-
Paul Walker byl dobrý herec klavě v rychle a zběsile
-
Paul Walker byl o nicem herec podle me jsou omnoho lepsí
-
-
Ty si o ničem!!!
-
Všiml sis, že 95% komentářů od tebe je negativních? (:
Ale tak fajn je to tvůj názor... -
Jak vidím tak nejlepší herec na světě je Lukás Pintér.Měl by se nechat angažovat v Hollywoodu. Odborník!
-
-
Byl jsi skvělý herec Paule :-( R.I.P.
-
Paul byl úžasný, charismatický a dobrosrdečný herec... Bohužel jsem zatím neměla tu možnost vidět Rychle a zběsile (čehož lituji a pokusím se to napravit)... každopádně věřím, že to nebyla obrovská ztráta jen pro fanoušky RAZ, ale i pro ostatní (mezi ně patřím i já). Nedokážu si představit, jaké to muselo být pro jeho herecké kolegy a rodinu...
40 let ještě není věk hodný umírání... bohužel ne každá smrt je přirozená...
Je těžké na to chvíli přestat myslet, protože kam se jen podívám, všude o něm vidím zmínku... Myslím si, že je to od fanoušků opravdu krásná poklona a vzdaná čest tak úžasnému herci <3
Přidám se k ostatním a popřeji mu: "Odpočívej v pokoji", protože tenhle člověk si to opravdu zaslouží <3 -
Proč zrovna on *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* proč ?????? Rychle a zběsile by bez něj nedavalo smysl *13* *13* *13* *13* *9* *9* *9*
Bude nám všem mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc chybět
byla jsem na jeho pohrbu tatka ho vedl :D mame te moc radi Paule
Y LOVE YOU PAUL WALKER *14* *14* *14* -
Super herec a skvělý člověk,je ho velká škoda.Uvidíme co předvede jeho mladší bratr,nebude to mít jednoduché nahradit svého skvělého bráchu v Rychle a zběsile.
-
Super herec, bez něho už to v rychle a zběsile nebude ono. Měli by ten 7.díl nějak dotočit a konec s rychle a zběsile. Byl jeden z mála kdo nebyl z pěněz a slávy zkaženej a nafoukanej. Pomáhal lidem. Nikdy na něj nezapomenu!
-
-
Souhlasím,že bez něj už to v Rychle a zběsile nebude ono a měli by to po 7.díle skončit.škoda Paula jako herce a hlavně jako člověka.Budu na něj pořád vzpomínat.
-
-
Bude ho škoda Dobrý herec ... jeden z nejlepších !!.. Budu vzpomínat navždy :) :/ *9*
-
Bude mi moc chybět byl skvělí a navždy bude v mém srdci *14* *14* *14* *13* *13* *13*
-
Je škoda že už mezi námi není byl to skvělý muž,úžasný herec no prostě byl naprosto fascinující. Je to zvláštní o Paulovi mluvit v minulém čase.
Nejlíp mu seděla role Briana O´Connera z Rychle a Zběsile *9* *9* *9* .....snad mu dají ty patolízalové co na Paulově smrti chtějí vydělat pokoj jsou to bezcitný krysy.
Goodbye to Paul never forget you, with love Pája