-
Konečně jsem našla ty nejkrásnější oči na světě. Bohužel už je ale nikdy neuvidím. Nadobro se zavřeli při jedné autohavárii, kde zemřeli dva lidé. Nejvíce to zranilo jejich rodiny. Smrt jednoho však prožíval celý svět. Žádné jiné oči uz nebudou zářit jako ty tvoje. Nikdy na tebe nezapomenem. Vzdy budeš v našich srdcich. <3 -Pro Paula.
-
-
ASPON´TED VÍ ŽŽE NEJSEM JEDINÁ KTERÁ HO MILOVALA CELÍM SVÍM SRDCEM.
Ty jsi ale lepší protože si v sobě našla sílu tuto krásu napsat
smekám před tebou.
-
-
Byl to nejlepsi herec mel rad auta a taky v nem zemrel moch to prezit kdyby ho zachranili vcas a to auto nezaclo horet ... Vim ze uz si to paule neprectes ale meli sme te radi ...:'( :'( :-( :-( :-)
-
Narodil se ve stejný den jako já :-D Mám ho ráda ♥
-
-
To máš dobrý za to já to mám na pytel protože na mé narozeniny umřel *9* *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
Paula Walkera som mala rada už s filmov rýchlo a zbesilo. Jeho osud je smutný lebo autá miloval ale aj v nom zomrel.. Filmová scéna prišla o dalšieho výborného herca. Teraz už na ňho spomínajú fanúšikovia ale aj rodina.. Všetko najlepšie Paul k narodeninám. Viem že si to už neprečítaš.
Dúfam že mu je v nebi dobre. Nemal zomrieť ale osud je osud. *9* -
Paule mela sem te opravdu rada a vim ze uz si to neprectes byl si vymecni herec a kdy sem se dovedela ze zemrel opravdu sem tomu nemohla uverit mela sem te rada a i dal te budu mit rada. Navzdy zustanes v nasich srdickach ..:-) :'( :-)
-
Paul Walker byl můj idol co se týče v herectví. Když jsem četl tu strašnou událost byl jsem v šoku . A nevěřil jsem tomu . 30 listopadu zapaluji svičku abych si připoměl ten den kdy se to stalo , ale já vim že on je tu pořad mezi nàmi . Paul Walker zůstane v našich srdcích navždy . (MILUJEME TĚ)
-
Když jsem se dozvěděla že umřel byl to pro mě šok, nemohla jsem spát a probrečela noci, pořád sem se s tím nemohla smířit ale lidi říkají "Auta miloval, v autě zemřel. Zůstane v našich srdcích
-
Paul Walker byl tím nejvíc pozitivním hercem. Hollywod přišel o usměvavé sluníčko a o nejlepšího herce. :-(
-
Škoda ještě tu mohl být *13*
-
Paul Walker byl nejlepším hercem,měla jsem ho ráda.Byl to pozitivní,fajn člověk takové sluníčko usměvavé.Jeho smrt mě hluboce zarmoutila a šokovala.