Přejít na výpis diskuzí

Paul Walker

OSOBNOST 31.12.2006 
253 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • byl to nejlepší herec :'((( ale mame ho všichni v srdci :')
  • paul byl nejužasnější herec na světě měla sem ho rada a když sem se dověděla že zemřel tak sem byla v šoku a chtělo se my brečet a eště tet se my chce brečet když na něj spomínam ...... Nikdy na tebe paule nezapomenu vždycky budeš v mem srdci a v srdci dalších tvých fanoušku .-.... *14* *9* *4*
  • umrtí 2013 ? :-O já myslel že to bylo 2014
  • Paul Walker byl nejlepší herec všech dob. Byl to herec jaký měl být. Měl jsem ho rád a stále mám. Bréčel jsem když jsem se dozvěděl že zemřel. Vždy budeš pro mě hrdina a legenda která nikdy nezmizí. *4* *4* *14* *14* *3* *4*
  • Narozen:12.zari 1973
    Urti:30.listopadu 2013
    Deti:dcera Meadow
    Vyznamne role:rychle a zbesile

Byl americky herec.Nejvice proslul svoou nejhlavnejsi roli briana O'conela

Vim o Paulovy uplne uplne vseechno.Muzu rict jen jedinne ze mi budes moct chybet .Nikdy jsem nemaa odvahu to sem napsat ale sebrala jsem ji.Doufam ze tam kde tedkon ses jee ti dobre.Milovala sem tebe a i tvy filmi.Dala by se rict ze sem za tebe mela umrit ja i ti si mel zit.Miloval si rychla auta a to se ti stalo osudovym
  • Je mi to moc líto že zemřel Paul Walker pokaždě když vidím jeho fotku spomenu si na tu autonehodu je mi to fakt moc moc líto mám ho moc rád.
  • Luky1987
    Nezasloužil si to Paul Walker takhle skončit i když jako herce sem ho nemusel, ale nic proti nemu nemám
  • Paul Wiliam Walker IV byl muj nej onblíbenější herec už od doby co jsem viděl některé jeho seriáli a také filmy Např.-Rychle a zběsile, Vhlubinách a tak dále mám ho strašně rád a na vždy zůstane v mém srdci a jako vzpomínka ve filmech a jeho fotkách *9* jsem smutný že zemřel ani nevím jak jen sem se dozvěděl že zemřel autonehodou jestli někdo víte víc prosím napište mi na ten to Facebook-váša junior strůža miluju ho. *14* *14*
  • Nemůžu uvěřit že už to byl rok co Paul zemřel. Je ho velká škoda a nikdy na něho nezapomenu.
  • Luky1987
    Nemusel sem ho Paula Walkera a podle me to byl prumerný herec, to je muj názor
    • Pokud si ho nemusel,tak proc sem vubec pises. Je to jen proto aby ses zviditelnil. Je to od tebe ubohy.
      • Luky1987
        Nemusel sem ho, ale tohle si nezasloužil

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit