-
Paul Walker 4 €ver
Tenhle človiček upa nejvic *14* *14* *4* andilek upa moc hezounky *4* Ja ho strasne lowuju ale strasne nevim jak se toho zbavit ten cloviček upa nejwic fajny *3* on je šupaa...a vice mu sluši dloužši vlaškyyy...a doufam ze bude hrat este v hodne filmikach -
-
Re: Paul Walker 4 €ver
fuuuj takovej ošklivej hnusnej zmetek a vy byste ho chteli jenom..... :X fakt jste uchilkyyy skety jednyyy !!!!!!! nooo zeru snad jen jeho skyline ale vy zerete jeho.... !!!!! absolutne nechápu
z pozdravem blazenka skopkova :X:X:X:X
♥♥♥♥MUCK♥♥♥ ♥ !!!
-
-
paul walker =o*
nejlepší filmíky jsou rychle a zběsile 1 a 2 *3* nejvíc autíčka a on a jeho nissan??....super....ty dusíky....ty neony... *14* s *14* u *14* p *14* e *14* r *14* .....a navíc tenhle herec je mocinky hezkej *14* -
Ahojky
Ahuj, doufam že vam nebude vadit, když se přidam -
Upe cool
Já upe žeru Paula Walkera je to upe cool kluk nnikam se nesere a nenosi nos nahoru jako neayk slavny hvezdy.Je to upe nej cloviceka preju mu hodne nej do zivota . Nikdo uz takovyhle film nikdy nenatoci. *14* -
-
Re: Upe cool
dobry den
mužetě poslat adr:paul walker
*3* -
Re: Upe cool
bez do dza ja ho zabiju
-
-
.........
Krasnej chlap,ma hezky oci,jeden z nej hercu,co znam! *3* -
On je božskej!!
Jáho prostě zbožnuju!!!!má krásné oči,tělo no prostě všechno......kurnik proč nemůžou být takové kundy aji tady???? *3* -
Paulíík je nejj=*
jooo: už seem si wybrala kam ci jet na dowolenou..tu máte adressu=D íí moje wysněná vilka..hm... :)
Paul Walker
c/o ICM
8942 Wilshire Boulevard
Beverly Hills, CA 90211
*3* -
Miuju Paula=**
Jeee upéééé nejkláásnějšíí a nejlééépšíííí, upeee ho ciii!! heeej jáá ho citííí!!!! Paulik je nejklááásněějšíí=*** *14* *14* *14* mnooo tag pháááááá=* *3* -
Je krásnej
No není snat ksežrání a to jak vypadá no prostě úplnej bůh *14* *14* *14* *14* *14* -
je fajn
Paul Walker je nej osobnost a skvělí herec bez meze *14* *4* *3*