-
Dobrý večer pane Nový,
dnes jsem sledoval Vaši diskusi s paní Tachecí. Překvapil mě Vaš výrok na adresu pana Fischera. Máte pravdu, ale co v tom případě řeknete na adresu člověka, který současně zastává funkci o které jste hovořil. Kromě členství ve stejné straně jako byl pan Fischer se také říká, že jeho manželka je dcerou pana Šalgoviče (jeden ze signatářů zvacího dopisu pro vojska Varšavské smlouvy v roce 1968). Myslím, že páni Labus a Kaiser měli a stále mají pravdu. Potkali jsme se i osobně. Přeji hodně zdraví.
Jiří Moskal -
Velké sedlo
Héj, včera na Velikonoce mě chytila nostalgie a večer jsem se na youtube musela podívat na seriál "Velké sedlo". Stihla jsem 6 dílů, ten šestý né celý.....Bobma, jse tam strašnej frajer a moc se mi líbí ta příroda kolem -sedla- -
Pavel.
Ivan přeje Pavlovi hodně zdravíčka a štěstíčka v tom životě a hodně dobrých rolí,ať ve filmu,nebo na prknech divadla. *3* *4* -
kraťasy
Ahoj sem jmenovec prostě Pavel a rád bych založil klub kraťasů za boj s Pavlem Novým a všem co se přihodilo něco obdobného.
Tak lidičky vzhůru do kraťas a hurá do ulic.Pavel kratasy *4* -
Pro Pavla
Ahoj Pavle, pozoruju kolem sebe různé životní trable, kterým se dá pomoci. Pokud chceš jsem k dispozici - bezplatně.
Fároš -
Pavel Nový
Milý pane Pavle.
Blahopřeji k Vaším dnešním narozeninám
61.let.
Přeji hodně štěstí,zdraví.
Se srdečným pozdravem. *4* -
super človíček
PAN PAVEL? PROSTĚ ČLOVĚK,KTERÝ MÁ NEUVĚŘITELNOU SÍLU BOJOVAT!!! POZNALA JSE HO V KLADRUBECH A MĚLA MOŽNOST POZOROVAT JEHO ZMĚNY K UZDRAVENÍ...PŘEJI MU DO DALŠÍHO ŽIVOT HODNĚ ZDRAVÍ,ŠTĚSTÍ A SÍLY!!!RÁDA VZPOMÍNÁM NA PAVLA I KLADRUBY (ČLOVĚK SI V TOMTO PROSTŘEDÍ UVĚDOMÍ HODNOTY ŽIVOTA) SLADKÉ JÍDLO STÁLE CHUTNÁ? -
Pavel Nový
Ahoj všem. Pavla Nového jsem potkala na dni BERRY. Je to moc milý pán a hned se dal do řeči. On tam ten celý program uváděl. Na fotkách třeba příjemně nevypadá, ale ve skutečnosti je skvělý. *3* -
kraťasy
Ahoj,Je to božan.Inspiroval mne ke kraťasům a sem jeho fanda.Je to sypatický chlápek,potkal sem ho na parkovišti a prohodil pár slov.a není jako jíní,hned se nebál pokecat.Kraťasy do boje,pojďte a založíme ligu kraťasů za Pavla Novýho.
Pavel el barto -
su rád
Pavel Nový je bezva herec a su šťastný jak blecha, že vyhrál nad tou sviňí zákeřnou! Je spousta sqělích herců, kteří boj prohráli, což je věčná škoda. Budu rád, když Pavla znovu uvidím v TV, páč do divadla nechodím *1* *3* -
-
klídek!
To bude dobrý on se z té nemoci dostane
-