Přejít na výpis diskuzí

Paul Walker

OSOBNOST 31.12.2006 
253 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NO PROSTE NADHERA JAK SE NA ME POŘAD DIVA TYMA JEHO PŘEKRASNYMA OČIČKAMA:)
  • Paul Walker

Paul je super mám ho moc rád nejvíc se mi líbil ve filmu rychle a zběsile
  • paul byl nejužasnější herec na světě měla sem ho rada a když sem se dověděla že zemřel tak sem byla v šoku a chtělo se my brečet a eště tet se my chce brečet když na něj spomínam ...... Nikdy na tebe paule nezapomenu vždycky budeš v mem srdci a v srdci dalších tvých fanoušku .-.... *14* *9* *4*
  • Tento herec bude na tomto světě chybět mnoha lidem....Milujeme tě odpočívej v pokoji....
  • Paule mela sem te opravdu rada a vim ze uz si to neprectes byl si vymecni herec a kdy sem se dovedela ze zemrel opravdu sem tomu nemohla uverit mela sem te rada a i dal te budu mit rada. Navzdy zustanes v nasich srdickach ..:-) :'( :-)
  • Bude ho škoda Dobrý herec ... jeden z nejlepších !!.. Budu vzpomínat navždy :) :/ *9*
  • Super herec, bez něho už to v rychle a zběsile nebude ono. Měli by ten 7.díl nějak dotočit a konec s rychle a zběsile. Byl jeden z mála kdo nebyl z pěněz a slávy zkaženej a nafoukanej. Pomáhal lidem. Nikdy na něj nezapomenu!
    • Souhlasím,že bez něj už to v Rychle a zběsile nebude ono a měli by to po 7.díle skončit.škoda Paula jako herce a hlavně jako člověka.Budu na něj pořád vzpomínat.
  • RIP..Paul Walker. Je mi hrozně líto, že umřel. Byl to skvělý herec. *13*
  • Je mi to moc líto. Odpočívej v pokoji. *13*
  • RIP Paul Walker.Budeš mi chybět.Velká škoda,budeme vzpomínat,byl jsi skvělý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit