-
pája
nevítě někdo kde na něho narazit? *14* -
p
je to frajer *14* -
??zš
chodil on to na ZŠ J.A.Komenského na Náměstí Rep.? nemůžu si vzpomenout....ani na ředitele si nemůžu vzpomenout?:D -
pája
pamatuju na ty časy jak jsme spolu ještě na základce chodili *14* *14* *14* *14* .nikdy na to nezapomenu. -
-
Re: pája
tak to je hodně dávno *15* *15* že si to ještě pamatuješ? -
-
Re: Re: pája
na to se nedá zapomenout jak byl stremovanej já ho pak chytila za ruku protože začal něco koktat a dala mu pusu...moji první v životě.. *14* *14* *14* *14* *4* ..bylo mi patnáct mu taky a tak jsem s ním zažila svoje poprvý *14* *4* ...to už popisovat nebudu...radši *4*
-
-
Re: pája
dej jsem nějaké fotky ze základky, kde je Pavel...at vidíme jak vypadal.-.... *15* -
-
Re: Re: pája
a jak asi nevíš.kdysi nebyly fotáky digitální bohužel *15* -
-
Re: Re: Re: pája
a scannery neexistujou?
-
-
-
-
?
Fakt vám příjde hezčí ve skutečnosti?jakto?
mě teda ani ne... -
a miminem
no a jak mu to s miminkem sluší :D :))
no,nemám pravdu? :)
http://www.youtube.com/watch?v= b76haaiSPCg -
-
Re: a miminem
Jemu to sluší všude. *3* -
Re: a miminem
s jakým miminkem? -
-
Re: Re: a miminem
http://www.youtube.com/watch?v=b76h aaiSPCg
Nevidíš tam to mimino?:DDDD -
-
Re: Re: Re: a miminem
JÁ SE NA YOUTOUBE NEDOSTANU, MÁME TO ZAKÁZÁNO -
-
Re: Re: Re: Re: a miminem
Hmmm
-
-
-
-
-
Škola Na Výsluní
Letiště sice Prima přestala vysílat,což mě tedy taky naštvalo, ale Pavla máte nyní možnost sledovat každou neděli na ČT1 v podvečer v seriálu Śkola Na Výsluní. *3* -
-
Re: Škola Na Výsluní
to je děsná chujovina! -
-
Re: Re: Škola Na Výsluní
taky se mi to moc nelíbilo *9*
-
-
-
Letšitě
nevíte proč prima přestala dávat letiště? včra nebylo, ve čtvrtek také není a příští týden taky ne.... -
-
Re: Letšitě
Letiště zrušily,prý kvůli menší sledovanosti!Je to hold tím,že už to bylo a lidi to videli!!!Ale fakt jako...Napřed furt repríza,repríza a ted?Nic!Blbečci z Primy! *16* -
-
Re: Re: Letšitě
tak já se těšila a ono prd...je 4 nebo 5 dílů to je síla...tedy *16* *8* *5* *10* *9* -
-
Re: Re: Re: Letšitě
mělo by to být pořád na streamu
-
-
-
-
Pavel
tak už nám konečně dávají Letiště!!!! *3* -
-
Re: Pavel
Jsem ráda, že Prima zařadila do svého letního vysílacího schématu seriál Letiště. Pavlovi to tam nesmírně sekne. *3* Btw. Od 5. 7. budou na ČT1 v podvečer vysílat seriál Škola Na Výsluní, kde Pavel také Pavel hraje. *3*
-
-
Pavel
no to je to , co mě nejvíc štve, protože Pavel vypadal velmi příjemně, tak že si myslím, že fotka by určitě nebyla problém *3* jenže, jak jsem ho viděla a ještě v tak špatném místě, tak jsem ho jen pozdravila a když jsem viděla ten jeho kráásný úsměv, kterým jsme se s mamčou kochali celou cestu metrem, tak už byl pryč *1* tak snad příště *3*