Přejít na výpis diskuzí

Paul Walker

OSOBNOST 31.12.2006 
253 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paul Walker byl dobrý herec klavě v rychle a zběsile
  • Paul Walker byl o nicem herec podle me jsou omnoho lepsí
    • Ty si o ničem!!!
    • Tauriel
      Všiml sis, že 95% komentářů od tebe je negativních? (:
      Ale tak fajn je to tvůj názor...
    • Jak vidím tak nejlepší herec na světě je Lukás Pintér.Měl by se nechat angažovat v Hollywoodu. Odborník!
  • Byl jsi skvělý herec Paule :-( R.I.P.
  • Tauriel
    Paul byl úžasný, charismatický a dobrosrdečný herec... Bohužel jsem zatím neměla tu možnost vidět Rychle a zběsile (čehož lituji a pokusím se to napravit)... každopádně věřím, že to nebyla obrovská ztráta jen pro fanoušky RAZ, ale i pro ostatní (mezi ně patřím i já). Nedokážu si představit, jaké to muselo být pro jeho herecké kolegy a rodinu...
    40 let ještě není věk hodný umírání... bohužel ne každá smrt je přirozená...
    Je těžké na to chvíli přestat myslet, protože kam se jen podívám, všude o něm vidím zmínku... Myslím si, že je to od fanoušků opravdu krásná poklona a vzdaná čest tak úžasnému herci <3
    Přidám se k ostatním a popřeji mu: "Odpočívej v pokoji", protože tenhle člověk si to opravdu zaslouží <3
  • Proč zrovna on *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* proč ?????? Rychle a zběsile by bez něj nedavalo smysl *13* *13* *13* *13* *9* *9* *9*
    Bude nám všem mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc chybět
    byla jsem na jeho pohrbu tatka ho vedl :D mame te moc radi Paule
    Y LOVE YOU PAUL WALKER *14* *14* *14*
  • gejza88
    Super herec a skvělý člověk,je ho velká škoda.Uvidíme co předvede jeho mladší bratr,nebude to mít jednoduché nahradit svého skvělého bráchu v Rychle a zběsile.
  • Super herec, bez něho už to v rychle a zběsile nebude ono. Měli by ten 7.díl nějak dotočit a konec s rychle a zběsile. Byl jeden z mála kdo nebyl z pěněz a slávy zkaženej a nafoukanej. Pomáhal lidem. Nikdy na něj nezapomenu!
    • Souhlasím,že bez něj už to v Rychle a zběsile nebude ono a měli by to po 7.díle skončit.škoda Paula jako herce a hlavně jako člověka.Budu na něj pořád vzpomínat.
  • Bude ho škoda Dobrý herec ... jeden z nejlepších !!.. Budu vzpomínat navždy :) :/ *9*
  • Bude mi moc chybět byl skvělí a navždy bude v mém srdci *14* *14* *14* *13* *13* *13*
  • Je škoda že už mezi námi není byl to skvělý muž,úžasný herec no prostě byl naprosto fascinující. Je to zvláštní o Paulovi mluvit v minulém čase.
    Nejlíp mu seděla role Briana O´Connera z Rychle a Zběsile *9* *9* *9* .....snad mu dají ty patolízalové co na Paulově smrti chtějí vydělat pokoj jsou to bezcitný krysy.
    Goodbye to Paul never forget you, with love Pája

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší