo poradit?
Diky L. -
......
Paul je rozhodně nejlepší hudební osobností světa v uplynulém půlstoletí. Pro mě teda rozhodně a nezpochybnitelně. Mohl by zas zavítat k nám, do Česka na nějaký ten koncert... -
-
Re: ......
njn...na ten poslední jsem nemohla, protože mi bylo 10 a nevydržela bych být celou noc vzhůru.... *9* -
Re: ......
Teraz k nám, do Bratislavy! *14* -
-
Re: Re: ......
Jel bych za ním i do Košic, kdyby to bylo třeba *5*
-
-
-
Paul McCartey
prosím ,zná někdo písničku "Vraťte Irsko Irům",někdy z let 7otých.prosím o zaslání. -
-
Re: Paul McCartey
http://www.oldielyrics.com/p/paul_m ccartney.html
Pokud někomu stačí jen texty písní, tady najde asi všechno, Beatles i jednotlivé členy zvlášť... *3* -
Re: Paul McCartey
Jmenuje se to Give Ireland Back To The Irish,napiš e-mail,pošlu ti to,od Maccy mám vše.
-
-
můj blog
http://harrisonka.blog.cz/ - je tam něco o mé nejoblíbenější skupině Beatles a ještě další věci z rockové hudby *3* -
65
Tak dnes je Paulovi 65. Všechno nejlepší k narozeninám této hudební legendy.Doufám, že nám budeš psát nové písně ještě pěknou řadu let!