Přejít na výpis diskuzí

Paul van Dyk

OSOBNOST 31.12.2006 
42 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ........

tak jsem byla na te party a bylo to fakt paradni byla to snad nejlepsi akce na ktere sem byla...neodolala jsem a koupila jsi tam tricko s PvD za skvelich 550kc:) no nekupte to:)
  • Paul van Dyk

Ahojky ,lidičky pojedete na koncert do T-Mobile Arény v Praze,kde vystoupý nejlepší světová jednička Paul van Dyk,který představí své nové album IN BETWEEN ALBUM TOUR.V pátek 14.září.To bude akce na kterou tak nezapomenu.To bude ale fičák *5*
    • Re: Paul van Dyk

Byla sem tam a bylo to naprosto geniální, prostě paul je nejlepší!!!! *14* *14* *14*
  • Mohu říct že bych dal Paul Van Dyka jako nejlepší Dj na planetě+ protože to bylo ještě lepší než Dj.Tiesto.Byl supr a bylo to velmi ohromné a bez chyby!!!
  • PVD

Jo PVD Ruleeeeeez Uplne ho zeru mam od nej snad vsecko :)) Tesim se na Mácháč :))
  • Paul Van Dyk

Paul Van Dyk je nejlepší DJ Trancu na světě. Je bezpochyby lepší než DJ Tiesto. Dyk je prostě Bůh.:)
  • Trance GOD

Co se týče jména Tiësto,které tu již zaznělo - Tiësto ne že by byl kvalitním DJem,je bezpochyby kvalitním producentem remixů ale co se týče čistě DJingu a producingu,tak má pouze jen fenomenální promo kampaň,díky které ho každý zná,jinak v ohledu jeho kvalit...?Bez komentáře Jeho sety si můžu pouštět tak ke spaní a co předvedl v t-mobile areně 2005 rozhodně nic oslnivého rozhodně nebylo,to i začáteční DJs hrají líp jak on,vzhledem k tomu,že se aspoň snaží... Tiësta dělá však slavným pouze pár jeho singlovek,již zmíněná úžasná promo kampaň,remixy a organizační týmy parties,na kterých hraje,nic víc a nic míň.. Ohledně jeho tvorby je za Paulím tak pozadu,že nestačí vdechovat ani prach,kterým po Paulovi zůstává,protože jeho diskografie rozhodně asi hovoří za vše..Ne jen remixová diskografie,jako u Tiësta.. Shrnutě Paulík ownz..T-Mobile arena 2004 spolu s Mácháčem 2005 pro mě byly jedny z naprosto nejúžasnějších akcí,které jsem kdy v životě měl možnost navšívit.. Paul van Dyk prostě umí,je to hvězda,která své kvality dokazuje na sebevětší akci,na které performuje své umění..
  • kazdy dj ma neco do sebe...Tiësto a Paul van Dyk to se neda srovnat.kazdej je lepsi a nebo horsi.me se libi oba dva.byla jsem na obouch a u kazdyho se mi neco libilo vic a neco min.kazdej ma svoje verny publikum....
  • jo tenhle clapík má celkem good pecky...........
  • beast

dj

sem myslel ze je z hollandska nebo z belgie
    • Re: dj

Ne, je to němec, stejně jako třeba ATB nebo Nic Chagall z dua Cosmic Gate :)
  • Paul je fakt gut.Miluju jeho písničky, ale škoda,že se nedostanu na Mácháč určitě to bude skvělý... Úplně zbožňuju jeho písničku Crash je víc než Sehr gut...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit