-
rychle a zbesile
poslal bys me prosim fotku pls a jinak paul walker je superrrr herec nejvic se mi libi ve filmu rychle a zbesile 2 to je uplne superrr film proste super *3* *3* *3* *3* -
;( R.I.P Paul Walker †..
Nezapomenu na Tebe! Jaký si byl dobrej herec ve filmu. ;( Je to můj oblíbeny herec z Rychle a zběsile atd...
Nechápu to proč to jel tak rychle s přítelem. Chci aby dál žil Paul aby hrál dál Rychle a zběsile atd.. Prostě Paula mám/měla nejradši..
Je ještě mladý 40let. Byl nej herec a bude nám chbět :/.. :/ Upřímnou soustrast ;( ;( ;( ♥ ♥ ♥ *11* *13* *9* *8* -
Odpočívaj v pokoji :( "Nebo získalo nové anjela", tak ako povedal Vin Diesel.
Škoda že je to zrovna Paul Walker :(
Pre fanúškov série Rýchlo a zbesilo mám informáciu, že siedmy diel bude dokončený, aj keď sa natáčanie pozastavilo. -
Paul Walker byl můj idol co se týče v herectví. Když jsem četl tu strašnou událost byl jsem v šoku . A nevěřil jsem tomu . 30 listopadu zapaluji svičku abych si připoměl ten den kdy se to stalo , ale já vim že on je tu pořad mezi nàmi . Paul Walker zůstane v našich srdcích navždy . (MILUJEME TĚ)
-
Je škoda že už mezi námi není byl to skvělý muž,úžasný herec no prostě byl naprosto fascinující. Je to zvláštní o Paulovi mluvit v minulém čase.
Nejlíp mu seděla role Briana O´Connera z Rychle a Zběsile *9* *9* *9* .....snad mu dají ty patolízalové co na Paulově smrti chtějí vydělat pokoj jsou to bezcitný krysy.
Goodbye to Paul never forget you, with love Pája -
Sexýýýý
No prostě nejvíc krásnej vymakanej sexy blonďáček a modrýma očimáááá *14* *14* *14* . Áááh a ve filmu do hlubin jsme mohli vidět hodně zajímavejch věcí hlavně jeho tělo *15* *14* -
---
Paul je prostě úžasnej *14* -
Paul byl skvělej herec. Měl jsem ho strašně rád byl to můj vzor a vždycky bude :) nechápu proč umírají tak super lidi a ti špatní jsou pořád mezi nami :/ co už naděláme svět je nespravedlivej..
-
Super herec a skvělý člověk,je ho velká škoda.Uvidíme co předvede jeho mladší bratr,nebude to mít jednoduché nahradit svého skvělého bráchu v Rychle a zběsile.
-
Paul Walker byl dobrý herec klavě v rychle a zběsile