Přejít na výpis diskuzí

Pavel Liška

OSOBNOST 31.12.2006 
46 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • reklamy

Tak ty reklamy, v nichž Pavel vypráví vtipy jsou fakt hustý!!! Jsou to nejlepší český reklamy! Please víc takového! *1*
  • pan herec

Pavel Liška je můj nejoblíbenější český herec a minulý víkend jsem měla to štěstí ho vidět na živo v brněnském Hadivadle v Komediografu.. naprosto odzbrojující show, při které slzíte smíchy prodloužíte si život o pár let *3* Všichni tam byly super ale Pavel byl jednoznačně nejlepší.. *5* Pavlův Jaroušek Rýdl je k sežrání *1*
  • ema82

hodina klairu

Uzasny vykon. Pavliku jsi genialni.. *14*
  • Pavlik je nejlepsi herec, co znam!!Az se nekdo objevite v tak vyborne ocenenejch filmech jako on, pak neco kritizujte!!!!!nenavazejte se do nekoho kdo Vam nic neudelal a neznate ho osobne!!!!!!!
  • Pavel

No já si osobně myslim, že pan Pavel Liška, je výbornej pán a skvělej herec!!!! mám ho moc ráda, je ot prostě zlato! *5*
  • pavlík

Pavel je pro mně naprosto charismatický a skvělý člověk.jeho dobrota mu zkrátka kouká z očí a prostě ho miluju a všechny jeho filmy také....
  • násoskové

Myslím, že není zrovna dobrý nápad pomlouvat či zamilovaně psát o herci který si to stejně nikdy nepřečte,,, ale pokud taky někdo napíše že se mu něco nelíbí blbost jako : "někdo v reklamě",, měl by se podívat co vlastně on dělá? něco tak zázračnýho aby si o něm lidi psaly?nebo ten co píše různé divné halucinace z jeho hlavy?každý má právo dělat jak uzná za vhodný,, takže víc lidí co dělaj pozitivní věci třeba jako : Pavel Liška *8*
  • Fičák.

Libí se mi tvuj stil hraní.Jsi dobrej.Brno zdraví Brno čau.
  • chalva7

Hodina Klavíru

NENÍ TADY FILM HODINA KLAVÍRU, V KTERÉM HRÁL SPOLU S BOLKEM POLÍVKOU HLAVNÍ ROLI, TEN FILM JE NAPROSTO GENIÁLNÍ A NECHÁPU TO... *9*
  • GPS

Vážený pane Liško, jako herce Vás léta obdivuji, ale píšu poděkování za "LIŠÁKA"- tak říkám GPS, kterou jsem dostala. Stal jste se mým společníkem na cestách. Jsem chronický bloudič a nyní mám klid, pohodu a ještě legraci. Děkuji mnohokrát. Jedličková Michaela *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit