Přejít na výpis diskuzí

Pavel Řezníček

OSOBNOST 31.12.2006 
302 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pája

nevítě někdo kde na něho narazit? *14*
  • p

je to frajer *14*
  • ??zš

chodil on to na ZŠ J.A.Komenského na Náměstí Rep.? nemůžu si vzpomenout....ani na ředitele si nemůžu vzpomenout?:D
  • pája

pamatuju na ty časy jak jsme spolu ještě na základce chodili *14* *14* *14* *14* .nikdy na to nezapomenu.
    • Re: pája

tak to je hodně dávno *15* *15* že si to ještě pamatuješ?
      • terishek

Re: Re: pája

na to se nedá zapomenout jak byl stremovanej já ho pak chytila za ruku protože začal něco koktat a dala mu pusu...moji první v životě.. *14* *14* *14* *14* *4* ..bylo mi patnáct mu taky a tak jsem s ním zažila svoje poprvý *14* *4* ...to už popisovat nebudu...radši *4*
    • Re: pája

dej jsem nějaké fotky ze základky, kde je Pavel...at vidíme jak vypadal.-.... *15*
      • terishek

Re: Re: pája

a jak asi nevíš.kdysi nebyly fotáky digitální bohužel *15*
        • Re: Re: Re: pája

a scannery neexistujou?
  • ?

Fakt vám příjde hezčí ve skutečnosti?jakto?
    mě teda ani ne...
  • a miminem

no a jak mu to s miminkem sluší :D :))
    no,nemám pravdu? :)
    http://www.youtube.com/watch?v= b76haaiSPCg
    • andrii

Re: a miminem

Jemu to sluší všude. *3*
    • Re: a miminem

s jakým miminkem?
      • Re: Re: a miminem

http://www.youtube.com/watch?v=b76h aaiSPCg
        Nevidíš tam to mimino?:DDDD
        • Re: Re: Re: a miminem

JÁ SE NA YOUTOUBE NEDOSTANU, MÁME TO ZAKÁZÁNO
          • Re: Re: Re: Re: a miminem

Hmmm
  • andrii

Škola Na Výsluní

Letiště sice Prima přestala vysílat,což mě tedy taky naštvalo, ale Pavla máte nyní možnost sledovat každou neděli na ČT1 v podvečer v seriálu Śkola Na Výsluní. *3*
    • Re: Škola Na Výsluní

to je děsná chujovina!
      • Re: Re: Škola Na Výsluní

taky se mi to moc nelíbilo *9*
  • Letšitě

nevíte proč prima přestala dávat letiště? včra nebylo, ve čtvrtek také není a příští týden taky ne....
    • Re: Letšitě

Letiště zrušily,prý kvůli menší sledovanosti!Je to hold tím,že už to bylo a lidi to videli!!!Ale fakt jako...Napřed furt repríza,repríza a ted?Nic!Blbečci z Primy! *16*
      • Re: Re: Letšitě

tak já se těšila a ono prd...je 4 nebo 5 dílů to je síla...tedy *16* *8* *5* *10* *9*
        • Re: Re: Re: Letšitě

mělo by to být pořád na streamu
  • Pavel

tak už nám konečně dávají Letiště!!!! *3*
    • andrii

Re: Pavel

Jsem ráda, že Prima zařadila do svého letního vysílacího schématu seriál Letiště. Pavlovi to tam nesmírně sekne. *3* Btw. Od 5. 7. budou na ČT1 v podvečer vysílat seriál Škola Na Výsluní, kde Pavel také Pavel hraje. *3*
  • Pavel

no to je to , co mě nejvíc štve, protože Pavel vypadal velmi příjemně, tak že si myslím, že fotka by určitě nebyla problém *3* jenže, jak jsem ho viděla a ještě v tak špatném místě, tak jsem ho jen pozdravila a když jsem viděla ten jeho kráásný úsměv, kterým jsme se s mamčou kochali celou cestu metrem, tak už byl pryč *1* tak snad příště *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit